Iron Maiden

ΟΚ τώρα απλά σπας αρχίδια.
Σκάσε.

τωρα προσεξα οτι δεν υπαρχουν τα 2 πρωτα στο πολ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι…:-k

Πάντως δεν πιστεύω ότι τα live αμέσως μετά την επανένωση αποτελούν και τόσο χαρακτηριστικό δείγμα για τους Maiden,πάντα σχετικά με τις ζωντανές εμφανίσεις.

Εγώ το 2008 που τους είδα που έκαναν το Somewhere Back In Time,διέλυσαν σύμπαντα

:lol:

Floydized, να σου πώ την αλήθεια του 2008 επειδή είχα δεί και τα setlists που έπαιζαν ήταν η μόνη φορά που σκέφτηκα να τους ξαναδώ αλλά τελικά έλειπα διακοπές και το θέμα λύθηκε από μόνο του.

μιάς και λέμε [U]και[/U] για τα live των maiden και επειδή είναι οι Iron Maiden ,
έχω καταλήξει σε ένα γενικό συμπέρασμα οτι όλοι θεωρούν την πρώτη φορά που είδαν Maiden “ζωντανά” ως ένα απο τα καλύτερα live *

*1 : με βασική προυπόθεση να τους έχεις δει ακομά 2 φορές .
*2 : και εξαιρείται το όντως κακό live του 99 (που άκουσα για πρώτη φορά live το Powerslave) και το ισοδύναμό του στο Λυκαβητό (ναι ,Maiden σε οικογενειακή ατμόσφαιρα) .

π.χ. για εμένα το live του 95 στο κλειστό είναι απο τα καλύτερά μου ,κυριώς για το “περιτύλιγμα” γύρω απο εκείνη την συναυλία ,και προφανώς ήταν η πρώτη φορά που είδα Maiden και μου έχει μείνει η ανάμνηση :stuck_out_tongue:

Αρα λοιπον ειμαι ο μονος καμενος Maiden-ας που δεν τους εχω δει ποτε λαϊβ…niiiiice…

ΥΓ λιγα τα λογια σας για το AMOLAD ρε αρκουδεηδες

Ωχ γάμησέ μας πια με το ΑΜΟΛΑΔ

Τραβα φυγε ρε που στην καθε ευκαιρια το κραζεις να πουμε…λες και ξερω γω οι Priest και οι Metallica εχουν βγαλει τωρα τελευταια καλυτερους δισκους…ξεκολληστε απο το “Powerslave” και απο την ηλιθια πιπα “οι μεηντεν εδω και 25 χρονια παιζουν τα ιδια”…

ρε μλκ Γρακχο, εγω στηριζω αλλα το BNW σε καυλωνει τοσο επειδη ησουν πιτσιρικι, οπως και οι υπολοιποι συμπεριλαμβανομενου και εμου, oταν το αγορασαμε στο Λυκειο…στο dance of death και το AMOLAD υπαρχουν τουλαχιστον 3 κομματια -και βαλε μη σου πω- σε καθε δισκο που ειναι καρμπον maiden φασης BNW…δλδ νταξ, μου εχει φυγει η fanboy-κη καυλα χρονια τωρα, αλλα δεν μπορω να ακουω οτι καποιος απαξιωνει αυτα τα 2 και του αρεσει το BNW, δλδ αυτα τα δυο don’t match…αμα σ’αρεσει τοσο πολυ το BNW, ΔΕΝ γινεται να μην σου αρεσουν πραματα σε DOD ΚΑΙ AMOLAD-οχι ολοκληροι οι δισκοι, αλλα ενα σεβαστο μερος τους-…

οκ, για FF παω πασο, ειναι μαπα…

Σχετικα με τα λαηβ παντως…Εγω που τρελενομαι με Maiden, ειναι μαλλον απο τις αγαπημενες μου μπαντες κτλ κτλ, τους ειδα φετος πρωτη φορα και δεν το βαζω καν στα καλυτερα της χρονιας. Μια χαρα περασα, τραγουδησα, χτυπηθηκα, περασα πολυ καλα, αλλα δεν ηταν και η συναυλια που με εκανε να χασω τη λαλια μου.

E δεν ήταν και καμιά τουμπανοσυναυλία. Παίζει να ήταν και η χειρότερη στην Ελλάδα με Dickinson…

Απλα ειπωθηκε κατι πιο πισω σε στυλ “Η πρωτη φορα που βλεπεις Μεηντεν σου μενει και ως η καλυτερη”.

@@ ας έρθουν να παίξουν κανα setlist με αληθινές επιτυχίες και θα σου πω εγώ :wink:

Δεν πα να λέτε ότι θέλετε…

Vgainoyn orismenoi mpetovlakes sto net kai sxoliazoyn tin grammatoseira twn Iron Maiden pou xrisimopoiisa gia to ekswfyllo sto neo mou cd kai me ekneyrizoyn giati:

1. Arxes 90 otan akougame kapoioi Iron Maiden aytoi eixan akoma ygri morfi kai vriskontan mesa se dermatines patrikes sakoules
  2. Amfivallw an exoyn se vinylio,kasseta h cd estw kati apo Iron Maiden
    kai 3) eyxomai mes sto 2012 na vroune mia kanoniki douleia giati to na eisai ‘‘hater’’ mia zwi den apoferei kapoio oikonomiko kerdos!

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ!!!

E όχι! :lol::lol:

Και μαμώ!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λεει και καλα οτι στα παρασκηνια “επικρατει βια” και η καμερα δειχνει την πολυ βιαιη σκηνη του Smith να τρωει ενα μηλο :stuck_out_tongue: :smiley:

Πρέπει να ταν τρελή εμπειρία ζωής για όσους ήταν…
Κρίμα που δεν ζούσα τότε…!