Iron Maiden

Ναι,το είδα…Άντε να μας έρθουνε κι από 'δω(όπου κι αν είναι αυτό)!

Εαν παιχτεί ένα(1) συγκεκριμένο κομμάτι από την αντίστοιχη βιντεοκασέτα ας πούμε,κάποιος θα πεθάνει από την συγκίνηση

Συμφωνώ.

Κάτι μου λέει έχετε διαφορετικό κατά νου ο καθένας :stuck_out_tongue:

Στανταράκι…Το δικό μου έχει και ξέσπασμα.

Την χαρίζω, δεν μ’αρέσει.

edit: το καλύτερο σημείο τση κασέτας είναι [I]τούτο[/I]. Μυσταγωγία.
Μιας που τα λέμε, εκείνο το κακόμοιρο το Prophecy το έχουν παίξει ποτέ? Είναι κόμματος γμτ.

Να το παίξουν και να πεθάνω. Αυτό και Infinite Dreams, Heaven Can Wait.

[SPOILER]
Όχι δεν έχω ιδέα τι εστί Maiden England, από wikipedia τα βρήκα.[/SPOILER]

Δεν το είδες το Heaven Can Wait στην προ-προηγούμενη?

Εδώ υπάρχει [B]PRISONER[/B] και ασχολούμαστε με Heaven Can Wait,που το ακούσαμε και πρόσφατα,οκ το 2008 αλλά καταλαβαίνετε.

Καντε στην άκρη μεταλα,τωρα μιλανε οι true φανμπόηδες

νιαου νιαου βρε γατούλα

Όχι, δεν τους έχω δει. Αν ήταν να πάω κάπου θα πήγαινα εκεί.

Α είναι κι αυτό ε. Ε κι αυτό. Αλλά κυρίως τα άνωθεν. Και κάποτε το LONELINESS γαμώτοκέρατο.

Infinite dreams I can’t deny them
Infinity is hard to comprehend.
Μόνο αυτό έχω να πω.

Ρε το 02 ήμουν 10 χρονών ΣΥΝ οτι λείπει ΑΡΧΗΓΟΣ στο σόλο να καβαλάει το μπάσο και να κάνει πανικο

Νταξει πιστεύω Infinite ειναι σταντάρακι.Που έχει και από τους καλύτερους στίχους έβερ,απιστευτο επος

Tα έχουμε πει κι [U][I]εδώ [/I][/U]κύριε.
Το Prophecy όχι και σιγά μην το παίξουν τώρα.

Αυτό έχει παιχτεί μόνο μια φορά στην πρώτη συναυλία του SIT και μετά το βγάλανε.

Το Prisoner είχε παιχτεί και το 98 στο Περιστέρι με Σμιθ στο σολο ναπουμε. Υπάρχει και ένα βίντεο με αποσπάσματα αν θυμάμαι καλά. Επίσης πρέπει να παίχτηκε και το 97 στη Ριζούπολη.

Την κραυγή στο infinite dreams θέλω.

Entωμεταξύ,έχει κι από τις αγαπημένες μου δισολίες το τραγούδι.Πρέπει να το δω γαμώ.

Ρε πραγματικά κόψτε,νιώθω παλι 15 χρονών,δεν εχω διαβάσει και για Αγγλικά γαμω

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! UP THE IRONS!!!

Κι εγώ εδώ και 11 χρόνια.Καλά είναι.Up the Irons!

Το γνωρίζω κύριε, αφού είχα απαντήσει κι εγώ.
Κρίμας για το κλάσιμο στο Prophecy (δεν εννοούσα σε αυτή την περιοδεία προφανώς).

Μαλάκες διαβάστε το πρώτο σχόλιο —> [I]http://www.youtube.com/watch?v=s5Q_rbs9ul8[/I] :lol:

[SPOILER]Να ρίξω κι ένα άσχετο. Αρκετές φορές έχω σκεφτεί ποιο από τα δύο έπη προτιμώ, Seventh Son ή Rime.
Νομίζω με μικρή διαφορά το δεύτερο.[/SPOILER]

^^
Τι λέει; Δεν μου το ανοίγει η Μέρκελ.

Το πρωί της ημέρας που έδινα proficiency άκουγα το seventh son και σε μία από τις ασκήσεις που ζητούσαν λέξεις που λείπαν από τις προτάσεις είχε
…, even in my _______ dreams.

Αν ξέρεις από μειντεν δεν θα έχεις πρόβλημα