Iron Maiden

Πριν λίγο καιρό διάβασα το [B]Lord of the Flies[/B] , του [B]William Golding[/B]…

επιτέλους αυτοί οι στίχοι έχουν “εικόνες” στο μυαλό μου

I don’t care for this world anymore
I just want to live my own fantasy
Fate has brought us to these shores
What was meant to be is now happening

I’ve found that I like this living in danger
Living on the edge it makes feel as one
Who cares what’s right or wrong,
it’s reality
Killing so we survive
Wherever we may roam
Wherever we may hide
gotta get away!

I don’t want existence to end
We must prepare ourselves for the elements
I just want to feel like we’re strong
We don’t need a code of morality

I like all the mixed emotion and anger
It brings out the animal the power you can feel
And feeling so high with this much adrenaline
Excited but scary to believe what we’ve become

[B]Saints and sinners
[U]Something within us[/U][/B]
To be lord of the flies

Saints and sinners
Something within us
To be lord of the flies

Με το ‘‘κακος δισκος’’ συμβιβαζεσαι η ειναι κι αυτο ακροτητα?

Το συγκεκριμενο επειδη ακριβως ειναι ανωριμο και εχει το vibe που εχει το αγαπαμε.Mισο καβλοσπυρο λιγοτερο να ειχε και δε θα ηταν η τελειοτητα που ειναι.Για το αλλο που λες τωρα,δωσμου μονοδιαστατα Remember Tomorrows και κρατα τις υπολοιπες διαστασεις για παρτη σου.

Bασικα και εγω πιστευω πως δεν υπαρχει κακος δισκος Maiden, τοσο κακο ειναι???

οχι

αλλα μην το φωναζεις γιατι μας παιρνουν στο δουλεμα

Και θα τους παρω στα σοβαρα!

Το τι ειναι κακος δισκος για τον καθενα ειναι κατι προσωπικο και υποκειμενικο. Ναι οκ, μπορει καποιος να βρισκει καποιους δισκους τους κακους, γουστο του και καπελο του, αλλα το να λες “πατατα” δισκο των Maiden ειναι τραβηγμενο κατα την γνωμη μου.

Το Iron Maiden ειναι οπως ακριβως πρεπει να ειναι, καυλα, αλητεια, NWOBHM και heavy metal πρωτα απ’ ολα… Δεν θα αλλαζα νοτα…

Ελα ρε παιδια!Τι πατατες διαβαζω εδω?Ειμαστε σοβαροι?Μπορει να εχουν κανα δυο-τρια αλμπουμ κατωτερα των περιστασεων,αλλα αλλες μπαντες θα σκοτωναν για να εχουν γραψει κομματια οπως τα Futureal,The Clansman,Public Enema Number One,Fates Warning,Run Silent,Run Deep κι ετσι…Ελα να σοβαρευομαστε!:stuck_out_tongue:

χαχ

ειμαστε πολλοι τελικα8)

‘‘πατατα δισκο των Maiden’’,τσουξου τσουξου

Κοιτα,σοβαρα τωρα τραβηγμενο ειναι μονο το φανμποιλικι σου.Μιλαμε για Maiden.Το ‘‘κακος δισκος’’ και το ‘‘πατατα’’ δεν εχουν καμια γαμημενη διαφορα,ειναι χαζο να εχεις προβλημα με τη λεξη που χρησιμοποιειται οταν το νοημα δεν αλλαζει(γιατι εκει ειναι το προβλημα σου).Θα βρεθει ενας που θα πει το Βιρτσουαλ Εξ πατατα.Μη ρωτας γιατι,μπορει τα αριστουργηματα The Angel and the Gambler και Como Estais Amigos να τον εχουν σημαδεψει λιγο παραπανω απο το κανονικο,μπορει απλα ποτε να μη του κατσε καλα η να βρισκει οτι τουλαχιστον οι μισες συνθεσεις του δε ξεπερναν το μετριο.Οχι ‘‘ο λιγοτερο καλος δισκος’’,ουτε ‘‘απλα οχι στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα’’ η ‘‘μετριος ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΙΝΤΕΝ’’ κι αλλες μετριοπαθειες για να αποφυγει να σε πληγωσει και να κανει trigger τον 5χρονο Eddie worshipper που κρυβεις μεσα σου,θα πει ‘‘κακος δισκος,πατατα’’.Και τοτε ξεχνας ολα τα ‘‘προσωπικα/αντικειμενικα/υποκειμενικα/δημοκρατικα/δημητριακα’’ και ξαφνικα εχεις θεμα.Και ενταξει να απαντησεις σε flaming στυλακι και να γινει κωλος το θρεντ,τουλαχιστον θε γελαγαμε και λιγο,αλλα εσυ πας καθε φορα να απαντησεις σοβαρα γιατι δε στεκει το ενα και το αλλο και πετας κι αυτα τα ‘‘υποκειμενικα/αντικειμενικα’’, κοντραρoντας τα λεγομενα σου.Ολα στεκουν μια χαρα,αρκει να ξεκολλησεις.

Δεν ειναι το ιδιο μρ το να λες ‘‘δεν ειναι δυνατον αντικειμενικα καποιος να πει δισκο μειντεν κακο’’.

Περίμενετε τώρα σε λίγο με το επόμενο log in μια πνευματώδη και ουσιαστικότατη απάντηση που θα σας ανεβάσει 5-6 επίπεδα την αντίληψη σας, φτιάξτε και κάνα καφεδάκι μην τύχει και κοιμηθείτε και χάσετε όλη αυτή την εμπειρία Live

Περιμενω με κομμενη την ανασα!:lol:
Στο thread Maiden vs Priest στην κυριολεξια επεσα απο την καρεκλα!:slight_smile:

:lol::lol::wink::wink::lol::lol:

Σούπερ βαρετή μπάντα πάντως, εκτός από μερικά τραγούδια στα δυο πρώτα.

Ξέρει κανείς πως λέγεται αυτή η μαλακία που έχουν στα εξώφυλλα; και τι είναι;

Αυτο ειναι η υπογραφη του Derek Riggs,υπαρχει σε διαφορες παραλλαγες.

Ξενέρωσα αν και το περίμενα. Ήθελα να είναι κάτι πιο ψαγμένο! :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχα παλιά λέγανε ότι είναι σύμβολο του σατανά και έτσι.Όταν καίγανε τους δίσκους των μαιντεν :stuck_out_tongue:

To The Angel And The Gambler ειναι ισως το χειροτερο τραγουδι των Maiden και το Como Estais Amigos μετριοτητα. Στην ουσια αυτων που ειπες, δεν θα διαφωνησω. Με τους Iron Maiden και 2-3 μπαντες ακομα ειμαι καπως απολυτος σε καποια πραγματα και fanboy και αυτο ισως να ενοχλει καποιους. Δεν εχω κραξει ομως ποτε κανεναν για τα γουστα και την γνωμη του, ολοι εχουμε την δικη μας και αυτο ειναι το νοημα του να συζηταμε, αν δεν υπηρχαν διαφωνιες τι θα λεγαμε? Απλα εξεφρασα την γνωμη μου για το τι μου ακουγεται τραβηγμενο, that’s all. Συνεχιστε μην αναλωνομαστε σε αυτο.

OK.Ειναι το διαστρικο σημαδι του χαους,οι 3 κυκλοι υποδηλωνουν την υπαρξη των τριων επιπεδων της συνειδησης,το βελακι στη μεση υποδηλωνει την πληρη αταξια στην οποια ρεπει το συμπαν.Το τριγωνο συνδεει τη μια υπερσυνειδηση:lol:
Καλυτερα τωρα?:stuck_out_tongue:

Γαμάτο!!! πάω να το χτυπήσω τατού!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: