Χαχαχα τουλάχιστον θα είχε ένα ενδιαφέρον…όχι σαν το FF που δεν ακούγεται!
καλα σε σχεση με το λουλου το ΦΦ ειναι το νεο heaven and hell
Και ο δίσκος θα λεγόταν Hono-lulu
Oι Maiden δεν έχουν ανάγκη τον Lou Reed για να βγάλουν κακούς δίσκους!
20 χρόνια τώρα μιά χαρά τα καταφέρνουν μόνοι τους! :lol:
^^^^^^^
:ban:
:anyone:
:please:
τι? αφου αληθεια λεει.
Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 5 χαρακτήρες τουλάχιστον.
τα τελευταια 20 χρονια οι μειντεν εχουν γραχει αυτα που αλλες μπαντες δεν θα γραψουν ποτε…τουλαχιστον αστειο το σχολιο σου…!!
:ban:
ευτυχως
-cosmo.gr-’‘Στο μεταξύ, οι Iron Maiden είναι ανενεργοί αυτή την περίοδο αλλά σκοπεύουν να επιστρέψουν για την ηχογράφηση νέου δίσκου, ίσως του τελευταίου της καριέρας τους’’
Και το FF λέγαν πως μάλλον θα ναι το τελευταίο τους αλλά…!
Τον βλέπεις τον Έντι-σύννεφο που σε αγριοκοιτάζει, θείο;
Ωραία λοιπόν, αφού τον βλέπεις, κάτσε φρόνιμα!
Αν έλεγες τα τελευταία 10 χρόνια θα σουν έγκυρος.
Το εξώφυλλο καλό είναι, το περιεχόμενο όμως είναι τα συνήθη αναμασήματα που μας έχουν φλομώσει από το No Prayer και μετά. Επιμένω.
Και για το από πάνω το παληκάρι που δεν με ξέρει, να διευκρινίσω πως Maiden ήταν από τα πρώτα μου ακούσματα στο μακρινό '83, στη Φιλαδέλφεια ήμουν μέσα στην πόρωση και την τρέλα, απλά η μπάντα έφτασε ενα δημιουργικό peak την δεκαετία του '80 που δεν κατάφερε να ξεπεράσει λόγω εμμονών του Harris, επιμονής σε αναμασήματα μην τυχόν και ξενίσουμε κανέναν οπαδό, ατυχών αλλαγών μελών τη δεκαετία του ΄90 και όλο και πιό άνευρων live (από το 2000 σταμάτησα να πηγάινω).
Και μην μου αρχίσεις Γράκχε τα “θείε γέρασες και δεν νιώθεις πιά” γιατί:
α) Όταν ξενέρωσα και έλεγα τα ίδια στα '90s ήμουν όσο εσύ τώρα.
β) Για τους Priest όπως ξέρεις πολύ καλά δεν λέω τα ίδια, τους αποθεώνω σε κάθε ευκαιρία (ειδικά για τα live)
Βασικά για κάποιους εδώ μέσα κι οι δυο έχουμε γεράσει και δε νιώθουμε, κι όχι μόνο αυτό αλλά είμαστε λέει και haters! :lol:
Κοίτα, στα περισσότερα που λες συμφωνώ αλλά διαφωνώ σε σχέση με το Brave New World το οποίο το θεωρώ το μοναδικό δίσκο άξιο λόγου (βασικά δισκάρα το βρίσκω) των Maiden σ’ αυτά τα 20 χρόνια που είπες. Τα υπόλοιπα κι εγώ δεν τα ακούω ποτέ. Και για να ψωλάρουμε και λίγο, αν έπρεπε να το εξηγήσω κάπως αυτό (πώς ξεφύτρωσε δηλαδή μία δισκάρα ανάμεσα σε αδιάφορους ως ΣΚΑΤΑ generic Maiden δίσκους), θα έλεγα ίσως ότι ήταν η κεκτημένη ταχύτητα από το reunion σε συνδυασμό με τη σταθερά τρομερή συνθετική/ερμηνευτική φόρμα του Bruce. Κάτι τέτοιο δηλαδή. Το ότι το Brave New World σαν δίσκος δεν παρουσιάζει κάτι καινούριο στα πλαίσια των Maiden ισχύει προφανώς, απλά τον θεωρώ πολύ δυνατό από πλευράς έμπνευσης, βλέπε συνθέσεις. Όσο για το άλλο που λες για τα live, εγώ ένα ξέρω, ότι το 2005 που τους είδα στη Μαλακάσα χτυπιόμουνα συνέχεια σαν το κατσίκι και η κατά τ’ άλλα σκατόφατσά μου είχε φωτιστεί από ένα διαρκές ηλίθιο χαμόγελο. Αυτά.
Μα και εγώ αν δεις στο προηγούμενο ποστ τα αναμασήματα στον Harris τα χρεώνω και αναγνωρίζω πως η δημιουργική δύναμη τη δεκαετία του '90 ήταν πλέον ο Dickinson. Aλλά αυτό δουλεύει και αντίστροφα στο πως αξιολογώ τελικά το BNW: Tο συγκρίνω με το Chemical Wedding και βλέπω πως σήμερα με την απόσταση τόσων ετών, το Chemical wedding προτιμώ να ακούσω!
Εδώ πάω πάσο γιατί θα ήταν παράλογο να έχω άποψη για live όπου δεν ήμουν! Αλλά είχα φάει πολλά ξενερώματα στα χρόνια του Blaze, μετά από τον Dickinson στο Περιστέρι το '99 (όπου έβριζε τα παιδιά που άναψαν καπνογόνο λες και η μεταλ συναυλία σε ανοιχτό χώρο έπρεπε να είναι εκκλησία…) και τέλος το 2000 που τους είδα και τελευταία φορά. Ήταν στην Αμερική με Queensryche και Halford να παίζουν πρώτοι και πίστεψε με κάθε σύγκριση ήταν σε βάρος των Maiden (ακόμα και με τους Queensryche του 2000, ναί). Γιατί όταν ο Halford μου παίζει τις κομματάρες από το πρώτο solo allbum αλλά κλείνει και με Hellion/Electric Eye με το αμφιθέατρο να δονείται, όταν ακόμα και ο Tate καταλαβαίνει πως η βραδιά είναι μεταλλική και μου κλείνει με Take Hold/Queen of the reich και μετά μου βγαίνουν οι Maiden με όλα τα καινούρια κομμάτια στο setlist, ο Harris το είχε βάλει το αυτογκολ από τα αποδυτήρια!
Τα λαιβ του 05 και του 08 ηταν εκπληκτικα λογο σετ.Ηταν στα πλαισια των περιοδειων για την ιστορια τους και ειχαν κομματια γενικα αγαπητα απο τον κοσμο.Λογικο ναναι πεσμενη η ανταποκριση στις περιοδειες για τα ματερ και ΦΦ ειδικα απο τη στιγμη που παιζοντουσαν ζωντανα κατι δεκαλεπτα κομματια [και οχι ενα και δυο]
Φυσικα υπαρχει και κοσμος που τα γουσταρει αυτα και δικαιωμα του το γουστο στη μουσικη ειναι καθαρα υποκειμενικο.Υπερβολη ειναι ομως να λες οτι ειναι πεσμενοι γενικα στα λαιβ ειδικα απο τη στιγμη που στην δεκαετια του 90 εκαναν πολυ χειροτερες συναυλιες.Ακουστε φωνη του μπρους και πολυ μετρια αποδοση στα λαιβ της φιαρ περιοδειας,να μην πουμε για την κακη παραγωγη τους και φυσικα τις επομενες τουρ με Μπειλυ…:-k
βασικά δε πρέπει να υπάρχει κόσμος να γουστάρει το φφ. μιλάμε για ψυχική διαταραχή. πρέπει να κλειστούν σε κάποιο ίδρυμα ή να ακολουθήσουν μια βαρια θεραπεία:p
Α, άλλο αυτό, κι εγώ Chemical Wedding προτιμώ χίλιες φορές!
Απλά συγκρίνω Brave New World με Final Frontier π.χ., ή A Matter of Life and Death, και μου φαίνεται σα να συγκρίνω τον Βάγκνερ με τον Φοίβο ξέρω γω. Αυτό λέω.
Κατά τ’ άλλα σαφώς και έχεις δίκιο για τον Harris ο οποίος εδώ και κάτι δεκαετίες εμφανώς δεν το χει πια συνθετικά και τα καλύτερα κομμάτια των Maiden είναι, πια, πάντα, αυτά που υπογράφουν συνήθως ο Bruce με τον Adrian!
Αυτό πάντως δε μου φαίνεται καν δύσκολο. Η περιοδεία Halford το 2000 για το Resurrection πρέπει να έχει μείνει στην ιστορία, σύμφωνα με ένα σωρό μαρτυρίες από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με κείνο το live στο Ρόδον που ακόμα καταριέμαι τον εαυτό μου που δεν είχε ανακαλύψει το μέταλ κάνα-δυο χρόνια νωρίτερα, για να μπορώ να είμαι μέσα τότε!
Βέβαια το άλλο για τους Ryche είναι όντως “άουτς” και αν ισχύει αυτό που λες, οι Maiden θα έπρεπε να ντρέπονται! :lol:
Eγώ μετά τα καλοκαιρινά όργια του Halford στην Αμερική πήγα Ρόδον και τα δύο βράδια και δεν το μετάνιωσα…
Σου επιβεβαιώνω πως ήταν ιστορικά live!
Και το ίδιο είχα κάνει και μία εβδομάδα νωρίτερα για τον Plant που είχε παίξει τότε στο Ρόδον με τους Priory of Brion. Άλλη κορυφή!
Ωραίες εποχές! :roll: