Iron Maiden

ο “δευτερος Dickinson”…

Λαθος κανεις αυτος ειναι ο οριτζιναλ Dickinson ο αλλος απλα τον αντιγραφει :stuck_out_tongue:

Θέλει κιαυτός τον χρόνο του…

Έλα ρε Elric.Κομμάτια σαν το Isle Of Avalon,Starblind,Talisman,The Man Who Would Be King μια χαρά είναι.

Δεν υπάρχει κακό Maiden album. Στην χειρότερη περίπτωση θα είναι μέτριο συγκριτικά με τα άλλα.

Για να πω την αλήθεια όμως, το Virtual XI έχω να το ακούσω από τότε που κυκλοφόρησε.
Το Final Frontier επίσης με ξενέρωσε γιατί είχα αυξημένες προσδοκίες μετά από τα πολύ καλά 3 πρώτα άλμπουμ της επανασύνδεσης.

“Έφυγε” ο Barry Clayton,ο άνθρωπος που ανέλαβε την γνωστή αφήγηση στο number of the beast.

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/01/80.html

απ δι αιρονς :!:

για το starblind συμφωνω και οχι μονο ειναι μια χαρα… γαμαει, οπως και το mother of mercy που δεν αναφερεις!! για τα υπολοιπα δυστυχως δεν συμφωνω!

Συμφωνω με τον απο πανω!

Περαν των 2-3 γνωστων τριων κομματιων πολυ μετριος δισκος.

Για μενα απο τη επανασυνδεση πρωτα βαζω BNW μετα AMOLAD μετα DOD και αρκετα πιο κατω το τελευταιο.Σιγουρα μετα την επανασυνδεση εχουν δωσει ωραιες στιγμες.

οταν τα χειροτερα τραγουδια ενος συγκροτηματος ακουγονται τουλαχιστον ευχαριστα,μπορειται να καταλαβετε το μεγεθος αυτης της μπαντας

ισχυει. και γω καθε πρωι που ξυπναω, οταν θελω να ακουσω κατι ευχαριστο να μου φτιαξει τη διαθεση, apparition και angel and the gambler βαζω.

Ειδικά το Angel - Gambler τα σπάει!

Don’t you think I’m a saviour
Don’t you think I could save you
Don’t you think I could save your life

Να το λέει κάθε 3 και λίγο και να σε σπάει ευχάριστα τα νεύρα…!8)

Βασικά.

Παραποιείς τα λόγια μου!

Ναι εντάξει από ένα σημείο και μετά είναι εκνευριστικό…
Τουλάχιστον κάνει ο Blaze αυτό το “μμμμ!” και ανανεώνεται λίγο το κομμάτι…!:lol:

και με αυτο που ειπες να προσθεσω,πως οταν πιο ευκολα ξεχωριζεις τα 2 χειροτερα τραγουδια μιας μπαντας,απο τα 2 καλυτερα,τοτε μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος αυτης της μπαντας

Φανταστικό!

Λεπτομέρειες για το επερχόμενο DVD/Bluray:

http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1429

…καλή κυκλοφορία, εμένα μάρεσε το σετ-λιστ και αν είχε Flight Of Icarus+Brighter Than A Thousand Suns, θα μάρεσε πολύ περρισότερο, ενώ ανάλογα με την διάρκεια το δεύτερου dvd, πιστεύω ότι θά’χει αρκετά ενδιαφέρον υλικό…απ’την άλλη, πόσα dvd των Iron Maiden θα πάρω…πόσα:):!:

listen to the sustain on that one ! shhhhhh just listen !

Που να τα βρει αυτα που λες;;; :?

DVD για την τελευταια περιοδεια ειναι, κι αν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος, αυτα τα 2 δεν παιχτηκαν.