Σιγα μην εχω και προβλημα για το ποσο σου κοβει… Καν΄τα οτι θες, μονο ευχομαι να μη σε δω ποτε να γραφεις “χρονοπουλιες” για το ποσο ανωτερη φυλη ειναι ο μεταλας και ποσο ξεφτιλες ειναι οσοι πανε μπουζουκια και τετοια.
Δεν συμφωνω ουτε με την μία αποψη ουτε και με την αλλη αλλα αυτο εδω που κολλαει?? :-s
ε τι που κολλάει. το τόπικ γράφει maiden, θα έρθω να κράξω με εντελώς άσχετη μαλακία για να δείξω ότι είμαι γαμάτος…
Εισαι οτι να ναι!Ολοι ξερουν οτι ανωτερη φυλη ειναι οι ποντιοι:p
Οσο για σενα που σε κοβει να πας στην NASA και ασε εμας τους κοινους αμυαλους θνητους να ακουμε οτι γουσταρουμε
Ναι ρε, αυτο ειναι.
http://www.youtube.com/watch?v=9wQQL-1OYuM&feature=endscreen&NR=1
8O[B][SIZE=“4”]ΕΠΟΣ!!![/SIZE][/B]8O
http://www.youtube.com/watch?v=1l7a9hK1tIo&feature=related
ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???
ψάχνοντας τον δίσκο για να δω τι μπορω να ξεφορτωθώ για να εχει εστω λιγο χώρο να λειτουργήσει καπως φυσιολογικα, βρηκα ενα φακελο 7,8 giga.!
[B]Iron Maiden - 2005-07-09 - Gothenburg, Sweden[/B]
τρομερή εικονα και ηχος…αλλά πηγα εδω και προσκύνησα…α ρε βρουσαρε.! 8)
edit>.ωραιο setlist
[SPOILER]
- Ideas Of March
- Murders in the Rue Morgue
- Another Life
- Prowler
- The Trooper
- Remember Tomorrow
- Where Eagles Dare
- Run To The Hills
- Revelations
- Wrathchild
- Die With Your Boots On
- Phantom Of The Opera
- Number Of The Beast
- Hallowed Be Thy Name
- Iron Maiden
- Running Free
- Drifter
- Sanctuary
[/SPOILER]
ναι ειναι απο τα πολυ καλα bootlegs τους αυτο.ειχε δειξει ολη τη συναυλια λαιβ η τηλεοραση και εχει καλη ποιοτητα ενω ο μπρουσαρας εχει μεγαλα κεφια.το σετ ειναι απο την early days περιοδεια πουχε περασει και απο μαλακασα kai ειναι η μοναδικη απο το 92 και μετα που δν εχει μεσα το fear of the dark:p
θυμαμαι το σοκ μιας κοπελας πισω μου οταν της ειπαν οτι δε θα το παιξουν!
εχω πει πολλες φορες κ εδω κ σε μεταλικες συζητησεις οτι ο dickinson δεν μπορει να πει σωστα το killers βασιζομενος σε ενα live cd τους (δεν θυμαμαι ποιο) που οντως δυσκολευεται στις κραυγες στην αρχη του κομματιου αλλα αυτο που ακουσα τωρα μου αλλαξε γνωμη…
ποτε δεν ειναι αργα για μια κωλοτουμπα…:roll:
:lol:
@ Dr Love:
Έτυχε να δω αυτό το βίντεο το μεσημέρι…
Αν εννοείς πως εδώ ο Bruce δε λέει καλά το Killers, θα συμφωνήσω…
χαλια το λεει.και στην περιοδεια για το seventh son εχει κανει τις χειροτερες εμφανισεις του με τους μειντεν
ειρωνεια οτι με το καλυτερο υλικο δε βρεθηκε σε φορμα
το killers παντως μια χαρα μπορει να το πει http://www.youtube.com/watch?v=lyByogG8JTI 8)
Ψαχτε το λιγο καλυτερα, μπορειτε
ολο το λαιβ http://www.youtube.com/watch?v=nVkMZ5JeIwg
αντε να δουμε ποτε θα βγει το επομενο History DVD, οι βιντεοκασσετες εχουν λιωσει…
εγω παντως περιμενω το επομενο dvd τον μαρτιο…
τλσχτον ξερω οτι μπορει να βγαζουν συχνα λαιβ κυκλοφοριες αλλα οταν το κανουν το κανουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…
δειτε το flight 666…απλα επος…!!!
