Και εγώ με ελάχιστη διαφορά το δεύτερο, και ένα τακ ακόμα πιο πάνω το To tame a land, αλλά μιλάμε για πολύ μικρά τακ
εδιτ
φαπ φαπ φαπ λεει χαχαχαχαχαχα
Και εγώ με ελάχιστη διαφορά το δεύτερο, και ένα τακ ακόμα πιο πάνω το To tame a land, αλλά μιλάμε για πολύ μικρά τακ
εδιτ
φαπ φαπ φαπ λεει χαχαχαχαχαχα
Θα έλεγα πως προτιμώ το Seventh Son…Αν δεν είχα ακούσει την live εκτέλεση στο Live after Death με τις “πιο καύλα πεθαίνεις” τσιρίδες(από το άλμπουμ,όχι το βίντεο).
Κι έβαλες wildest ε? (μόνο που δεν είχε κυκλοφορήσει τότε αυτό…)
Το βίντεο πρέπει να το δεις για να καταλάβεις το σχόλιο.
Deckard, ναι σωστός για το Tame, απλά είναι μικρότερο σε διάρκεια γι’αυτό δεν το έβαζα μαζί με τα άλλα.
Έχω κατεβασμένο και το Dune και δεν το έχω δει ακόμη…
edit: ωπ ναι, δεν το πρόσεξα ολόκληρο νικ.
I couldn’t hear those screams, even in my wildest dreams από το infinite dreams ωρέ.
Ποιο αστείο κι απ’ το σχόλιο στο βίντεο του “Stranger In A Strange Land” που λέει ότι ο Μπρους είναι έτοιμος για το Οκτομπερφεστ;
9.05
Βασικά καλησπέρα σας.
Και να έχεις φίλο από Αμερική που ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ.Και να σου δείχνει και το εισιτήριο στην μάπα.
Σμπαρεκουακ
Eπιμένω πως εδώ είναι καλύτερο.
τώρα που είπατε για stranger in a strange land ακόμα θυμάμαι συζητήσεις επί συζητήσεων όταν βγήκε ότι ο τίτλος του reunion album θα είναι brave new world, για την σχέση που θα έχει με το somewhere in time #-o
floydized facts: Ο floydized έχει γνωστό που ήταν δίπλα στον Meredith Hunter όταν τον σκώτωσαν οι hells angels
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Πάρε σουρεάλ σκηνικό.
Οι καλεσμένοι χορεύουν σαν να βρίσκονται σε club. Πεθαίνω
Να υποθέσω αφιέρωσαν στον πατέρα της νύφης το Bring your daughter to the slaughter;;
prisoner, moonchild. 7th son… LOADS OF EDDIES AND LOADS OF PYRO…
Οποιος βλεπει καλα στο 2.43 ο Dave κρατα το SET LIST…aces, phantom…
Y.Γ. Fear of the dark!!!
:lol::lol:
Ρε πραγματικά ξέρω 5 άτομα που τα έχουν δει ΟΛΑ,δεν ξέρω γιατι,ειδικά Maiden έχω να σου πω ιστορίες που δεν μπορείς να φανταστείς και θα με δουλεύεις χρονια:D
Εδώ είναι που ο Bruce λέει σε έναν τύπο “Δεν μπορείς να παίξεις heavy metal με keyboard”;
Πεθαίνω,σβήνω,χάνομαι
άντε μωρε μαλάκες. μόλις βγαίνω σας βγαίνουν τα οπαδικιλια.
δεν διαλέγεις απο maiden england ρε. δεν γινεται να διαλέξεις απο το καλύτερο Live maiden.από την στιγμή που ακούς την αρχή απο moonchild εως το τέλος, τραγουδάς και χοροπηδάς και εσυ μαζί.δεν κάθεσαι να ξεχωρίσεις.
*καλα για για floydized δεν συζητώ.και στην μικρή παρέα ευα, αδαμ, φιδι, μήλο, ειχε γνωστό πάλι. έστω το μήλο
**τα έχουμε ξαναπεί. ρε μπρουσαρε. βγάλε ενα Chemical Wedding II να το κλείσουν το μαγαζί ολοι στη μουσική
παλιομαλακες. μου χαλάσατε ολο το πρωινό στο youtube
[SPOILER][B]Eternal ( Japanese Tyranny of Souls bonus)[/B] (λιωνω …We were eternal back in those days)
(OXI το Scream For Me Brazil )
sao paolo 1997
[B]Bruce Dickinson-1.Accident Of Birth[/B]
[B]Bruce Dickinson Acoustic In His Limo PT.1 [/B] (πόσο ΘΕΟΣ?!!)
[B]Bruce Dickinson + Ian Anderson - Canterbury Cathedral[/B]
[B]Bruce & Tribuzy - Tears Of The Dragon live [/B]
[B]Bruce Dickinson Unplugged 1994[/B] (heeeeeeelll. hellll noooooo!!!)
