Δε θα γράψω review, απλά είδα για μια ακόμη φορά το αγαπημένο μου συγκρότημα, είμαι πάλι πλημμυρισμένος από τόσα συναισθήματα και δε θέλω οι σκέψεις να “μικρύνουν” στο χαρτί…
Πρέπει να το λέει πάντως αρκετά η ψυχή τους…να 50αρίζουν και να κοπανιούνται ακόμα πάνω στο σανίδι:bounce: :bounce: :bounce:
Δεν ξέρω, προσπαθώ να έρθω και στη θέση τους…να είναι ήδη group 25-30 χρόνια, να έχουν φάει τις συναυλίες με το μεδούλι και παρ’ολα αυτά να βλέπουν αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα που ζήσαμε χθες…κάπως μελαγχολικά (?)… Μακάρι να παίζουν για άλλα 25 χρόνια…[-o< [-o< [-o< [-o<
Εμ,οταν ρωτησα ποιοι απο δω μεσα θα πανε,δεν σηκωσες το χερακι σου!
Kalispera pedia,as pw kai egw tin kritiki mou opws oloi!
Ehw paei se oles tis sinaulies twn maiden apo to 95 kai meta kai to mono sigouro pou mporw na pw einai oti autin tin fora to koino itan pio kaulwmeno apo kathe alli fora!Milame gia apisteuti kaula!Den to perimena eilikrina!Pera apo auto,tosetlist anamenomeno,distihws paei i epohi tote ston Likavitto pou epaixan 20 kommatia se sinaulia 2misi shedon wrwn estw kai me ton Blaze.
O Bruce theos sarwne tin skini kai i fwni tou mou fanike se poli kali forma.
O Steve 50arizei alla kopaniete se kathe tragoudi kai trehei peradwthe,einai se ekpliktiki katastasi pragmatika,kathe hrono kai pio dinatos.
Genika itan oli se poli kali forma,makari kai o ihos stis kithares na eftiahne kapws,kapoies fores akougotan poli perierga!
I Lauren mousika padelws adiafori alla trelo manari!Manouli pou tha elegan kai sta 80s!!
P.S…OSO IPARHOUN OI MAIDEN KAI PAIZOUN LIVE PSAXTE GIA TO DEUTERO…APLA PRAGMATA!!UP THE IRONS GUYS!
Kalispera ki apo mena… vazo mia foto pou traviksa apo ti sinavlia.pisteuo apo tis kaliteres pou traviksa…einai se megali analisi (3008x2000).
http://rapidshare.com/files/20713428/DSC_0313.JPG.html
Για αυτούς που είναι εκτός συστήματος, μιλάω! :roll:
Εσύ είσαι δικαιολογημένη!
Δεν έχει κάποιος κάθε μέρα την ευκαιρία να συναντήσει τους Maiden! :roll:
Και μιας και είχε μαθευτεί από το μεσημέρι ότι πιθανότατα είναι εκεί, είπα να κάνω έναν κόπο… :-s
Όταν θέλω κάτι πολύ, δεν λογαριάζω κανένα κόπο! :yes:
:oops: :yesmaster:
Παιδια, οσοι εχετε φοτος και βιντεο ανεβαστε τα και για μας που δεν ειχαμε καμερα…
exo traviksei giro stis 400 fotos kai ftanoun to 1gb einai diskolo na tis anevaso opote tha kano mia epilogi.distixos ta videos pou evgala eixan xalia ixo alla den peirazei.:?
Φίλε μου εύγε!!! Μόνο αυτήν έχεις; Δεν μπορεί… Ανέβασε και τις υπόλοιπες!
Καθως εκανα zapping βλεπω στο STAR(που αλλου?) οτι η Λουκα ειχε παει χθες εξω απο τους maiden και προσπαθουσε να αποτρεψει τον κοσμο να παει… Ε ρε γελια…
Εγω ξερω γιατι την καιει τοσο, επειδη ο Steve λεει “Religion has a lot to aswer to”
Ωραιος…
Φίλε μου γίνεται να τις ανεβάσεις… Αυτό το 1 GB αν κάνεις μια συμπίεση καλύτερη μπορεί να γίνει 300 ΜΒ και με μια επίλογη (πχ τις μισές) 150 ΜΒ. Μετά το ανεβάζεις όπου θες.
Αν βαριέσαι να κάνεις τη δουλειά μπορείς να τις ανεβάσεις και οπώς είναι, πχ με κάποιο free account στο Filefront το οποίο επιτρέπει απεριόριστο ανέβασμα και κατέβασμα, όχι σαν το rapidshare που σε βάζει να του κάνεις στοματικό έρωτα για να κατεβάσεις.
Σκέψου πόσοι χρήστες του rocking.gr θα σε ευγνωμονούν!
Please… :roll:
ekana mia mikri epilogi kai se ligo tha anevaso merikes se ena rar arxeio… tora akoma svino tis “kounimenes”
τα τραγουδια της Laureen ηταν καλουτσικα μερικα αλλα τα φωνητικα με χαλασαν πολυ. και ολη η μπαντα ηταν ενας κι ενας…ο μπασιστας ηταν τιγκα στο glam, ο(η?) ντραμερ δεν καταλαβα αν ηταν γρια λεσβεια η γερος gay, και ο κιθαριστας ηταν το copy paste του Zakk Wylde…
οι Maiden ηταν τελειοι σε αποδοση και αν και ο ηχος ηταν χαλια στην αρχη, στην πορεια εφτιαξε καπως. το set list με ικανοποιησε πληρως, μιας και τους εβλεπα και 1η φορα, αλλα θα ηθελα να πουν το Pilgrim και ισως το Legacy. η αληθεια ειναι οτι με χαλασε λιγο το σακακι του Bruce ενω ολοι οι αλλοι ηταν comple με τα outfits:roll: τετοια ταλαιπωρια παντως 1η φορα σε συναυλια, ημουν ολη την ωρα κατω, απ’τις 4:30 εως τις 11:30 και ειχα φαει τοσα σπρωξιδια που ανακατευτηκα…κατα τα αλλα φωναζα πηδωντας οπως οι περισσοτεροι, πραγματικα δεν νομιζω να εχει γινει πολλες φορες τοσος χαμος με τους Maiden στην Ελλαδα και το ευχαριστηθηκαν και οι ιδιοι απ’οτι φανηκε. ειλικρινα νομιζω πως την επομενη φορα θα το παιξουν το Alexander…Up The Irons!!!
[-o< [-o< [-o<
μου την εσπασε λιγο οταν ξεκινησε να το λεει ο ντικι αλλα ενταξει…το iron maiden με ξαναεφτιαξε
πως τα κατεβαζουμε? :?
μου βγαζει κατι περιεργα. δεν μπορεις να τις βαλεις κατευθειαν στο φορουμ? (ή ειναι παρανομο? :roll: )
http://rapidshare.com/files/20723435/Maiden.rar.html
17 photos 50mb
den einai apo tis top apla exosa merikes stin tixi
pata sto koumpaki pou leei free kai sinexise