Iron Maiden

ΒLACK SABBATH

Ρε μαγκες τα χο ακουσι τα κλασσικα Μεταλλικα,Σαμπαθ κλπ.Απλος ψαχνω για κανα καλο σιγκροτιμα που ειναι επιρεασμενο απο power metal ισως.Φιλοι μου μου συστινουν να ακουσο Trivium as poume.

σιγα τους trivium μωρε…helloween εχεις ακουσει? ακου και firewind, nocturnal rites κλπ

ακου και καμια ροκια. εγω οσο μεταλ και να ακουω πανω απ’τις ροκιες δν βαζω τπτ. λιωσε πρωτα μπαντες οπως zeppelin, jethro tull, jefferson airplane αλλα και πιο συγχρονα οπως pearl jam. αν αρχισεις να ακους τακτικα μεταλ μετα ειναι δυσκολο να τα χαρεις αυτα γιατι σου παραφαινονται πολυ χαλαρα. μονο οσα σου αρεσαν παλια συνεχιζουν να σου αρεσουν. ακου τα τωρα να τα χαρεις…

ακου Mastodon.

Trivium μην ακουσεις παντως…:smiley: :smiley: :smiley:

ΜΙα χαρα εριναι οι TRivium!!:smiley: :smiley: :smiley:

To ξεφτυλίσατε πάλι το θέμα… :spam: :offtopic:

Υπάρχει και αυτό το thread για να προτείνει ο καθένας αυτά που θεωρεί must albums… :wink:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3896

Ρε maiden sorry αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω… Τελευταίο spam σ’ αυτό το thread, το υπόσχομαι!!!

Λοιπόν φίλε παοκτση (μακριά από μας-αρης θρησκεία-super 3), άκου

[SIZE=“5”]OPERATION MINCRIME[/SIZE]

Τίποτα άλλο, ειλικρινά.-

Καινουργιο ειναι αυτο? :-k :stuck_out_tongue:

Μαζεψτε τον…

Και για να επιστρεψω στο θεμα, ο ιδιος ο Dickinson ειχε πει οτι ζηλευει τους Queensryche για το Operation: Mindcrime, καθως το concept του ειναι καλυτερο απο αυτο του 7th son που καυκολφορησε την ιδια χρονια. “Ενιωσα οτι δεν ειμαιστε πια οι καλυτεροι” ειχε πει.:slight_smile:

Όχι ακριβώς! [-X

Δεν είπε ποτέ ότι το έβρισκε καλύτερο, αλλά, όντως, ζήλευε, επειδή θεωρούσε πιο ξεκάθαρο το concept του “Operation: Mindcrime” σε αντίθεση με το ασαφές του “Seventh Son Of A Seventh Son”.

Και ζητούσε περισσότερες εξηγήσεις από τον Steve πάνω σε αυτό, αλλά δεν τις πήρε ποτέ… :roll: :lol:

Ακριβώς…

Εμενα παντως το concept του 7th Son μου αρεσε παρα πολυ και το βρηκα σαν ιστορια εφαμιλλο του Operation: Mindcrime…

Οτι και να λετε εγω ξερω οτι τα αγαπαμε και τα 2!!!:smiley:

:metal: :metal:

διπλωμααααααααατη!!!:lol: :lol: :lol:

Παντα!!!:wink:

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το broadcast στο Donington

Ειμαστε ηδη συντονισμενοι!!!

:metal: :band: :metal:

Να ρωτήσω κάτι; Ξέρετε αν έχει βγει το DVD The Early Days Part 2???

Απο το νεο ετος το περιμενουμε…