και ναι οι iron maiden σεβονται τους οπαδους τους και οσοι κραζουν γ αυτη τη κυκλοφορια ευχομαι να μην δουν ποτε το επομενο dvv που θα γαμαει σιγουρα…
MAIDEN ENGLAND 2012 TOUR DATES:
21st June - Charlotte, NC - Verizon Wireless Amphitheatre
23rd June - Atlanta, GA - Aarons Amphitheatre
26th June - Boston, MA - Comcast Center
27th June - Wantagh, NY - Jones Beach
29th June - Philadelphia, PI - Susquehanna Bank Center
30th June - Washington, DC - Jiffy Lube Live
2nd July - Newark, NJ - Prudential Center
5th July - Chicago, IL - First Midwest Bank
8th July - Quebec, QC - Colisee Pepsi Arena
11th July - Montreal, QC - Bell Center
13th July - Toronto, ON - Molson Amphitheatre
14th July - Sarnia, ON - Bayfest
16th July - Buffalo, NY - Darien Lake Performing Arts Center
18th July - Detroit, MI - DTE Music Theatre
19th July - Indianapolis, IN - Klipsch Music Centre
24th July - Winnipeg, MB - MTS Center
26th July - Calgary, AB - Scotiabank Saddledome
27th July - Edmonton, AB - Rexall Place
29th July - Vancouver, BC - Pacific Coliseum
30th July - Auburn, WA - White River Amphitheatre
1st August - Salt Lake City, UT - USANA Amphitheatre
3rd August - San Francisco, CA - Shoreline Amphitheatre
6th August - Phoenix, AZ - Ashley Furniture HomeStore Pavilion
9th August - Irvine, CA - Verizon Wireless Amphitheatre
12th August - Albuquerque. NM - Hard Rock Pavilion
13th August - Denver, CO - Comfort Dental Amphitheatre
15th August - San Antonio, TX - AT&T Center
17th August - Dallas, TX - Gexa Energy Pavilion
18th August - Houston, TX - The Woodlands
Με set list του Maiden England συν 3-4 τραγουδια που εχουν να παιξουν πολυ καιρο οπως λεει ο bruce:bounce:
Δλδ λογικα θα εχουμε σκηνικα με τα παγοβουνα και τις διπλες εξεδρες οπως ακριβως στην seventh tour:bow2:
ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ INFINITE DREAMS:drunk:
Το εγραψα και στην “Επικαιροτητα” ηταν αναμενομενο να ακολουθησει το Maiden England που δεν εχει βγει ποτε σε dvd με το 3ο μερος των history documentaries. Περιμενα εδω και χρονια αυτη την στιγμη, να δω το αγαπημενο μου ever συγκροτημα να κανει μια περιοδεια στα προτυπα αυτης που ειχε κανει για τον αγαπημενο μου ever δισκο το Seventh Son Of A Seventh Son… Ηδη σκεφτομαι την μερα που θα ανακοινωσουν την ευρωπαϊκη περιοδεια για το Maiden England και θα σχεδιαζω που αλλου θα τους δω εκτος απο εδω. Γιατι ενα ειναι το δεδομενο, αν εχω την υγεια μου σε αυτην την περιοδεια θα τους δω πολλες φορες…
Για αυτα που λεγονται για το En Vivo περι αρπακτης τι να πω? Ποια μπαντα δεν βγαζει καθε τοσο κυκλοφοριες ειδικα τωρα που οι δισκοι δεν πουλανε οσο παλια και προσπαθουν να δελεασουν τον οπαδο με ο,τι μπορουν? Οποιος δεν γουσταρει δεν το αγοραζει, οποιος το θελει γιατι ειναι κολλημενος, fanboy ή απλα γουσταρει να δει συναυλια της περιοδειας του The Final Frontier το παιρνει. Απλο ειναι, τα 'χουμε ξαναπει.
Αφιερωμένο σε κάποιους
30+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο METALHEAD ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 30
- Να έχεις μπει στην 3η φάση αποδοχής των Iron Maiden (Φάση #1: Οι Maiden είναι η Αρχή, η Μέση και το Τέλος, υπεράνω σύμπαντος και θρησκειών κι όποιος πιστεύει το αντίθετο θα τον φάει ο Eddie που ΕΙΝΑΙ υπαρκτό πρόσωπο-γύρω στα 14 σου. Φάση #2: Οι Maiden είναι μόνο για πιτσιρίκια κι εγώ τώρα ακούω μόνο techno remix των Neurosis γιατί είμαι σοβαρός, εναλλακτικός και στοχαστής-γύρω στα 22 σου. Φάση#3: Οι Maiden είναι μπαντάρα και δικαίως κάθονται εκεί ψηλά αλλά έχουν κάνει και τις παπαριές τους, δεν μασάμε και ταραμά-μετά τα 25 σου).
[B]Iron Maiden - Blood Brothers (Live In Santiago) En Vivo’[/B]
*ελα μωρή δισκαρα.