έχεις δίκιο…ΘΕΟΣ.!
Strange World…Τρομακτικά όμορφο κομμάτι.
αφηστε τον di anno και ακουστε την εκδοση απο mago de oz
μια χαρά γαμάει ο di’anno. είναι μέγας αλήτης!
fake για μια φορά ακόμα κλασσικός θα έλεγα
Μακαρι να το παιζανε και live καμμια φορα…
Πραγματικά σας αρέσει ο [U][B]τωρινός[/B][/U] di anno; :-k:-k
Ναι για το χαβαλέ, τον τσαμπουκά και την αλητεία που βγάζει
μόνο για αυτούς που είναι σε επίπεδο κοντά στην παρνηθα(καμένους)
*κλαίω με ικαρο
Αααααααααααααααχ…Iron Maiden…η μπαντα που εκει πισω στο 2003-2004 με εχωσε στο heavy metal και με εκανε ενα φρικιο με κοτσιδα, μαυρα ρουχα και στενα τζιν :lol:…με τα post reunion albums λοιπον, εχω μια πολυ ιδιαιτερη σχεση…ειδικα με το Α Matter Of Life And Death που για την ιστορια ηταν και το πρωτο metal CD μου…η τοτε πωρωση με το “The Legacy”, το [B]“These Colours Don’t Run”[/B], το “The Pilgrim” και το “Brighter Than A Thousand Suns” ειμαι 100% σιγουρος πως θυμιζει την πωρωση των μεταλλαδων το '82 οταν ακουγαν για πρωτη φορα το “Hallowed Be Thy Name”…και ειτε καποιοι το θελουν ειτε οχι, ΟΛΑ τα μετα-reunion CDs των Maiden εκτος απο το τελευταιο που ειναι πολυ ανισο κοιτανε στα ισια τα παλια κλασικα τους και εχουν μεσα τραγουδαρες…απλα εχει αλλαξει το υφος της μπαντας…και καποιους που τους χαλαει αυτο, αν οι Maiden εβγαζαν δισκο με το “Trooper #2” η το “2 Minutes To Midnight #2” θα γκρινιαζαν οτι δηθεν η μπαντα κολλαει στα περασμενα μεγαλεια…τι να πω…κραζοντας τους Maiden-Metallica δεν γινονται καλυτερα αλλα γκρουπς…
Ενιγουεϊ στο poll ψηφισα “7th Son Of A 7th Son” με μικρη διαφορα απο το “Somewhere In Time”…και μια προχειρη καταταξουλα των αλμπουμ τους…εννοειται πως τα αγαπαω ολα τους τοσο πολυ που η λιστα αυριο μπορει να εχει αλλαξει εντελως…
- 7th Son Of A 7th Son
- Somewhere In Time
- Powerslave
- Piece Of Mind
- A Matter Of Life And Death
- Brave New World
- Killers
- The Number Of The Beast
- Dance Of Death
- Fear Of The Dark
- X-Factor
- Iron Maiden
- Virtual XI
- No Prayer For The Dying
- The Final Frontier
[SIZE=“7”][B]UP THE IRONS![/B][/SIZE]
ενα απο τα καλυτερα τους!!
οπως ακριβως το λες…ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ!
Ναι ε; Τί ώρα;
Ρε μη λέτε τέτοια ρε. Λίγη σοβαρότης.
Για ΜΕΝΑ το ξαναλεω που εχω ενα Α συναισθηματικο δεσιμο με τα reunion CDs, το AMOLAD κοιταζει στα ισια πχ το “Number Of The Beast”…σε φασεις μ’ αρεσει και περισσοτερο κιολας…
Και εννοειται πως δεν βαζω μεσα το TFF…ειπαμε αυτο ειναι χαλια το παραδεχομαι:D
Το μόνο που πλησιάζει κάαααααπως τα 80’s μεγαλεία τους είναι το Brave New World. Τα υπόλοιπα είναι από απλά αξιοπρεπείς έως κακοί δίσκοι.
Παρακαλώ να περιμένουμε να μπει ο Angus στην συζήτηση, δεν πιάνουμε έτσι τέτοια κουβέντα. Κατά τ’ άλλα, με το ομώνυμο εκεί κάτω, γελάει ο κόσμος.
Nα στο θεσω αλλιως…αν ημουν ο Dickinson, και ειχα στην πλατη μου ενα Powerslave, Somewhere, 7th, θα αισθανομουν περηφανος που στα 50 μου εβγαλα το ΑΜOLAD…νταξει οι δισκοι του '80 δημιουργησαν το μισο χεβι μεταλ αν ειναι ποτε δυνατον να μπορεσουν να τους ξεπερασουν…αλλα τα καινουρια ΕΚΤΟΣ του Φαιναλ Φροντιερ γαμανε!!!
Α και κατι αλλο…κανενας δισκος τους δεν αγγιζιε τα 80s μεγαλεια γιατι πολυ απλα δεν παιζουν οπως στα 80s…εδω το '86 επαιζαν διαφορετικα απο το '81…και φυσικα ετρωγαν και τοτε κραξιμο…και σημερα φτασαμε να παρακαλαμε για τραγουδια απο το “Somewhere In Time”…εχει ο καιρος γυρισματα!!!
Μπροστα στο επικο ΚΙΛΛΕΡΣ το ομωνυμο χανει καπου…και γενικα ειμαι και Ντικινσονικος αρα…
Ε τότε ρε boy ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ, τί να κάνουμε τώρα; Και μόνος σου το λες. Άλλο αν εσένα σ’ αρέσουν γι’ αυτό που είναι, μαγκιά σου.
Ναι ρε Γρακχο εννοειται οτι στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ αυτια παιζουνε μπαλα στο ιδιο γηπεδο…δεν χωραει αντικειμενικοτητα στη μουσικη…αυτο ελειπε
Το μονο που μπορει να χωρεσει αντικειμενικοτητα εκτος απο πωλησεις αιρπλεϊ τσαρτς και τα ρεστα, ειναι η επιδραστικοτητα…και εκει τα 80s οχι απλα πατανε κατω ολα τα αλλα αλμπουμς των μεηντεν αλλα αν δεν υπηρχαν δεν ξερω πως θα ακουγοταν το μεταλ…
Θα σου πω εγώ.
Πολύ πιο Priest-ικό και πολύ πιο Sabbath-ικό επίσης. :roll:
Χμμμμ…με βαζεις σε διλημματα…γουσταρω Πριστ ενα κλικ κατω απο Μεηντεν…φακ…παω για υπνο και θα το φιλοσοφησω αυριο