[B]Bohemian Rhapsody by Bruce Dickinson[/B]
[B]Perfect Strangers - Bruce Dickinson + dream theater[/B]
[B]Mr Bean and Bruce Dickinson - (I Wanna Be) Elected [/B] (alice cooper)
[B]Bruce Dickinson - Delilah in Patrick Kielty show[/B] (τι φοράει.χαχαχαα)
[B]Bruce Dickinson -Inertia / Re-entry - Unplugged in Record Shop(Paris 1996)[/B]
http://youtu.be/rceiv1YPt24[/SPOILER]
Τα ντραμς του Νικο 8O
Και ποδοσφαιρικός union jack από πίσω κλασσικά, no prayer for the cup.
Aν και πάντα παίζει η περίπτωση της μπλόφας δύο Screen shots από το σετλιστ που κρατάει ο Murray στο 1.17
[SPOILER]Αν βάλουμε αυτά που λέει ο Murray (μάλλον είναι τα τρία πρώτα) και τα τελευταία 11 που φαίνονται έχουμε σίγουρα 14:
Number Of The Beast
Phantoma Of The Opera
Hallowed Be Thy Name
Wasterd Years
Seventh son
Clairvoyant
Fear Of The Dark
Iron Maiden
Aces High
The Evil That Men Do
Run To The Hills
Σε πρώτη παρατήρηση αντιστρέψανε τις θέσεις του Aces High και του Moonchild σε σχέση με την SBIT περιοδεία που είχαμε δει το 2008, θα είναι έπος το πρώτο να σκάει στο ενκορ.
Παίζουν τέσσαρα μεγάλα (φαντομ, χαλοουντ, σεβενθ, φιαρ) οπότε πιθανότατα θα έχουν άλλα δύο κομμάτια, αν όχι ένα - ελπίζουμε τρία -, που δεν φαίνονται στο σετλιστ.
Τα τρία που είναι στο οριτζιναλ σετλιστ: The Trooper (κλασσικούρες), Infinite Dreams (ο ευσεβής πόθος) και το Running Free που τους δείχνει να το προβάρουν παίζουν ισχυρά, αν και το τελευταίο δεν το κόβω να μπαίνει τελικά, κυρίως επειδή το κενό είναι ψηλά στο σετλιστ και συνήθως το κρατάνε για το τέλος.
Στο 0.10 του βίντεο φαίνεται ένα σετλιστ δίπλα στο μπάσο του Χαρις, ξεχωρίζω ότι τα δύο πρώτα κομμάτια ξεκινάνε από Μ, μετά ένα The [Prisoner; Trooper;] και μετά φαίνεται ότι έχει όντως δύο μέχρι το NOTB και αν δεν με γελούν τα μάτια μου βλέπω ότι το ένα από τα δύο αρχίζει με 2 [Μinutes; Αcacia;] Πουτάνες μειντεν θα μας κάνετε να πάρουμε μεγεθυντικούς πρωινιάτικα.
Από το σετλιστ της περιοδείας του '88 δεν έχει το Heaven Can Wait (του έφαγε τη θέση το Fear Of The Dark), το Sanctuary (έχεις Aces High όμως) και ίσως και το Running Free, αλλά έχεις από το πουθενά Phantom Of The Opera το οποίο είναι πολύ πιθανό να το παίζουν μόνο στην Αμερική γιατί το είχαν στην SBITM το 2009 που δεν περνούσε από κει, μόνο η τελευταία συναυλία ήταν Φλόριντα.
Tα καβλιάρικα 2 Minutes To Midnight, Wrathchild, 22 Acacia Avenue παίχτηκαν σε ελάχιστες συναυλίες, αν και δεν ελπίζω να μπουν, οι μειντεν δεν αλλάζουν σετλιστ στη μέση της περιοδείας εδώ και πολύ καιρό.
Επίσης το Still Life, όπως και τα Die With Your Boots On, Killers παίχτηκαν μόνο στην αγγλική περιοδεία, οπότε ίσως γίνει καμιά τράμπα όταν έρθουν Ευρώπη.
ΑΠ ΔΙ ΑΙΡΟΝΣ[/SPOILER]
Παίχτε το [I]“Only The Good Die Young”[/I] γαμώ το σόι σας :!:
Άμα δεν παίξετε Infinite Dreams δεν έρχομαι.
συνηθως αλλαζουν 3-4 κομματια απο το πρωτο σκελος[αμερικη] στο δευτερο[ευρωπη]
Ναι αυτό ισχύει,όπως επίσης εμπλουτίζουν το stage τους γενικά
πωωωω θα παθουμε κανα εγκεφαλικο…seventh son λεει και the prisoner…