…αν θυμάμαι καλά, μπορεί να κάνω και λάθος, στην πρώτη φάση της περιοδείας παίκτηκαν, τουλάχιστον για το δεύτερο είμαι σίγουρος…είχα χαρεί όταν τό’δα στα σετ-λιστ, και όταν είδα τα πιο πρόσφατα, σχετικά με την εδώ συναυλί, ψιλοσπάστηκα:):!:
Αφού γράφει ποια τραγούδια θα έχει το dvd, ίδια με αυτά της Αθήνας.
τώρα αυτό θέλετε να μου πείτε ότι είναι καλή κυκλοφορία κια όχι αρπαχτή δηλαδή???
Αρπαχτή είναι.
Aν ψάχνεις καλές κυκλοφορίες πάρε το Hell On Earth Part XXVIII.
Μαλακα Ελρικ, εχεις κομπλεξ ε.
δεν είναι κόμπλεξ, είναι καλοπροαίρετη κριτική
και δε αναρωτήθηκα αν είναι το hell on earth XXVII αρπαχτή, το vivο mar (κάπως έτσι δε λέγεται? :lol: ) ρώτησα αν είναι. τους manowar και τις αρπαχτές τους τις έχουμε νιώσει και τις ξέρουμε καλύτερα φιλτατε enick 8) και plz ,όχι άλλο τρόλλινγ με manowar! thread των maiden είναι εδώ:!:
Δεν υπάρχει χρονιά που να μην κυκλοφόρησαν κάτι οι Maiden. Είτε λέγεται studio album, είτε live album, είτε κάποιο dvd, είτε κάποιο best of, είτε συνδυασμό των παραπάνω. Οπότε το αρπαχτή δεν κολλάει. Εκτός κι αν θεωρήσουμε γενικότερα οτι οι Maiden είναι αρπαχτή.
εχεις δίκιο…ΠΟΛΛΕΣ αρπαχτές!!
*wellcome
:lol::lol::lol:
Αρπαχτή ή όχι(ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε πως κινείται το Management των Maiden χρόνια τώρα)οι Maiden έχουν χάσει την “καλλιτεχνικότητά” τους-και τυπικά με τέτοιες στάνταρ κυκλοφορίες για μένα.
Μπορεί να συνεχίζουν να γεμίζουν στάδια,να αποκτούν συνεχώς νέους φαν όμως πιο safe δεν πάει.Δηλαδή είναι οικογενειακή κατάσταση πλέον.
Ε δεν νομίζω ότι παρουσιάζουν κάτι ενδιαφέρον τώρα.
Καλύτερα να ασχοληθεί ο Ντικινσον με τους προσωπικούς τους δίσκους και να τοποθετήσει την φωνή του όπως γνωρίζει παρά να συνεχίσει να τραγουδά το Hallowed κτλ
Έλρικ είσαι ΗΑΤER ρε φίλε :!:
Α, Floydized, κι εσύ το ίδιο ε :!:
δεν είμαι hater, απλά κατακρίνω μια κυκλοφορία μπάντας που άμα την είχε κυκλοφορήσει άλλο συγκρότημα (που δεν είναι τόσο υπεράνω κριτικής στην ελλάδα όσο οι maiden) θα έτρωγε κράξιμο.
[SPOILER]ίσως και να είμαι λίγο hater,ok αλλά το παραπάνω,περί υπεράνω κριτικής, υσχίει![/SPOILER]
Πωωω ρε μαλάκα, τρολάρω, νιώσε :!:
εεεε ναι ρε, το κατάλαβα-το κατάλαβα…
είναι πρωί ακόμα και δεν έχω πιει καφέ :roll:
Ξέχασα να αναφέρω πως οι Maiden ακόμα και σε αυτήν την safe νοοτροπία που έχουν πατάνε κάτω όλες τις μπαντούλες που το παίζουν heavy metal,ακόμα και αν η φωνή του Βρασίδα σιγά σιγά ανταποκρίνεται λιγότερο στις απαιτήσεις των παλαιών κυρίως κομματιών(δηλαδή είναι απλώς “πολύ καλή”).
Ευχαριστώ:D
Έτσι να θυμάμαι το ένδοξο παρελθόν μου:!:
Οι maiden δεν είναι Ιδέα, είναι κερδοφόρα επιχείρηση.
Προσωπικά δεν θα πάρω και εφόσον μου πέφτει λόγος, είναι κρίμα να απασχολείται ο Bruce με αυτούς τη στιγμή που με τον Roy Z ( Ζει αυτός;;;; ) έχουν κάνει καταπληκτικά πράγματα… αν και έχει περάσει πάνω από δεκαετία από τότε. Πως περνάνε τα χρόνια, σαν χθες το θυμάμαι και τέτοια…
Νομίζω ότι τα λόγια του made in hell εκφράζουν 100% όλους εμάς τους “haters”.
Είμαι κι εγώ χέϊτερ. Να έρθω;;;
xou re 8)
Δεν μπορείς να είσαι χέϊτερ, αν δεν έχεις αγαπήσει…