Iron Maiden

Λογικο ειναι… Ποιος δεν θα ηθελε να βγαζει παραπανω απο τη δουλεια του?:-k

Εσύ ρε μαζώχα!!!:lol:

Φωτος απο Βουλγαρια:

είσαι οπαδός και το αγαπημένο σου group κάνει περιοδεία παίζοντας κομμάτια από συγκεκριμένες περιόδους που δεν παίζει συνήθως γιατί ΠΡΕΠΕΙ να γεμίσει το set list και με τα classics,βγάζει ΤΟ υλικό και έχουμε και παράπονο??#-o

Ο Bruce δε θέλει classics, οι άλλοι τον πιέζουν :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=fGo0rHO_dN0

Εγω δν εχω παραπονο :stuck_out_tongue:

Χαρη μας κανουν που ερχονται κιολας.:stuck_out_tongue:

Γιατι, τσαμπα θα παιξουν?

• 1 εκατομμύριο! :thumbup:

Αγορίνες, ξέρει κανείς σας τίποτα για το άλμπουμ τους ε ματτερ οφ λαιφ εντ ντεθ? Το έχετε ακούσει μήπως??

Οκ, δεν ξανασπαμάρω γιατί αν κλειδώσουν και αυτό το thread ο freedom με σκότωσε!

Να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το θέμα το άνοιξα για οτιδήποτε αφορά τους Irons, δλδ απόψεις και κυρίως συζήτηση των νέων του συγκροτήματος.

Αν κλειδωθει το παρων, στελνω επιστολη στον κ. Harris για φασισμο κατα των οπαδων της μπαντας.

Ευχαριστω

:stuck_out_tongue:

Εξ 'αιτειας σου Μανο κλειδωθηκε το αλλο…:frowning: :frowning: :frowning:

Οχι μονο… εβαλα και εγω το λιθαρακι μου!:stuck_out_tongue:

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

λιθαράκι το λένε αυτό στο χωριό σου ω ρε?:lol: :lol: :lol:

Καλα συνεβαλα και εγω…:smiley:

Αυτά είναι μαλακίες και κομπλεξιλίκια, όποιος δε γουστάρει δε γράφει.-

Γεια σας,ειμαι καινουριος στο forum και εμαθα οτι μιλατε για μεταλ κλπ.Ειμαι φανατικος οπα:metal: :metal: δος των IM :metal: .Οι ΙΜ ειναι το καλιτερο συγκροτημα που χο ακουσει.Μηπως θα μπορουσατε να μου προτινετε πιο ειναι το δευτερο αγαπιμενο σιγκροτιμα σας που να φτανι εστω και λιγο τους ΙΜ?

Υ.Σ Και η σολο καριερα του Dickinson γαμαει κανονικα

Εγω δεν σου μιλαω,εισαι μπαογκτσης.
:lol: :lol: :lol:

Καλωσηρθες στο φορουμ!

Καλα, δεν ξερω αν τους φτανουν αλλα ακου τα δυο πρωτα keepers των helloween, operation mindcrime απο queensryche και μετα ελα να σου πουμε κι αλλα…:stuck_out_tongue:

εχω ψωνιστει εντελως :lol: