The Sun is reporting that Bruce turned down a role on the ill-fated UK talent show, The Voice.
The Sun have posted a news story that says: ?THE UK version of TV talent show The Voice is in trouble before it?s even hit screens ? Iron Maiden frontman Bruce Dickinson has turned down a spot on the judging panel. The heavy metal singer and airline pilot was offered the job by the BBC, who want the show to rival The X Factor when it launches next year.?
?That show sounds so cr*p and demeaning to everyone involved, I took great delight in turning the BBC down.? Bruce told The Sun. ?The X Factor is appalling enough, it?s no better than Opportunity Knocks.?
We would also like to highlight our favourite comment in response to The Sun?s story: ?Mr Dickinson is far, far better than to allow himself to be involved in suck filth.? Nice.
Ελα ρε Ασταλδε,δεν ειναι το ιδιο πραγμα Tyler με Brucαρα!Ο ενας εχει σνιφαρει ολη την Κολομβια και αλλος το μονο πραγμα που εχει σνιφαρει ειναι το θαλασσινο νερο που σου δινουν απο το φαρμακειο οταν εχεις ιγμοριτιδα(sic)!!!Ο πρωτος επιζητα τη δημοσιοτητα και τον ξερει και η μανα μου,και ο αλλος ειναι απλα ΘΕΟΣ…και δεν τον ξερει η μανα μου!:lol:
Ο Tyler ειναι rock star με τη βουλα,ο Dickinson ειναι πιοooo…καλλιτεχνης…και ειναι και AIR RAID FUCKIN’ SIREN:!:
Δηλαδη,αν καλουσαν τον Σακη(Rotting Christ) στο Greek Idol και πηγαινε πως θα σου φαινοταν???
Απανταω μονος μου
Ναι,αλλα δε θα αλλαζε κατι μεσα σου,δε θα ‘‘εσπαγε’’?Δε θα αναρωτιοσουν,που ειναι εκεινη η αξυριστη φατσουλα με το αποκοσμο βλεμα αναμεσα στους ροζ(!) καπνους(οπισθοφυλλο Non Serviam)?Ρε σεις αυτος ειναι καλουλης,εχει και χιουμορ!Α στα διαλα απο δω χαμω ρε Σακη(αυτο θα σκεφτομουν εγω)!!!