Έλα μωρέ, επειδή βάζει λίγη μύτη; :lol:
Πολύ καλό το βίντεο και πολύ σπάνιο ντοκουμέντο.
Αλλωστε επαγγελματικό μαγνητοσκοπημένο υλικό δεν υπάρχει από την εποχή του Somewhere in Time… δυστυχώς.
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?
Βασικά οι ίδιοι οι Maiden είχαν πει ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένο τουλάχιστον live της εποχής.
Γι’αυτό και δεν κυκλοφόρησε κάτι από αυτή την περίοδο.
Ισως εννοεί οχι γυρισμένο απο τους maiden αλλά pro shot γενικά…με τις εικόνες απο video wall ή με εικόνα απο κανάλι…
Ναι, αλλα με επαγγελματικα τραβηγμενες ληψεις δεν υπαρχει κατι απο εκεινη την περιοδεια δυστυχως.
Κρίμα, και είναι από τα πιο ωραία άλμπουμ τους!
Μηδενικα νεα τελευταια απο τη μπαντα.Δε θυμαμαι τα τελευταια χρονια τοσο καιρο απολυτη μουγκα!Το σαιτ καλα καλα με το ζορι ανανεωνεται
Λογικα μεσα στο 2012 αναμενεται να δουμε κυκλοφορια λαιβ απο αργεντινη-χιλη να δουμε ποτε ομως!
Εν το μεταξυ κανεις δν καταλαβε γιατι παρα τις δηλωσεις του ΑΡΧΗΓΟΥ για διαφοροποιημενο σετ στις 2 συναυλιες τελικα επαιξαν εντελως τα ιδια.Δηλαδη θα ηταν τοσο δυσκολο να παιξουν 3-4 διαφορετικα κομματια στην μια ωστε να γινει καλυτερο και πιο γεματο το λαιβακι?
Αν δε κάνω λάθος σε όλη (ή σχεδόν σε όλη) τη περιοδεία παίζουν το ίδιο setlist. Τα ίδια 16 κομμάτια…:-s
Κάτι με λέει πως θα ξανακάνουν μια περιοδεία όπως αυτή που παίξανε από τους 4 πρώτους δίσκους ή του flight 666. Και κει θα αλλάξουν ρεπερτόριο!
[SPOILER]Άσχετο, παίξανε ποτέ live τα:
flash of the blade-duelists-back in the village
και
judas be my guide;
δεν έχω βρει κανένα βιντεάκι στο youtube, ούτε στο setlist fm τα δείχνει σε κανένα live![/SPOILER]
Το ξερω πως παιζουν τα ιδια απλα ο Χαρις ειχε δηλωσει πως ειδικα σαυτες τις 2 συναυλιες και λογο της κυκλοφοριας του λαιβ θα επαιζαν και καποια εξτρα.αλλα ουτε καν
οσο για την περιοδεια αυτη μαλλον θαχει σα βαση το φιαροφδενταρκ αλμπουμ [οποτε σετ παρομοιο με το λαιβ ατ ντονιγκτον] και λογικα θα γινει του χρονου
τα κομματια που λες δεν ταχω βρει και εγω πουθενα
Από που αυτή η πληροφορία;
οτι θα κυκλοφορησει live dvd απο χιλη η αργεντινη ειναι σιγουρο?
@six666 Απο παλιες συνεντευξεις ειχαν πει οτι θα παει καπως ετσι το προγραμμα
@savatage http://www.licklibrary.com/news/2011/4/1081-iron_maiden_to_film_argentina__chile_concerts_for_dvd
Δεν ξερω για τα καινουρια DVD που θελει να βγαλει η μπαντα παντως εγω σημερα τσιμπησα απο το Μοναστηρακι το “Live After Death” σε βινυλιο στην πρωτη εκδοση που ειχε βγει στην Αγγλια το 1985, με διπλο εξωφυλλο (απ’ αυτα που ανοιγουν σαν βιβλιο εννοω) και ενα booklet με διαφορες πληροφοριες για την περιοδεια. Το artwork ηταν το αγαπημενο μου απο πριν παρω τον δισκο. Τωρα που τον εχω, πραγματικα εχω μεινει μαλακας…απο κοντα το εξωφυλλο φαινεται 666 φορες πιο γαματο…και τιμη? 29?..για τετοια εκδοση τετοιας ΔΙΣΚΑΡΑΣ, τσαμπα πραγμα…
UP THE IRONS \m/
Καλή φάση! Αν είναι με βάση μόνο το F.O.T.D. και όχι ξέρω γω τα 90s τότε ακόμη καλύτερα!
[SPOILER]Και να το παίξουνε και όλο! Δε κατάλαβα, οι metallica πιο μάγκες είναι που θα παίξουν όλο το b.album; :p[/SPOILER]
εγώ γουστάρω άπειρα να κάτσουν και να παίξουν όλο το x-factor και το virtual ΧI και μετά να βλέπω όλους τους haters εδώ πέρα να λένε πόσο γαμάνε τελικα οι δίσκοι
λίγες τζούρες πήραμε με sign of the cross, lord of the flies, futureal, man on the edge και clansman και μείναμε μαλάκες!!! σκεφτείτε να πει και τα άλλα ο βρασίδας!
Το οποίο Fear είναι το χειρότερο(άντε δεύτερο χειρότερο) μέχρι την εποχή Blaze, μην τα ξεχνάμε έτσι εύκολα. Χίλιες φορές X-Factor, να ακούσω Look for the Truth λάιβ.
Και ο Stargazer θελει να ακουσει τα Blaze-era κομματια στην περιοδεια!!!
Δε θα διαφωνίσω! Οι haters που λες προφανώς τρώνε σκάλωμα επειδή δε τραγουδάει ο bruce αλλά ο bayley. Για τα κομμάτια που λες ναι έτσι είναι, ειδικά clansman!
Ίσως και 90s περιοδεία να έστεκε ακόμη καλύτερα, δε ξέρω… :S
Με πρώτο χειρότερο να φανταστώ το…
[SPOILER]no prayer?[/SPOILER]
Δε θα μπορούσα να το πω το χειρότερο, ή έστω το 2ο χειρότερο, αντίθετα μου φαίνεται πολύ καλό άλμπουμ, άσχετα αν έχει και τα filler-άκια του μέσα…!