Iron Maiden τον Μάρτιο

Καταρχάς καλήσπερα σας, αν και παρακολουθώ για αρκετό καιρό την πολύ όμορφη είναι η αλήθεια κοινότητα σας είναι η πρώτη φορά που γράφω.
Για την κυρία Harris τα λόγια είναι λίγα,νομίζω ότι το ρητό απο φωνή … κ από … φωνάρα με καλύπτει απόλυτα,όπως και τους περισσότερους από ότι είδα εδώ μέσα. Για τον drummer και εγώ πρασπαθήσα να κατάλαβω τι ήταν αλλά όπως αποδείχθηκε μάταια.
Όσο για τους Maiden περίμενα όσο τίποτα άλλο την εμφάνιση τους μίας και είχα χάσει την πρόηγουμενή συναυλία λόγω ενός εκτακτού γεγονότος και λόγω ηληκίας δεν είχα την εμπειρία κάποια προηγούμενης συναυλίας τους.
Η πρώτη έκπληξη ήταν ότν μπήκα μέσα και χωρίς διόλου κόπο έφτασα 3η σειρά από την σκηνή αν κ ήμουνα εκεί στις 7 30, λεω τι ακρίβως συμβαίνει καμία πόρωση τπτ,ήταν και οι πολλοί μεσήληκες που είχα δει να κάθονται ήρεμα στις κερκίδες και είχα αρχίσει να ανυσηχώ για το αν η συναυλία θα άξιζε.
Όταν όμως τα φώτα έσβησαν τότε η μαγεία ξεκίνησε. Όλοι oi maiden ήταν απίστευτοι λες και ήταν 20 αλώνιζαν την σκηνή με την ίδια χαρά και δίψα όσο αυτοί π πρωοξεκινάνε και ζουνέ το ονείρο τους.
Στην αρχη που ξεκίνησε είδα ενθουσιασμο και πολλούς να μην αντέχουν στις μπροστινές σειρές για πολλή ώρα, το ίδιο νόμιζα και εγώ αλλά τελίκα αντέξα για ολόκληρη τη συναυλία στα δεξία 3-5 σειρά. Τι και αν έφαγα ξύλο,τπτ δεν ήταν αρκετό από το να με σταματήσει να τραγουδάω με όλη μου τη δύναμη και να τους αποθεώνω.Δεν μπροώ να κρίνω πως ήταν το συνολικό κοινο μίας και εγώ μπορούσα να δω μόνο κοντά μου αλλά πιστεύω ότι αν και λίγο τα πράγματα όπως ήταν μπροστά ήταν και πίσω τότε η συναυλία ήταν από τις καλύτερες.Πάντως από ότι κατάλαβα από την όρεξη των ΜAIDEN πρέπει όντως να ήταν. Κάποια στιγμή βέβεαια εμείνα από φωνή(ακόμα δεν ακούγομαι ) αλλά μετά από ένα λεπτό βρήκα την δύναμη να συνεχίσω. Σε γενικές γραμμές ήταν μία απίστευτη συναυλία και αν είχαν παίξει και το Alexander the great(και ψαρώσα όταν το ξεκίνησε, ο αλήτης παίζει με τον πόνο μας :P)…
Όσο για τον ήχο δεν μπόρεσα να καταλάβω αν δεν ήταν καλώς(αντε λίγο στην αρχή να επάσχε) μίας και ήμουνα βυθισμένος στην μαγεία της συναυλίας.
Τέλος να πω ότι σίγουρα αυτό που είδα και ένιωσα δεν μπορεί να αντικατοπριστεί σε αυτές τις γραμμές αλλά ήταν μια προσπάθεια…
Aντε και σε κανένα χρόνο πάλι τέτοια:)

Λοιπον, χτες περασα πολυ καλα βλεποντας για 2η φορα τους Maiden, αυτη τη φορα τους απηλαυσα απο την κερκιδα ηρεμα και χαλαρα! Καλο σετ λιστ σε γενικες γραμμες και πολυ καλη αποδωση.
Μελανα σημεια η κουρουλα του Harris που τσιριζε ελεεινα και τρισαθλια, και ο δρομος του γυρισμου μεσα στο Τραμ που παραλιγο να παθουμε ασφιξια, ελεος ,με αυτο το μεσο μεταφορας ειναι αθλιο!

ΥΓ: Maiden :metal: !!!

Φλώρε! :stuck_out_tongue:

Μη μιλάς έτσι για την κόρη του heavy metal βλάσφημε! :smiley:

Πεσ’ τα… Πρεπει να την στειλουμε και σε καλλιστεια…:smiley:

Τι μπουμπουκάκι ρε ήταν αυτό!!! :smiley:

Σοβαρά ήρθε;; :lol: Πολύ καλά ενημερωμένη τη βλέπω! Εγώ έλεγα σε κάτι παιδιά για πλάκα:“Φανταστείτε να ερχόταν η Λουκά και να άρχιζε…” και ήρθε! :stuck_out_tongue:

@ Stein: Βγάζεις ωραίες φωτος!!! =D> Σ’αγαπάαααααωωωωωω!!! :lol3: :lol3:

Δεν θα την ελεγα μπουμπουκακι ακριβως…:smiley: Τυχερος αυτος που την εχει παντως…:frowning: :frowning:

http://www.maidendenmark.dk/grafik/laurenpress.jpg

χιππικος…:stuck_out_tongue:

Με γουστάρει ρε, εμένα όλο κοίταγε από τη σκηνή!!! :stuck_out_tongue:

Parte kai mia foto tis “koris” :respect:

http://rapidshare.com/files/20728616/DSC_0005.JPG.html

Toν βλέπω πεθερό τον Harris…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ασε ρε, αφου σε μενα ειπε να βγουμε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το έκανε ρε για να ζηλέψω! :smiley:

Δηλαδη, την προταση που μου εκανε να με φιλοξενησει στην Αγγλια για να ζηλεψεις την εκανε?:stuck_out_tongue:

Ξύπνα Βασίληηηη!!! :lol:

Ξυπνιος ειμαι…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: Εσυ ονειρευεσαι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ονειρεύομαι μαζί της και όχι χωρίς αυτήν!!! 8)

Μονο που εγω θα ειμαι μαζι της, και οχι στα ονειρα…:stuck_out_tongue:

Που να πα’ ρε νιάνιαρο!!! :stuck_out_tongue: :lol:

Ρε μην μαγαριζετε το τοπικ, γραμμενους σας εχει ολους.:stuck_out_tongue: