Iron Maiden

Συμφωνω. Εχουν περασει 5 χρονια και δεν εχει πια πλακα. Ας βγαλουν κανενα single η τουλαχιστον τον τιτλο, το εξωφυλλο και το tracklist. Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι μερικοι θεουληδες εδω μεσα που μπορουν να κανουν κριτικη στο δισκο μονο απο τους τιτλους και τις διαρκειες των κομματιων! Οποιος δεν το εχει δει ας το ψαξει!!! Γυρω στο 2010 πριν την κυκλοφορια του The Final Frontier ειναι! Πολυ γελιο!

Δεν ξέρω τι είχε γίνει τότε με τους Maiden (θα το ψάξω αργότερα) αλλά για τους Metallica άνετα μπορείς να κάνεις κριτική με βάση τη διάρκεια των κομματιών. Δηλαδή εάν δούμε τραγούδια με 8-9 λεπτά διάρκεια ξέρεις ότι 90% είναι για τον πούτσο. Κλασσικό παράδειγμα το Lords of Summer που βγήκε πέρυσι. Όλοι το λέμε ότι ο καινούριος δίσκος πρέπει να έχει μικρότερης διάρκειας κομμάτια όπως στο Black Album και το Load, μόνο οι ίδιοι φαίνεται να μην το έχουν πάρει χαμπάρι.

Φαντάζομαι ότι με τους Metallica δεν πρέπει να την παλεύεις καθόλου. Έχουν να βγάλουν δίσκο από το 2008 και το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν θα είναι μέσα στο 2016. Αν και με τους Metallica ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι το 2020 έχουμε καιρό.

Από τους τίτλους είχα καταλάβει ότι το Talisman θα είναι κομματάρα. https://www.youtube.com/watch?v=lbHtzlQ6sZ0 :stuck_out_tongue:

Δεν θυμάμαι να είχα διαβάσει ανάλυση με βάση τους τίτλους. Απλά σαν τίτλοι μου είχαν τραβήξει την προσοχή τα Coming Home, Talisman, TMWWBK και WTWWB.

5 χρόνια είναι πάρα πολλά και τα 4,5 με δική τους ευθύνη.

Αν το δεις στατιστικά, μάλλον έχεις δίκιο. Ή τελοσπάντων καταλαβαίνω τι θες να πεις. Από την άλλη όμως στις μετά Black Album κυκλοφορίες τους, τα καλύτερα κομμάτια των άλμπουμ τους ήταν μεγάλα σε διάρκεια (π.χ. The Outlaw Torn, The Unnamed Feeling).

Στο δεύτερο κομμάτι που λες για τη γνώμη των οπαδών, θα σου πω ότι εγώ έχω σταματήσει να σκέφτομαι έτσι για το συγκεκριμένο συγκρότημα… Αποκλείεται οι Metallica ως οργανισμός πλέον, να βγάζουν τόσο μεγάλα κομμάτια χωρίς σκοπιμότητα. Το ότι εμείς θέλουμε μικρότερα δεν ξέρω αν το ακούν βερεσέ αλλά σίγουρα ποτέ δε λειτουργούσαν με αυτό το κριτήριο όχι μόνο τώρα που βγάζουν μέτριους δίσκους αλλά και στα καλύτερά τους (δες μετάβαση από 1ο σε 2ο ή από 4ο σε 5ο άλμπουμ τους).

Για μένα ιστορικά το κέρδισαν αυτό το στοίχημα, δικαιώθηκαν, και αυτό τους κάνει τους κορυφαίους ever του σκληρού ήχου όχι τόσο μουσικά αλλά ως καριέρα και επιρροή. Σε αντίθεση με τους Maiden που θεωρητικά είναι η μεγαλύτερη metal band ever αλλά πιο safe στην (χρυσή, κορυφαία, τρισμέγιστη αλλά και δοκιμασμένη) συνταγή που έχουν (και δεν τους νοιάζει κιόλας ίσως). Παραδοσιακά είχαν μεγάλα κομμάτια οι Maiden ως epic anthems… Οπότε δεν μπορείς να κρίνεις με βάση τη διάρκεια των κομματιών τους ή ενός μελλοντικού tracklist.

Το παιδί έχει avatar τον Murray, σου μοιάζει να τον καίει πότε θα βγει album από τους Metallica; :stuck_out_tongue:

Αναλυσεις του κωλου. Ελπιζω να βγει δισκος για να εχετε κατι να πειτε

http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=15304&page=16&highlight=final+frontier

Ελα το βρηκα, οσοι δεν το εχετε δει γελαστε με την καρδια σας.
Σημειωση: Οι τιτλοι και οι διαρκειες ηταν απο καποια περιεργα site, τελικα δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

:lol:

Και το post το ίδιο, και οι από κάτω που γλεντάνε, είναι απίστευτα!

