Iron Maiden

Ναι, για να δούμε

Παλιότερα μόνο η… προνομιούχος τάξη επιλεγμένων δημοσιογράφων και περιοδικών είχαν την ευκαιρία της προακρόασης ορισμένων τραγουδιών από ένα επερχόμενο album. Εδώ και κάποια χρόνια, στην εποχή όπου ο έντυπος Τύπος έχει χάσει μεγάλο μέρος της επιρροής του και εξ ολοκλήρου την αποκλειστικότητα της μετάδοσης της πληροφορίας, δίνονται στη δημοσιότητα επίσημα πια, κάποια κομμάτια διαθέσιμα για όλους.

Στο σημείο αυτό θα προσέθετα ότι χαλάει όλο το σασπένς της προσμονής του νέου LP, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό; Για να δούμε λοιπόν και το Stratego!

6 Likes

Για εμενα λειτουργει θετικα η ακροαση 2-3 κομματιων ενος δισκου πριν την επισημη κυκλοφορια του, οπως κανουν πολλες μπαντες. Οταν ειναι καλα τα κομματια δημιουργουν προσμονή, όταν δεν είναι ελπιδες για ανατροπη, και στις δυο περιπτωσεις ιντριγκαρουν (εκτος ειναι ειναι χαλια, οκ!).

Σε καθε περιπτωση μιλαμε για τους Maiden και εναν πολυαναμενομενο δισκο που θα ακουγαμε ουτως ή αλλως με προσοχη ακομα και χωρις ιντριγκα και μαρκετινγκ και τα κολπα των Βρετανων βεβαια! Διαβασα στο fb των Maiden πως το κομματι βγαινει στις 6 το απογευμα σε βρετανικη ώρα (δηλαδή 8 το βραδυ σε ελληνική)

4 Likes

Έτσι είναι, ένα πράγμα μας έχει απομείνει που να εμπεριέχει “a sense of wonder”, ας το απολαύσουμε

2 Likes

Για την αγαπημένη μου μπάντα (pl) το έχω κάνει μερικώς υπό την έννοια ότι άκουσα τα singles από μία δύο φορές και τέρμα (μαχαίρι) , ώστε όταν βγήκε ο δίσκος δεν σκίπαρα ως χιλιοακουσμένα τα κομμάτια αυτά και έτσι άκουγα το δίσκο στην ολότητα του. Με ένα δίσκο όμως που κρατάει 80 και πλέον λεπτά νομίζω , δεν θα σου χαλάσει την ιδιαίτερα την ακρόαση έαν γνωρίζεις πολύ καλά 2-3 songs

2 Likes

To κομμάτι αποτελεί σύμπραξη του Αρχηγού με τον Gers. Γενικά, ο Αρχηγός έχει συνεργαστεί πολύ με τον Janick σε παρελθοντικές συνθέσεις (είτε ως δυάδα, είτε ως τρίο, με τη συμμετοχή του εκάστοτε τραγουδιστή) και η αλήθεια είναι ότι έχουν γράψει μαζί τόσες κομματάρες που άνετα γέμιζαν έναν -μην πω και δύο- δίσκους. “Lord of the Flies”, “Look for the Truth”, “The Edge of Darkness”, “Ghost of the Navigator”, “Dream of Mirrors”, “Montségur”, “Dance of Death”, “The Legacy”, “The Talisman”, “The Book of Souls”… Ας ελπίσουμε ότι το ποιοτικό σερί θα συνεχιστεί. Θα δούμε, ή ορθότερα θα ακούσουμε, απόψε.

12 Likes

On topic,

219230681_259439945563988_791105663790566444_n

το έχασα πριν 25 χρόνια σε μετακόμιση, αν το έχει κάποιος το αγοράζω όσο όσο

7 Likes

πόσο πιο γαμάτο είναι το artwork για το stratego σε σχέση με το εξώφυλο του δίσκου…

1 Like

γλέντα τους Gers ρεφραινάρα!!!

3 Likes

Γνωρίζεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε?

1 Like

πωπω αυτο το τελευταίο μισάωρο, σαν αιώνας περνάει!!

1 Like
3 Likes
10 Likes

Γάμησε, ΓΑΜΗΣΕ!

7 Likes

Yes it did.

5 Likes

Τα σπάει το τεμάχιο ή εμένα μου φάνηκε;

6 Likes

Μόνο τα σπάει; Και τα τεμαχίζει!
Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Maidenάρα;

5 Likes

For I have not a mortal soul
That you already know
Look at my eyes
There’s no surprise

αυτό το σημείο σπέρνει πραγματικά

όπως και αυτό

I hear you calling my name
Come to claim my life again
Pray for me I’m almost there
The pain almost too much to bear

θυμίζει αρκετά Brave New World περίοδο ειδικά στο κουπλέ.

7 Likes

Παρα πολυ ωραιο τραγουδι… Το ευχαρηστηθηκα … Καμια σχεση με το πρωτο single…

5 Likes