Iron Maiden

Καλα το No Prayer ειναι το 2ο χειροτερο στην ιστορια των Maiden γενικα…χειροτερο το The Final Frontier (αν και εχει τις δυνατες στιγμες του δεν πιανει τα standards των αλων τριων μετα-reunion albums), και εκτος απ’ αυτα τα δυο ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ολα τα υπολοιπα τους ειναι απο πολυ καλα (FOTD, DoD) εως δισκαρες!!!

με το βίρτσουαλ ηλέβεν γελάει ο κόσμος :slight_smile:

Και με το Νο Prayer κλαιει…και το γελιο δινει ζωη…:slight_smile:

έλα ρε,το βίρτσουαλ δεν ακούγεται. το να μου λέτε ότι θέλετε να ακούσετε το δίσκο λάιβ είναι να σαν να θέλετε να αυτοτιμωρηθείτε για κάποιο λόγο που μόνο εσείς ξέρετε.
τώρα αν το θέτεις ότι θα πάω να γελάσω όπως με τον σεφερλή στο δελφινάριο πχ, οκ πάσο!

Κοιτα…για μενα το ΧΙ ειναι το 3ο χειροτερο αλμπουμ των Μεηντεν…αλλα τον παραγοντα Χ ανετα θα τον ακουγα λαϊβ

Εγω παντως το no prayer δεν το θεωρω και τοσο τραγικο.Εχει καποια κομματακια οπως το tailgunner,το ομωνυμο,run silent run deep,bring your daughter to the slaughter,και το mother russia που μου αρεσουν αρκετα.

Ναι αλλα εχει παααααααααααααααρα πολλα fillers…και οταν πριν απο το no prayer εχεις ενα seventh son ε νταξει δεν υπαρχει συγκριση!!! Βασικα μου φανηκε πολυ βιαστικο αλμπουμ…

ενώ τα επόμενα είναι δισκάρες γεμάτες έμπνευση που ξεχυλίζουν από heavy metal ύμνους :roll:

Λοιπον να τα παρουμε με τη σειρα τα επομενα (ολα ειναι προσωπικες αποψεις μην αρχισει κανεις τη μουρμουρα):

Το FOTD εχει κι αυτο τα fillers του, αλλα οι υμνοι του ειναι πολυ πιο γαματοι απο του NPFTD (Fear Of The Dark, Wasting Love, Be Quick Or Be Dead)
Το Χ Factor ειναι ΔΙΣΚΑΡΑ που αμα τραγουδαγε ο Dickinson, ολοι θα λερωναμε τα γουνινα σωβρακακια μας απο την πωρωση
Το Virtual XI ειναι πολλα σκαλια κατω απο το προηγουμενο αλλα εχει πολλες καλες στιγμες (οπως καθε δισκος Μεηντεν)
Το Brave New World ειναι και αυτο ΔΙΣΚΑΡΑ με επη μεσα και δεν σηκωνω κουβεντα ουτε εγω ουτε το σπαθι μου :stuck_out_tongue:
To Dance Of Death ειναι πολυ γαματος δισκος, ενα κλικ κατω απο το προηγουμενο αλλα εχει και αυτο επη πχ Pashendale
To AMOLAD τωρα ειναι το αγαπημενο μου απο τα μετα-reunion γιατι α) ειναι ο πρωτος Μεηντεν δισκος που ακουσα-αγορασα (ο αναποδος ξερω γω) και β) συνθετικα και εκτελεστικα για μενα ειναι ανωτερο απο τα δυο προηγουμενα
Το Final Frontier ειναι ανετα πολυ χειροτερο γιατι ναι μεν εχει πολλες καλες στιγμες και καποια πολυ καλα κομματια αλλα ως τωρα δεν εχει καταφερει να με κερδισει οσο τα προηγουμενα, ειδικα οταν το αμεσως προηγουμενο του ειναι το ΑΜΟLAD.

Ελπιζω να σε καλυψα συμπολεμιστη :slight_smile:

Κι ούτε μία αναφορά στο Afraid to Shoot Strangers κυρίες και κύριοι.

αυτό σε πειράζει? εδώ ανακάλυψε πολλές καλές στιγμές στο final frontier :lol:

Και αυτο και πχ το St. Anger εχουν καλες στιγμες αλλα χανονται μεσα στη μετριοτητα ολου του δισκου. ΚΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

To no prayer όσο φιλερ κι αν έχει έχει μέσα το…

[SPOILER]HOLY FUCKIN SMOKE![/SPOILER]
Οπότε αυτόματα σώζεται η κατάσταση! 8)

Με αυτά που διαβάζω για το “Όχι Προσευχή” θα μου πέσουν τα [πλούσια] μαλλιά μου.

Οτι και να λετε οι αλλοθρησκοι, οι Maiden ηταν, ειναι και θα ειναι η [B]ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ[/B] Heavy Metal μπαντα ολου του Γαλαξια… (Ειχα να το πω καιρο και μου ελειψε…:p)

Aυτο που εχει σειρα ειναι να βγει σε dvd το Maiden England μαζι με history documentary. Οποτε μιλαμε για περιοδεια με setlist και σκηνικα εποχης Seventh Son Of A Seventh Son…

Δε νομιζω μαζι θα τα χωσουν αλλιως θα περιοδευουν μεχρι τα 80

Με τη κρίση που περνάει και το νησί, μη το αποκλείουμε.

εγώ περιμένω να διαλυθούν και να βγάλει ο Βρασίδας σόλο Αγγλικής φολκ σε τέτοια φάση:[B]κλικ[/B] :oops:

Ολα τα μετα-reunion αλμπουμ ειναι τελεια…
Πριν το reunion μου αρεσουν FOTD,SSOASS και Somewhere in Time…

κάνα προσωπικό δίσκο γενικότερα… καλά το πήγαινε