από τις καλύτερες στιγμές του φορουμ!

Μεγαλες στιγμες λεμε, τρομερο σουξε το συγκεκριμενο thread. Το θεμα ειναι οτι προσωπικα καθολου δεν βιαζομαι για καινουριο δισκο, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αναρρωσει πληρως ο Bruce, τα υπολοιπα μετα.

The Book Of Souls - coming September 4th

Οι διαρκειες και παλι ειναι πολυ μεγαλες.Μακαρι να ειναι καλο αν και παροτι τεραστιος φαν της μπαντας δεν περιμενω και πολλα…μα 18 λεπτα τραγουδι μωρε?

το tracklist:

Disc 1

  1. If Eternity Should Fail (Dickinson) 8:28
  2. Speed Of Light (Smith/ Dickinson) 5:01
  3. The Great Unknown (Smith/ Harris) 6:37
  4. The Red And The Black (Harris) 13:33
  5. When The River Runs Deep (Smith/ Harris) 5:52
  6. The Book Of Souls (Gers/ Harris) 10:27

Disc 2
7. Death Or Glory (Smith/ Dickinson) 5:13
8. Shadows Of The Valley (Gers/ Harris) 7:32
9. Tears Of A Clown (Smith/ Harris) 4:59
10. The Man Of Sorrows (Murray/ Harris) 6:28
11. Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01

Το τελευταίο μάλλον θα είναι σε στυλ When the Wild Wind Wind Blows. Γενικά, θα συνεχίζει μάλλον στα ύστερα Maiden-ο-progressive μονοπάτια τους. Δε μας χαλάει.

Επιτελους ενα εξωφυλλο που μπορεις τουλαχιστον να το κοιταξεις χωρις να σε πιανει αποστροφη. Ειχαμε να δουμε εξωφυλλο της προκοπης απο το Brave New World, ‘‘μολις’’ πριν 15 χρονια. Το Dance Of Death με τις ‘‘εικαστικες’’ παρεμβασεις του Smallwood ειναι απλα εμετικο, το A Matter ειναι λιτα μετριο και το FF ειναι εμετικα παιδικο. Χαμογελαω με το 18λεπτο του Dickinson! Κατι καλο θα εχει ετοιμασει ο μεγαλειοτατος!

Πολυ ωραιος τιτλος και [B]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ[/B] ωραιο εξωφυλλο… Αυτα ειναι… Και 18 λεπτο τραγουδι δηλαδη το μεγαλυτερο της καριερας τους…

Disc 1

  1. If Eternity Should Fail (Dickinson) 8:28
  2. Speed Of Light (Smith/ Dickinson) 5:01
  3. The Great Unknown (Smith/ Harris) 6:37
  4. The Red And The Black (Harris) 13:33
  5. When The River Runs Deep (Smith/ Harris) 5:52
  6. The Book Of Souls (Gers/ Harris) 10:27

Disc 2
7. Death Or Glory (Smith/ Dickinson) 5:13
8. Shadows Of The Valley (Gers/ Harris) 7:32
9. Tears Of A Clown (Smith/ Harris) 4:59
10. The Man Of Sorrows (Murray/ Harris) 6:28
11. Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01

Έλα Παοκτσή, δικό σου μαν.

Επισης ειναι η πρωτη φορα απο το 1995 και το λατρεμενο The X Factor, που χρησιμοποιειται το παλιο λογοτυπο , αυτο με τις γωνιες, και οχι το κολοβο που ειχε επικρατησει απο το Virtual XI και περα. Χαμογελα και αγαπη μονο ρε! 4 Σεπτεμβρη δυστυχως εισαι μακρια ακομα…

Επιτέλους! Η καλύτερη είδηση εδώ και χρόνια. Χορταστική διάρκεια, μετά από τέτοιο κενό έτσι έπρεπε. Τώρα βγάλτε ένα σινγκλάκι να την παλέψουμε μέχρι τότε.

Σινγκλακι το νωριτερο Ιουλιο αλλιως παμε για Αυγουστο πιστευω.

Μακάρι να είναι τον Ιούλιο! Και τώρα που ξαναείδαν τη γλύκα με τα 7αράκια, λογικά δεν θα είναι μόνο σε ψηφιακή μορφή. Μακάρι να μην έχει Iron Maiden, FOTD, Trooper, HBTN, RTTH απτην άλλη μεριά.

…συμφωνώ και επαυξάνω…ο φετινός Σεπτέμβρης, θά’ναι ένας ξεχωριστός Σεπτέμβρης:):!: