Iron Maiden τον Μάρτιο

εκσπερματώστε…

http://rapidshare.com/files/20660469/Fear_Of_The_Dark.3gp.html

Χαχα! Κι εγώ το παρατήρησα αυτό! :lol:

Είχε τέτοια φυλλαδιάκια και τα έχασα;; Κρίμαααα!

Πάντως γενικά πολύ καλά πέρασα κι εγώ αν και ο ήχος με χάλασε λίγο… Στην αρχή ήμουν στην αρένα (κάπου στη μέση - 2 μέτρα πίσω από τον Maiden1979! :smiley: ), αλλά μετά το Trooper πήγα στις κερκίδες από πίσω…
Όταν τελείωσαν άκουγα γύρω μου, ο ένας έλεγε:“κόλασηηη”, ο άλλος:“όνειρο!” :stuck_out_tongue:
Εγώ αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όταν μπήκα είχε γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου, και όταν βγήκα …31!!! Είχα λιώωωσειιι… όταν βγήκα (μετά απο κανα μισάωρο δηλαδή, γιατί εκεί δεν είχαν μείνει νερά) κατέβασα με τη μία ένα μπουκαλάκι! Χεχε!

Υ.Γ.: Πρέπει να είμαστε πολύ αγύμναστοι τελικά! :-k #-o Πονάνε κι εμένα γάμπες και χέρια! :lol: Ε ρε γέλιααα…

To φυλλάδιο-οργασμός ιδεών ξεκινησε με το γεγονός ότι οι αντίχριστοι με τις διαβολικές φιγούρες Iron Μaiden έρχονται στην Ελλάδα μέσα στην Σαρακοστή για να πλήξουν την ορθοδοξία και την ελληνική νεολαία, μετα έλεγε κατι κουλά για κάτι μυστικές οργανωσεις που θα υποδουλώσουν όλο τον κόσμο μέσω του σατανά και της σατανικής μουσικής, καπού στη μέση το βαρέθηκα, 4 σελίδες αργότερα και προς το τέλος ο συγγραφέας “τελείωνε” στον Κώδικα Ντα Βίντσι (νομίζω ανέφερε κάτι και για τους 300 αλλά ας με συγχωρέσει η Εκκλησία που δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο προσεκτικα) και γενικότερα το φυλλάδιο ήταν ότι θυμάμαι χαίρομαι!!! #-o :papas: :papas: :papas:

Καταπληκτικη η συναυλια, αν και ακομα ποναω! Ο ηχος ηταν καλουτσικος, η σκηνικη παρουσια του συγκροτηματος φοβερη, τα εφε κι αυτα καταπληκτικα. Ο κοσμος τα εδωσε ολα απο την αρχη, αν και το μεγαλο σπρωξιδι επεσε απο το Wrathchild και μετα! Αποκωρυφωση βεβαια το Fear Of The Dark και το Hallowed Be Thy Name. O Bruce φαινοταν τρελαμενος με τις αντιδρασεις του κοσμου, και υποσχεθηκε να μας ξαναρθουν στη Golden Years περιοδια!

Οσο για την κορουλα του Steve, ηταν ο ορισμος της βαρεμαρας σε συναυλια.

διπλα ημασταν. εγω ημουν για κανα 2 τραγουδια καγκελο μπροστα απ’τον γκερς, μετα 3 σειρα παλι μπροστα του και μετα εξαιτιας του ξυλος βρεθηκα 6 νομιζω σειρα. :frowning:

μπα…δεν ηξερες τα τραγουδια της, γι’ αυτο…

Είστε όλοι φλώροι.
[SIZE=“4”]Lauren Harris Forever :bow: :dance: :lol: :dizzy: [/SIZE]

Α ρε γαμώτο, αν σε αυτή την τέλεια βραδιά έβγαζαν το “Wrathchild” (στο οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο!!) και έπαιζαν τίποτα από “Somewhere In Time” ή κανένα “Clairvoyant” ή γενικά κάτι πιο ψαγμένο/ ξεχασμένο τέλος πάντων θα είχα προσκυνήσει. Δεν πειράζει, πάλι υπέροχα ήταν.
Ρε, αν έγινε τέτοιος χαμός χθες…ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ! ! ! ! ! ! !

Εμενα μου λες… Εγω ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα… ΘΕΑ!!!

Ας πω και εγώ τις ιστορίες μου?

Ευτυχώς οι πύλες άνοιξαν νωρίς και γλιτώσαμε την πνευμονία!
Η είσοδος στο χώρο πραγματοποιήθηκε με γοργούς ρυθμούς και ύστερα από υποτυπώδη έλεγχο!
Το merchandise ήταν πάρα πολύ καλό!
Τρομερή εντύπωση μου έκανε ο μέσος όρος ηλικίας των παρευρισκομένων!
Έχω πάει πολλές φορές σε lives των Maiden, αλλά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει!
Οι μικρότεροι ήταν συνήθως 14 ή 15 χρονών!
Χθες το βράδυ ένα αξιοσημείωτο ποσοστό ήταν ηλικίας 9-14 ετών!
Αυτά είναι!
Νέο αίμα!
Μπράβο στα παιδιά που γουστάρουν Maiden (metal γενικότερα) από τέτοια ηλικία, μπράβο στους γονείς που τα αφήνουν ή ακόμα καλύτερα που έρχονται μαζί τους και μπράβο στους Maiden που συνεχίζουν να διδάσκουν μαθήματα μεταλλικής ιστορίας σε νέες γενιές επί σχεδόν 30 έτη! =D>

Στο θέμα μας?
Η Lauren ήταν συμπαθέστατη (!!!) φυσιογνωμία?
Είσαι θεός ρε Steve! Ακόμα και εκεί έκανες σωστή δουλειά! :bow:
Και φωνητικά δεν τα πήγε και άσχημα?
Μουσικά ? ουδέν σχόλιο!
Προσωπικά πάντως, συγκινήθηκα που την είδα ζωντανά! Τη θυμάμαι μωρό στο video clip του “Wasted Years” και κοριτσάκι στο “Holy Smoke”? :stuck_out_tongue:
Πως περνάνε έτσι τα χρόνια?

Ύστερα από τον ύμνο των συμπατριωτών τους U.F.O. ?Doctor Doctor?, οι βρετανοί θεοί όρμησαν στη σκηνή προκαλώντας, όπως πάντα, τις μανιασμένες αντιδράσεις των χιλιάδων οπαδών τους!
Το setlist όμοιο με αυτό του Dubai:

1. Different World
  2. These Colours Don’t Run
  3. Brighter Than A Thousand Suns
  4. Wrathchild
  5. The Trooper
  6. The Reincarnation of Benjamin Breeg
  7. For The Greater Good of God
  8. The Number of The Beast
  9. Fear of The Dark
  10. Run To The Hills
  11. Iron Maiden
  12. 2 Minutes To Midnight
  13. The Evil That Men Do
  14. Hallowed Be Thy Name

Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι οι Maiden από εδώ και πέρα θα παίζουν 1 ώρα και 40 λεπτά και όχι 2 ώρες + όπως παλιότερα!
Αν εξαιρέσω ότι θα ήθελα 2 ? 3 τραγούδια ακόμα (π.χ. Dance Of Death, Paschendale, Rainmaker κ.ά.) το setlist κρίνεται, σε γενικές γραμμές, ικανοποιητικό!
Μπορεί να γκρινιάζουμε λίγο εμείς που τους έχουμε δει πολλές φορές ότι παίζουν τα ίδια και ίδια, αλλά μην ξεχνάμε ότι πάρα πολλοί τους έβλεπαν χθες πρώτη φορά!
Είναι δυνατόν να μην παίξουν το “The Trooper”, το “Hallowed Be Thy Name”, το “Fear Of The Dark” ή το “Number Of The Beast!”;
Αλλά, και τα καινούργια είναι ακόμα πιο επιβλητικά από ότι στο δίσκο!

Για κλειστό αθλητικό, και όχι μουσικό, χώρο ο ήχος δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερος!
Εννοείται ότι δεν ήταν ο ιδανικός, αλλά νομίζω φταίει η ακουστική του γηπέδου και όχι ο ηχολήπτης?
Το έχω αιώνιο παράπονο ότι σε αυτή τη χώρα οι Maiden δεν είχαν ποτέ άψογο ήχο? :frowning:
Πάντως, αν κάποιος θέλει να αποκομίσει τον καλύτερο ήχο που γίνεται, πρέπει να βρίσκεται 10 μέτρα μπροστά από τον ηχολήπτη! Οι κερκίδες δεν ενδείκνυνται για καλή ακουστική, μόνο για ξεκούραση!

Απόδοση μπάντας, σκηνική παρουσία κ.τ.λ. δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχολιασμό!
Δεν είναι τυχαίο ότι γιγάντωσαν τον μύθο του ονόματός τους κυρίως λόγω των αξεπέραστων live που δίνουν! :bow2:
Οι “παππούδες” παρέδωσαν σεμινάρια πάλι!
Τα σκηνικά εντυπωσιακά, ο Dickinson θεατρικός και ο Harris ηγετικός!

To κοινό απίστευτο!

Οε ? οε οε οε! Maiden ? Maiden!

Ο Bruce δεν πίστευε στα αυτιά του, ο Steve πλημμύρισε από περηφάνια και ο Dave (με το αιώνιο χαμόγελο) ακόμα πιο χαμογελαστός!
Συγχαρητήρια σε όλους μας! :respect:
7η φορά τους έβλεπα, δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο! Συνήθως ο Bruce μας “έκοβε” μετά από μια ή δυο φορές! Χθες φάνηκε να το απολαμβάνει όσο ποτέ!
Το “νέο αίμα” νομίζω ότι ευθύνεται γι?αυτό!

Πάντα τέτοια!

[SIZE=“4”]Up The Irons![/SIZE]

P.S.1 Δεν πέτυχα κανένα από εσάς χθες… (εκτός από την Αλόη! :slight_smile: )
Στους Manowar οπωσδήποτε!

P.S. 2 Πονάω ο ένας, πονάω ο άλλος!
Και είστε και 20 χρονών!
Κάντε και λίγο γυμναστική? :har:
Από τη μέση του setlist και μετά ήμουν μπροστά στην μπάρα, μέσα στο χαμό και τα pit, είμαι και γέρος άνθρωπος (χαχαχα), αλλά δεν πονάω καθόλου!

P.S.3 Χτυπημένος ο Janick, αλλά δεν πτοήθηκε να τριγυρνάει όλη τη νύχτα για να πιει τα ποτάκια του!
Στην επιστροφή, ελαφρώς ταλαιπωρημένος και νυσταγμένος, δέχτηκε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και δεν αρνήθηκε, ούτε αυτή τη φορά, μια αναμνηστική φωτογραφία, έτσι για να κλείσει ακόμα πιο όμορφα αυτή η βραδιά! :metal:

Ε στείλε ρε καμιά φωτογραφία! Που τα έπινε τα ποτάκια του λοιπόν; 8)

Ακριβως… Στους Manowar οποσδηποτε… Αν και συναντησα Gigatron, Zafrock, Therion… Οι υπολοιποι 4 Απριλιου

Καλά ρε Maiden1979, πώς τους συναντάς ολους αυτούς;
Η συναυλία ηταν τέλεια. Οι καλύτερες συναυλίες που έχω πάει ειναι οι 2 των Maiden…

Δεν ξέρω! :dunno:
Στην επιστροφή τον πέτυχα και όταν τον ρώτησα που γυρνάει τέτοια ώρα μόνος του :stuck_out_tongue: μου είπε ότι έπινε “…a couple of drinks…” :drunk:

Πάντως οι Murray και Smith τα έπιναν στο roof garden του ξενοδοχείου, αλλά επειδή “συνοδεύονταν” :naughty: είπα να μην τους ενοχλήσω! (μιας και τους έχω βρεί επανηλλημένα στο παρελθόν)

H μια δεν ηταν ωραια γιατι ελειπα εγω!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:tomato: :tomato: #-o #-o :trumpet: :trumpet: :youwish: :youwish:

Αυτή τη φορά δεν ήταν δύσκολο!
Αναφέρθηκε χθές το μεσημέρι από τον RAINBOW! :thumbup:

Πέρα απο αυτό, έχω απαντήσει σε παλιότερο post μου! :slight_smile:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=94847&postcount=611

Μπήκα στο myspace σου και ειδα οτι δεν είχες αφήσει κανεναν!!! Πώς τα καταφέρνεις; Να συνομιλούσα με τον Harris και τιποτε αλλο. Εχεις απογοητευτεί ποτέ απο αγαπημένο σου καλλιτέχνη έτσι;

Ευτυχώς το 95% δεν με έχει απογοητεύσει! :yahoo:

Οι μόνοι που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν ο Bruce Dickinson πριν πολλααααααά χρόνια, που μου υπέγραψε δίσκους, αλλά δεν έκατσε για photo :frowning: , o drummer των Accept Stefan Kaufmann που υπέγραψε με ένα ύφος απίστευτης αγγαρείας :thumbdown: , ο Blackie Lawless των W.A.S.P. που υπέγραψε επίσης, αλλά για photo μου πέταξε ένα μεγαλοπρεπές “No way, man!” :evil: , ο Rob Halford που πέρασε από μπροστά μου σαν μην υπήρχα :? , ο Max Cavalera επίσης :x (αλλά αυτός το έφαγε το βρίσιμό του…) και … πολύ πρόσφατα, προχθές το Σάββατο, ο θρυλικός manager των Maiden, o Rod Smallwood, που μου αρνήθηκε μια photo λίγο απότομα και μετά επί ένα 2λεπτο μου εξηγούσε ότι είναι πολύ κουρασμένος από την πολύωρη πτήση, ότι λυπάται πολύ κ.τ.λ. και καλύτερα θα ήταν να έβγαζα μια με κάποιον από την μπάντα και όχι με αυτόν…#-o
Λές να αισθάνεται αμήχανα να βγάζει φωτογραφίες; :-k

Όπως και να 'χει, μπορεί να μην έβγαλα φωτογραφία με αυτούς, αλλά μόνο και μόνο η ώρα που αφιερώσανε για τις δικαιολογίες κ.τ.λ. έχει από μόνη της αξία… :stuck_out_tongue:

αυτό ακριβώς. Το θέμα δεν ειναι να βγαλείς μονο φωτογραφία. Εμένα μου αρκεί να τους μιλήσω…

Δε μας αφήνει το σύστημα! :dunno: :twisted:

Πώς είχες το κουράγιο; :frowning: Και μόνο που πέρασα έξω από το Χίλτον βαρέθηκα που το σκέφτηκα!! Έφτασα σπίτι στη 1.00, πήγα για πιπί :stuck_out_tongue: , μπανάκι στα καπάκια γιατί με το χοροπήδημα και τους 31 βαθμούς τα’παιξα λίγο, μαμ και νάνι! Χεχεχεχε!