Iron Maiden τον Μάρτιο

OK! Sorry!
Μακάρι να κάνω εγώ λάθος! :wink:

Πάντως ξαναγράφω ότι το setlist μάλλον θα είναι διαφορετικό, καπου είχα διαβάσει για μόνο 5 κομμάτια από AMOLAD και όχι όλο το δίσκο. Θα δούμε…

Οποια τραγουδια και να παιξουνε η συναυλια θα ειναι γαματη…
Ενα ονειρο ζωης γινεται πραγματικοτητα…

Καλυτερα να μην παιξουν ολο το AMOLAD, δεν λεει να ακουσουμε Differnt World Και Out of the Shadows ενω θα μπορουν να παιξουν κανα παλιο τραγουδι.

Κι όμως το different world είναι πολύ BLAST για είσαγωγή. Κάνει και ΑΗΗΗΗ ο Mc Brain!!! χεχε!!! :lol:

Σίγα μην δώσω 55 ευρώ για να δω ένα πρώην συγκρότημα

Χμμ, τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πάω :lol:

Εισαι πολυ σταθερος στις αποφασισεις σου!!! :lol:

Πρόπερσι δεν έπαιξαν Αθήνα ξανά? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 χρονών είσαι ρε? :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω…

Ωραία νέα και αφού είναι και στο ΣΕΦ ακόμα καλύτερα (για όσους πάνε).

Bluezlick, δε πιστεύω να πας και εσύ? Να έχω κάποιον παρέα στο φόρουμ και στο messenger εκείνο το βράδυ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Aλλος απο’δω. Ρε, στο Κλειστο Γυμναστιριο Φαληρου ειναι. :stuck_out_tongue:
Στο Τae Kwon Do δηλαδη! :smiley:

για να παω να δω Maiden θα πρεπει να ερθουν με την συνθεση του πρωτου δισκου!
πραγμα που δεν θα γινει ποτε.
δεν ξερω αν θα εχεις παρεα γιατι παιζει να παω Deep Purple η Scorpions…

Ela siga, les ka ito kaname mythistorima,no problem at all. :wink:

Ela siga, les ka ito kaname mythistorima,no problem at all. :wink:[/quote]

Ε οχι και ελα σιγα.Ενας μπλακμεταλας πρεπει να καθαρισει με αιμα.Νιχιλιστ παρε τα τσεκουρια σου και καλεσε τον σε μονομαχια :lol:

Ε σιγά, σιγά, αν δε σας έλεγα τίποτα θα συνεχίζατε. Λες και δε σας ξέρω :lol:

Ε σιγά, σιγά, αν δε σας έλεγα τίποτα θα συνεχίζατε. Λες και δε σας ξέρω :lol:[/quote]Prepei na paradextw oti eixa idi gyalisei tin lavh tou doratos mou me Overlay… :lol:

Prepei na paradextw oti eixa idi gyalisei tin lavh tou doratos mou me Overlay… :lol:[/quote]

κακως ετσι γλυστραει! :stuck_out_tongue:

Ωραία έκλεισε για το κλειστό του Tae Kwo Do. Κανάς χάρτης ρε παιδιά??? Πού πέφτει αυτό??? Γιατί όλοι θεωρούν προφανείς όλες τις τοποθεσίες των ολυμπιακών ακινήτων??? Λες και κόβαμε βόλτες από το ένα στάδιο στο άλλα στους ολυμπιακούς.

…exeis dikio se ayto,alla pisteyw oti 8a balun xarti sto site tis didi k isws na exei k to eisitirio,opote den nomizw na einai problima na bre8ei pu einai to stadio.

Έχεις απόλυτο δίκαιο!

Νομίζω αυτό θα σε βοηθήσει! :wink:

http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html

Thank U.

δεν θα δυσκολευτεις να το βρεις!στις 11 μαρτιου ολοι οι δρομοι οδηγουν στο κλειστό του Tae Kwo Do :stuck_out_tongue: