Οι δισκοι απο το reunion και μετα ειναι δισκαρες, αλλα οχι δεν ειναι καλυτεροι απο τα 7 πρωτα [B]ΙΕΡΑ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΑ[/B]… Απο εκει και περα γουστα ειναι αυτα. Συμφωνω με Γρακχο (σπανια για Maiden) οτι το καλυτερο με διαφορα reunion αλμπουμ ειναι το Brave New World το οποιο προσωπικα ειναι για εμενα το 8ο καλυτερο μετα τα 7. Τωρα για το πως θα ακουγοταν το metal αν δεν υπηρχαν οι Iron Maiden, νομιζω οτι ο καθε λογικος ακροατης καταλαβαινει οτι θα ηταν κατα πολυ, πολυ φτωχοτερο…
Τι να πω ρε παιδια…σιγουρα τα 7 πρωτα εχουνε γραψει ιστορια και δεν μπορεις να τα πεις κατι λιγοτερο απο αριστουργηματα κλπ κλπ ΑΛΛΑ δεν μπορουμε να πεισουμε καποιον να του αρεσει το Number Of The Beast με το ζορι και να το θεωρει ανωτερο απο το ΑΜΟLAD πχ…αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο…εγω πχ θεωρω το AMOLAD καλυτερο απο το ντεμπουτο αλλα αναγνωριζω οτι χωρις αυτο η μεταλ δεν θα ειχε καμια σχεση μ’ αυτο που ακουμε σημερα…και ισα ισα μαγκια των Μεηντεν που βγαζουν ακομα και τωρα δισκους που εστω και για καποιους περιεργους σαν κι εμενα τοποθετουνται διπλα στα διαμαντια τους…
Παω να βαλω το Τhe Pilgrim να λιωσω!!!
Πάντως για το Number λάθος άνθρωπο βρήκες, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές το θεωρώ το πιο αδύναμο Maiden στα 80’s (παρ’ όλο που είναι γαμάτο και φυσικά μέσα στην 5άδα των πιο ιστορικών metal albums ever). Απ’ την άλλη με διευκολύνεις επιλέγοντας από τα “άλλα” το ΑΜΟΛΑΔ, το οποίο θεωρώ μετριότατο δίσκο με 2-3 σπουδαία κομμάτια και πολλήηηηη σαβούρα μέσα. Ούτε συζήτηση για το αν μπορεί να κοιτάξει το Number στα ίσια! Αν διάλεγες το Brave New World η σύγκριση θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα, αλλά για μένα και πολύ πιο αστεία - είναι σα να λες ότι στα Star Wars η έκβαση της πάλης ανάμεσα στην Band of Rebels και την Αυτοκρατορία αποφασίζεται να καθοριστεί σε μια μονομαχία του 3PO με τον Darth Vader.
το ΑMOLAD ειναι δισκαρα!!! τελος!
το καλυτερο απο το 7th Son και μετα
Καλυτερο???Somewhere In Time με αμελητεα διαφορα απο τα Piece Of Mind και 7th Son Of A 7th Son.
Και επι της ευκαριας,εχω δεν αρεσκομαι στις 2 Blaze κυκλοφοριες διοτι απλα δεν μου αρεσει η φωνη του καθολου.Ολοι οι υπολοιποι δισκοι μου φαινοται τουλαχιστον πολυ καλοι.Μια χαρα ειναι οτι κυκλοφορησαν απο το 2000 και μετα,ειδικα αν μεγαλωσες με αυτους τους δισκους,ανετα κολλας και τους θεωρεις αγαπημενους.
Πωωωωωωωωωωωωω…και μόλις άκουγα το AMOLAD μετά από πολλούυυυυυυυυυυυυυυς μήνες που είχα να βάλω κάτι απο Μεηντεν,γούσταρα κιόλας, και μπαίνω και βλέπω αυτά που γράφετε :D.Πάντως προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο της επανασύνδεσης τους.
Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα…
Για εμενα ειναι ο δευτερος καλυτερος μετα το reunion, το Brave New World ειναι ο καλυτερος reunion δισκος, ολες οι συνθεσεις ειναι ανεπαναληπτες και δεν υπαρχει ουτε νοτα περιττη.
Μα φυσικά. Τι να πούμε τότε για τους δίσκους των 80s.
[SPOILER]Για ποιον δίσκο είπαμε ότι μιλάμε;[/SPOILER]
Ρε αλήτη προβοκάτορα
Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να ξέρεις :!:
Εννοειται οτι το ιδιο ισχυει για τα 7 διαμαντια, το ειπαμε αυτο. Αλλα μετα απο τα 7, παει το υπερτατο Brave New World.
Παράκρουση!
wasp.!!!
*Cauuuught ,Somewheeeeere Iiiiin Tiiiiime
:bow2: :respect: Προσκυναω απλα το μεγαλειο αυτης της μπαντας…
Τι έγινε όλο live ξεθάβεις εσύ σήμερα;
Πάντως πόσο ξεχαρβαλωμένοι παίζει να ήταν το 1986(καλά οκ,ο Χάρις όχι :lol: )
define ξεχαρβαλωμένος
Πω, εκπληκτικό. Μόνο έπη και βασικά ένα απλό βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα γιατί είναι τόσο μεγάλοι. Και πόσο γαμεί φυσικά το Somewhere In Time.
Ρε τωρα μολις συνειδητοποιησα οτι επαιξαν το
[B][SIZE=“7”][U][COLOR=“Blue”]SEA OF MADNESS[/COLOR][/U][/SIZE][/B]
Ρε εχω γεννηθει πολυ αργα…
Όταν προλογίζει το Stranger in a strange land και λέει τον τίτλο. Στο Strange, πόσο πιο Gillan?