διασκαρα οντως αλλα το συγκεκριμενο κομματι ποτε δε μου αρεσε…
Ούτε κι εμένα, αυτό και το The Thin Line…είναι τα χειρότερα σε ένα γενικά γαμάτο δίσκο.
Λετε οτι θελετε το blood brothers ειναι ΕΠΟΣ…!!!
οπως και το the thin line…
Bump!
Εχουμε κάποια νέα της μπάντας!
Σύμφωνα με
αλλάζει η συνθετική γραμμή της μπάντας όπως μας τα λέει ο Αντριαν Σμίθ!
Κάντε τις και λίγο πιο επιθετικές και θα έιμαι ευτυχισμένος.
την ειδα την εκπομπη αυτη εχει βγει σε torrents.Νταξει ενδιαφερον ηταν, ειχαν και τον schenker εκει σα γκεστ αλλα πραγματικα οι λιστες των παρουσιαστων με τα καλυτερα κατα τη γνωμη τους maiden albums ηταν για τα θηρια.Ουτε ενας δν ειχε μεσα το seventh-son αποδεικνυοντας οτι δεν χαιρει και πολυ μεγαλης εκτιμησης αυτος ο δισκος στις ΗΠΑ σε αντιθεση πχ με το Piece η το Powerslave.
Oσο για τα αποπανω περι κατευθυνσης των συνθεσεων δε τα παιρνω και πολυ στα σοβαρα γιατι αφεντικο παραμενει ο Harris και γιατι δε νομιζω οτι συνθετουν αυτη την περιοδο.
…δεν με χάλασαν τα περρισότερα μεγάλης διάρκειας τραγούδια των τεσσάρων τελευταίων δίσκων, και μην ξεχνάμε τα τραγούδια μεγάλης διάρκειας των κλασικών δίσκων
…άλλωστε ας μπουν στο στούντιο για καινούριο υλικό, και βλέπουμε
:):!:
συμφωνω με τον αποπανω!ο μονος δισκος απο το reunion που δεν μου αρεσε ηταν ο τελευταιος!
ηταν ο μονος που δεν με ενθουσιασε θα ελαγα! οι αλλοι 3 ειδικα το brave και το AMOLAD ειναι τεραστια αλμπουμ…!!!
ναι καποια τραγουδια ητανε καλα οντως απλως ειναι ο μονος που δεν θα ακουσω συχνα πλην των ορισμενων καλων κομματιων που ξεχωρισα!το dance of death επισης γαματο για μενα αν κ εχει καποια fillers!
και γω εννοειτε talisman starblind και when the wild blows και coming home τα εχω λιωσει
και φυσικα εννοειτε το dance of death εχει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ τεραστιες απλα εχει και πιο πολλα μετρια απο τα αλλα 2…ας πουμε το brave new world δεν εχει μετριο τραγουδι για μενα…!!
μειντεν εισαι βεβαια τι να συζηταμε τωρα…
Μακάρι να βγάλουν δίσκο με μικρά ή μάλλον κανονικά τραγούδια! Είναι αμαρτία που δεν μπορώ να ακούσω κανέναν από τους 3 τελευτάιους δίσκους ολόκληρους παρά μόνο κομμάτια. Καλά για το FF τα έχω πει και παλιότερα δεν ακούγεται με τίποτα, εκτός από το φοβερό Talisman.
Αν το “μικροτερα” συνοδευτει και με ενα “πιο επιθετικα-back to the roots” κομματια με μια πιο NWOBHM αισθητικη, θα καυλωσουμε τη ζωαρα μας
χεχε ναι ξεχασες και το mother of mercy!
λοιπον θα πω την αμαρτια μου τωρα!πλεον maiden live η ανατριχιλα που νιωθω οταν παιζουν πχ no more lies,dance of death κτλ δεν μου την προκαλει ουτε το trooper ουτε το run to the hills κτλ!δεν κανω trolling απλως εκφραζω τι νιωθω
…λογικό είναι αυτό που γράφεις…κιεγώ θα ένιωθα ανάλογη ανατριχίλα, αν το Καλοκαίρι έπαιζαν το Brighter Than A Thousand Suns λ.χ.:):!:
Εγω παλι θα προτιμησω την περιοδεια που ερχεται και τα κομματια που αναμενεται να παιξουν σε αυτη[‘παλια’ ως επι το πλειστον]
Εχουμε ανοιξει θεμα στο επισημο forum των Maiden για το αν το πρωτο κουτι που κυκλοφορησε ποτε ειναι αυθεντικο η οχι. Ειναι το ‘‘Ελληνικο’’ MAIDENMANIA. Σιγουρα δεν ενδιαφερει παρα ελαχιστους εδω και μαλλον οι περισσοτεροι δεν το γνωριζουν.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ μια βοηθεια απο τους μεγαλυτερους σε ηλικια (οχι απαραιτητα συλλεκτες των Maiden) αν εχουν περιοδικα της εποχης 1987 να κοιταξουν αν υπαρχει καποια διαφημιση. Εχω δει poster σε κεντρικο μαγαζι αλλα δεν ειναι αρκετο.
Καρφιτσα στα αχυρα ζητω αλλα ποτε δεν ξερεις…
Και επειδή λέγαμε για μέιντεν στο θρεντ του Μπρούσαρου, σήμερα αρχίζει το αμερικάνικο σκέλος της maiden england tour