Δεν ξέρω πως θα γίνει να τη γράψουμε.
Μες την πρωτοτυπία μια ζωή οι Maiden!
Εδω εχεις δικιο… Ρε πουστη, τοσα χρονια 7 τραγουδια του σετ ειναι ιδια!!!
Πάντα έχω δίκιο! 8)
Κατι τετοια λεω κι εγω και με λενε ψωνιο…
Κανονισε να μου παρεις τον τιτλο ε…
Ναι αλλά δε σε χάλασε που τους είδες πρώτη φορά να παίζουν αυτά τα κομμάτια.
Την ίδια ώρα, οι Rolling Stones έχουν προβάρει για την επερχόμενη περιοδεία τους 73 τραγούδια…
Έτσι για να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες… (βάζω μέσα και το αγαπημένο μου συγκρότημα στη black list για να μην με παρεξηγήσετε)
Όλο τα ίδια και τα ίδια, ας το καλό, άμα δε παίξουν τα κλασσικά δεν αντέχουν, τσατίστηκα πάλι… ουστ ρε που ήθελα να πάω και Βουλγαρία… πάλι καλά που δεν πήγαμε ρε Κωστή…
Εγω παντως χαρηκα που επαιξαν αυτα τα τραγουδια. Βασικα οι maiden εχουν ασυλεια…δν επιτρεπεται να τους βριζουμε για κανεναν λογο
Κανεις δεν εχει ασυλια, απο σενα μπορει να εχουν οποτε μην τους κραξεις ποτε για τιποτα, οι αλλοι ομως θα λενε αυτο που πιστευουν. Και στην τελικη το εχουν ξεφτιλισει το θεμα με το set-list τους ολο τα ιδια τραγουδια παιζουν, λες και δεν εχουν αλλα καλα, οπα εχεε τοσα γαματα, βαριεστε να τα προβαρετε ???
Αυτο πρεπει να 'ναι…:lol: :lol: :lol:
–Ρε Steve, δεν παιζουμε κανα αλλο κομματι, ολο τα ιδια και τα ιδια…
–Σιγα ρε Bruce, δεν βαριεσαι να κανεις προβες… Ασε που δεν εχεις και χρονο κι ολας…
Για πλακα το λεω μωρε
Ναι ρε οκ, αλλα το θεμα με το set-list εχει παραγινει πλεον, παιξτε και τιποτα αλλο ρε γμτ.[-X
nai enta3ei alla sti malakassa to 2005 pai3ane kai kati diaforetiko phantom of the opera kai kapoia alla pou den ta perimene kaneis!
Καλα για αυτο εγινε ολοκληρη περιοδεια για ενα DVD, ευτυχως γιατι ειχε και γαμω τα σετ εκεινη τη χρονια, τους ειχα δει και πρωτη φορα, τρομερη συναυλια, και τι κομματια…
Αλλα γενικα ολο τα ιδια παιζουν.
Πάντως το “Phantom…” το είχαν πει και το '99 όταν και τους πρωτοείδα.
Ποιος δεν τα περιμενε? Ειχε βουηξει ο τοπος…
Ντάξει το θέμα με το σετλιστ το χουν ξεφτιλίσει.
Πάλι καλά που είναι και οι early / golden years περιοδείες τους και παίζουν αυτά που πρέπει.
Ακόμα και το 2005 από το number of the beast παίξανε τα 3 κλασσικά και όχι 22 Acacia Avenue ή Prisoner.
Αυτό ήταν το μοναδικό στοιχείο που ξενέρωσε πολλούς.
Το '99 είχαν καταπληκτικό setlist πάντως.
εντάξει όμως,κάνουν κοτζάμ περιοδείες για τα πρώτα albums…και τώρα για τα επόμενα…ποιος άλλος το κάνει αυτό?
Κανείς δεν το κάνει γιατί σε κάθε περιοδεία παίζει διαφορετικά κομμάτια μεταξύ των 2-3 σίγουρων.
Και πέρα από το όμορφο/ρομαντικό της υπόθεσης για εμάς που θέλουμε να τους δούμε στην golden years περιοδεία, το όλο σκηνικό με τα dvd/περιοδείες κτλ παλαιών άλμπουμ είναι μόνο και μόνο για έσοδα.