Κάποιος μόνο να μου πει πως γίνεται να είναι υπεράνω κριτικής οι Maiden στην Ελλάδα αφού παντού τέτοιες κυκλοφορίες όλοι τις περιμένουν για να κράξουν όπως καλή ώρα εδώ πέρα και ας μου δώσετε και παραδείγματα άλλων συγκροτημάτων που το κάνουν αυτό και τρώνε κράξιμο.
Εγώ πάντως τους κράζω όλους όσοι κάνουν αυτό το πράγμα. :-s
Ακόμα και τους Πριστ
Μας κοροιδευουν πλεον οι Maiden. Που ειναι το live απο A MATTER OF LIFE AND DEATH WORLD TOUR? Ελεος… και μαλιστα το ΕΝ VIVO κυκλοφορει πριν απο το επομενο ‘‘history dvd’’:!: [-X
α υπαρχει και το youtube που ‘‘ολοι’’ εχετε αγαπησει :lol:
για μένα δε μετράει σαν “κράξιμο στην ελλάδα” το ότι βγήκαν 5-6 τύποι και έκραξαν μια κυκλοφοριά ενώ η πλειοψηφία του κόσμου και ο τύπος την αποδέχεται σαν “πολύ καλή” και " διαχρονική αξία".
και για να γίνω και πολύ γραφικός (άλλο που δε θέλω) να θυμίσω τι κριτικές πήρε το gods of war πχ και τι κριτικές πήρε το final frontier.
Το Gods of War ήταν μια αηδία και μισή και δικαίως έφαγε θάψιμο. :p:roll:
το FF ηταν 2 αηδιες αλλα “ακομα και τα μετρια των μειντεν αλλες μπαντες θα θελαν πολυ να τα χουν γραψει”
[SPOILER]ροφλ[/SPOILER]
Όχι, το FF είναι μια χαρά δίσκος, αρκεί να μην τον ακούσει κανείς με την προκατειλημμένη λογική “πω, ποιοι Maiden τώρα, πάλι μεγάλα κομμάτια, πάλι ο Χάρις και το μπάσο του, δε μ αρεσει πολύ το πρώτο κουπλέ, skip στο επόμενο κομμάτι, ωχ, εδώ έχει ακουστική κιθάρα επί 20 ολόκληρα δευτερόλεπτα, πφ, βαρέθηκα, ποιοι Maiden τώρα, αποσυρθείτε κτλ κτλ”
ου ρε
Οι κυκλοφορίες best of ποτέ δεν μου άρεσαν.
Οπως και να έχει δεν είμαστε άβουλα όντα. Οποιος δεν θέλει δεν τα αγοράζει.
Δεν έχω ούτε ένα best από οποιοδήποτε συγκρότημα στην συλλογή μου (εξαίρεση οι warlord αν και εκεί δεν είναι best αλλά all of!)
Ακόμη και οι King Crimson διαθέτουν πάρα πολλές συναυλίες-bootleg τους προς πώληση αλλά και πολλά άλλα συγκροτήματα έχουν παρόμοια τακτική.
Ο κάθε μουσικός προωθεί την μουσική του όπως θέλει.
To best of δεν απευθύνεται στους φανατικούς οπαδούς αλλά στους περιστασιακούς ή και στους συλλέκτες. Υπάρχουν όμως και χειρότερες μορφές προώθησης.
Μου τρεχουν τα σαλια λεμε:roll:
Και οσοι υποστηριζουν οτι οι maiden το γαμησαν το θεμα σχετικα με τις κυκλοφοριες
best of cd/dvd/picture disk κτλ υπαρχει ενα παλιο αλλα πολυ αποτελεσματικο κολπο…
ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΡΕ!!Εμεις μου πεθαινουμε για τους θεους γουσταρουμε μεχρι εκει που δεν παει.Ακομα και dvd να βγει με το πως κανει μπουγαδα ο harris ολοι οι maidenfreaks θα τρεξουμε να το αγορασουμε.
γιέα:!:
hell γιέα
στο 1:17 :-s
Με εξαίρεση τα καινούργια κομμάτια, όλα τα άλλα υπάρχουν και στο Rock in Rio (2002) ή στο Death on the Road (2004).
Βρε παίξτε και κάτι άλλο βρε!
Μπράβο παιδιά. Μου θυμίζει το σκηνικό που η Ξανθη ειχε καποτε το εισιτηριο για τους φιλοξενουμενους 40 ευρω και κατι τραγικοι δικοι μας λεγανε…και 100 να το βαλετε εμεις εδω θα ειμαστε. Οσο του κοβει του καθενος θα μου πεις…
Ναι ρε οσο μας κοβει.Εχεις προβλημα?Τα δικα σου χρηματα θα παρω για να αγορασω το dvd?Δικα μου ειναι και οτι γουσταρω τα κανω.Γκεγκε?
οοοοοο τι σου πε:!:
ΞΥ-ΛΟ!
ΞΥ-ΛΟ!
:lol::lol:
o Bruce δε στράβωσε με τα καπνογόνα?