A ρε Βρασιδα…
ποτε δεν εχουν ιδιο σετλιστ σε αμερικη και ευρωπη.χαλαρωστε μιλατε για συναυλια που παει για το επομενο καλοκαιρι.οι μειντεν εχουν τα γνωστα κολληματα με τα κομματια που παιζουν αλλα τουλαχιστον 3-4 τραγουδια τα αλλαζουν στις διαφορετικες περιοδους των περιοδιων τους.το ιδιο εκαναν και το 08 το ιδιο και για το ματερ το ιδιο και στο ΦΦ.
για παραδειγμα τα run to the hills, phantom of the opera,2 minutes to midnight και το aces high το βλεπω δυσκολο να τα παιξουν ευρωπη οπου θεωρω σιγουρη την επιστροφη hallowed και το μπασιμο των infinite dreams kai killers.
τωρα που κολλαει το afraid στην συγκεκριμενη περιοδεια δε μπορω να καταλαβω αλλα δεν με χαλαει να το ακουσω.
ειναι ντυμενος σε κατι σα μαγος νομιζω,
παντως οι αμερικανοι λενε οτι τραγουδησε πολυ καλα ο βρασιδας…!!
Πουτανα τα έκανε ο Βρασίδας προς το τέλος του βίντεο…
ανάθεμα κ αν θυμάται τη μελωδία…
http://www.youtube.com/watch?v=1nERoMgzCO8[SIZE=“6”]ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ.Π@@ΤΑΝΑ ΟΛΑ.[/SIZE]
μεχρι εμας ελπιζω να την εχει θυμηθει χαχαχα
Πιστεύω ότι το πρόβλημα των μεηντεν είναι ότι βαριούνται τα προβαρουν παλιά τραγούδια ή δεν έχουν χρόνο τέλος πάντων, γιατί άμα ήθελαν, μπορούσαν να κάνουνμια περιοδεία που θα παραμιλαγε οοοοοοολο το σύμπαν!!! δε χρειάζεται να αναφέρω ΥΜΝΟΥΣ που δεν έχουν ακουστεί ποτέ live.
Eντάξει ας μην αρχίσουμε αυτήν την λογική πάλι.Όλοι δίκιο έχουμε,τι τα θες όμως
Και γω τι δεν θα δινα να ακουγα κανα Duelists,να μην μιλήσω για τίποτα Strange World κτλ:roll:
Prophecy, mother Russia, to tame a land, deja vu, Alexander the great, only the good die young, purgatory, quest for fire, t.l.o.a.l.d.r. Συν αυτά που ανέφερες είναι μερικά από τα έπη που δεν έχουν παιχτεί ποτέ live, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
είναι δυνατόν? Γιατί???
και ειναι ακομα πολλα παρα πολλα…
εντονη ζεστη σημερα… και πειραζει :lol:
Διαφωνείς κάπου??? Άκου τότε το fear of the dark σε περιοδεία maiden England και καλά να γουστάρεις!!!
εντιτ: άκυρο, δεν πρόσεξα το λινκ, νόμιζα ότι αναφεροσουν σε μένα και τον savatage…
[SIZE=“7”][B]AFRAID TO SHOOT STRANGERS[/B][/SIZE]
[SIZE=“5”]14 χρόνια είναι πάρα πολλά μανούλα μου!!![/SIZE]
Απο ποτε ο normal οπαδος ειναι αυτος που τους εχει δει 4-5 φορες?
Εγω που τους εχω δει μονο 1 φορα ή καποιος που δε τους εχει δει δεν εχουμε γινει ακομα normal Οπαδοι?
Και γιατι να βγαλει το σετλιστ ενας που τους εχει δει 4-5 φορες και οχι ενας που δε τους εχει δει καθολου ή ενας που τους εχει δει 20 φορες και θελει να παιξουν ολο το X factor και ολο το virtual xi?
Οι Maiden εχουν τοσους οπαδους και τοσα γαματα τραγουδια που ειναι αδυνατο να παιξουν κατι και να ευχαριστησουν τους παντες στο μεγιστο βαθμο
Και αυτα που θελουμε ολοι μας στο περιπου να παιξουν καπου στο κοσμο θα βρεθουν ατομα που θα παραπονιουνται που θα τους δουν 1η φορα και δε θα ακουσουν trooper/fear/number/run to the hills(που δε το παιζαν στο προηγουμενο τουρ)
Αυτο που μπορει να γινει ειναι, οσοι εχετε παραπονο περα απο το να το γραφετε στο φορουμ(που καλα κανετε δε λεω ‘‘καντε μοκο μη παραπονιεστε’’) να μποϋκοτάρετε τις συναυλιες τους
Εγώ με αυτό το σετλιστ θα γούσταρα να τους δω…εντάξει αυτό το Fear…θα μπορούσαν να το αποφύγουν αλλά τι να τους κάνουμε.
Tο κάνουμε εδώ και 15 χρόνια μερικοί και ακόμα τα ίδια παίζουν.Αλλά πλησιάζουν απειλητικά στην σύνταξη,οπότε καιρός να μπει το μποϋκοτάζ στην άκρη,πριν κοπανάμε το κεφάλι μας ξέρω γω.
Μου φαινεται παντως σχεδον απιστευτο να εχει καποιος παραπονο απο ολα τα σετλιστ ολων των τουρ των maiden εδω και 15 χρονια
σε αυτο το θεμα δεν προκειτε να βγει ακρη.ειναι αυτοι που τους εχουν δει 1 φορα.αυτοι που τους εχουν δει 2 και 3 φορες.και αυτοι που τους εχουν δει 7 φορες και.(ειμαι και γω μεσα).τωρα ο καθενας.κανει αυτο που πιστευει και τον εκφραζει.οποιος δε θελει δε παει να τους δει.πολυ απλα.ερθουν δεν ερθουν αυτοι που τους κραζουν,παλι 20.000 θα εχει.so what.και γω τους εχω κραξει για τι παιζουν τα ιδια κτλ.αλλα ενταξη.μολις παρουν συνταξη ολοι οι μεγαλοι,τι θα βλεπουμε.ποια ειναι τα γκρουπ που θα σηκωσουν στις πλατες τους τα μεγαλα φεστιβαλ.
Εγώ έχω σταματήσει να τους βλέπω από το 2000 κυρίως γιατί δεν μου αρέσουν δισκογραφικά και όχι τόσο για τα μέτρια σετλιστ τους. Αλλά Seventh Son…προσκυνώ! Μόνο για αυτό θα τα έσκαγα…