Iron Maiden

Ποιος κράζει μωρέ???
Κουβέντα κάνουμε!!! οχουυυυυυ!!!

Προφανώς και δεν έχω παράπονο απ όλα.Απλά τα σετλιστ που στηρίχτηκαν στις κυκλοφορίες μετά το reunion δεν μου έκαναν κλικ,γιατί όπως είπε και ο πιο πάνω,δεν με τρέλαναν δισκογραφικά ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια και οι περιοδείες σε φάση “πίσω στα κλασικά” άφηναν απ έξω πράματα και θάματα και βλέπω το βιολί συνεχίζει.Τεσπα,μια φορά τους έχω δει,δεν είμαι φανμπόης,αν και κάποτε τους λάτρευα.Αφού οι οπαδοί γουστάρετε,νο προμπλεμ.Για τους υπόλοιπους τα dvd είναι μια χαρά λύση.

Δεν το εξέφρασα μάλλον πολύ σωστά. Το normal οπαδός δεν πήγαινε στο πόσες φορές τους έχει δει. Πήγαινε στο ότι θα ήθελα να διαλέξει το setlist ένας οπαδός που όμως δεν είναι από τους κολλημένους που θέλει μόνο χιτάκια κλπ κλπ. Να βάλει και κανένα σπάνιο μέσα. Εξ’ου και το 4-5 φορές.

Τέλος πάντων… ανούσιες συζητήσεις. Όσο για το μποϋκοτάρισμα ισχύει μόνο σε μία τέλεια κοινωνία. Αν δεν πάω στο live δε θα χάσουν οι maiden, μόνο εγώ θα χάσω και οι άλλοι 20 ξεροκέφαλοι που θα το κάνουμε.

Ειναι περιεργη φαση γενικα τα σετλιστ.Αν ρωτησεις εναν λιγο ψαγμενο οπαδο της μπαντας για το σετ του 2005 στην early days περιοδεια θα ακουσεις μονο καλα λογια,οτι επαιξαν οντως οτι επρεπε απο τα 4 πρωτα κλπ.

Κιομως ακομα θυμαμαι την γκρινια πολλων στην επιστροφη απο μαλακασα γιατι δεν επαιξαν το…φιαρ.ναι το μισητο εδω περα φιαρ ελειψε σε πολυ κοσμο.

Αλλο παραδειγμα στην συναυλια του 08 οταν μπηκε το moonchild και η πλειοψηφια του κοσμου δεν το πολυηξερε.Αναγκαστικα λοιπον οταν φτιαχνουν σετ πιο πολυ κοιτανε να ευχαριστησουν τους πιο χαλαρους φαν τους και να κερδισουν και καναν νεο.

Δεν εχω προβλημα και καταλαβαινω οτι καποια κομματια ειναι δυσκολο να βγουν απο τις επιλογες οπως πχ το trooper.Το χω ακουσει 5 φορες λαιβ και ακομα γουσταρω να το παιζουν παντα.Αυτο που δεν καταλαβαινω και θεωρω ηλιθιο ειναι να μην λειπει ουτε απο μια περιοδεια τους ενα μετριο τραγουδι που δε χωραει σε κανενα μπεστ-οφ ακομα και χωρις πολλους περιορισμους.Μιλαω φυσικα για το ομωνυμο που παιζει συνεχεια μονο και μονο λογο τιτλου.

http://www.youtube.com/watch?v=2JPr6XYl3NY&feature=related [SIZE=“5”]ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ[/SIZE]και ποιος να φανταζοταν πριν χρονια οτι καποια στιγμη θα ακουγαμε(Moonchild-The Prisoner-Afraid to Shoot Strangers-Phantom of the Opera-Wasted Years-Seventh Son of a Seventh Son-The Clairvoyant-Aces High-και πιθανο το infinite dreams)στο ιδιο σετ.μαλλον για τρελους θα μας περναγαν.και να ομως.

εγω ειπα το σετ λιστ αν μπει infinite dreams μεσα και κανα 22 accacia θα ειναι ονειρο…
εχει τεραστιους υμνους αυτο το σετ μεσα απλα ολοι θελουμε κατι παραπανω…εγω προσωπικα θελω die with your boots on και still life αφου ηταν και στην maiden england…
δεν γινετε ομως να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι…ομως αν δεν παιξουν το infinite dreams λιγο κραξιμο το αξιζουν…ειναι το τραγουδι οροσημο εκεινης της εποχης…maiden england χωρις infinite dreams δεν λεει…

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ…ΕΠΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ MICHAEL KENY ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ…

χαχα.με προλαβες

ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!!

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΧΥΝΩ![/SIZE][/B][/SPOILER]

[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΕΧΥΣΑ ΉΔΗ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

μεγαλοσύνη!!!

[B][SIZE=“7”]ΑΟΥΑ![/SIZE][/B]

Εντάξει που να το ακούγαμε και όλο ε?! Ψυχραιμία…

:papas::papas::papas::papas::papas:

αυτη η δισκαρα που λεγεται somewhere in time θα εχει ποτε την τιμητικη της? :-k

Το SIT το είχαν το 08 υποτίθεται

Eπίσης,κάποτε και γω ήμουν κολλημένος με τους θεούς,τα γνωστά Maiden ή θανατος,αγοράζαμε τα παντα,βλεπαμε τα παντα,ξεραμε απο που παιρνει ο Σμιθ πένες κτλ

Πλεον μεγαλώσαμε λίγο,ακούμε αλλά,η σχέση μας με τον χώρο μειώνεται κτλ

ΟΜΩΣ οκ,εδώ θελω να τους δω,μου σηκώθηκε η τρίχα,δεν γίνεται πως το λέμε.

Τους εχω δει μια το 2008 και πιστευα οτι δεν θα χρειαζόταν αλλη.Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όσοι δεν τους έχουν δει ή περίμεναν να τους δουν παλι σε κατι πραγματικά καλό ότι αυτή είναι η στιγμή

http://www.youtube.com/watch?v=fNddNRO6uB4 Δακρυα

Έχει δίκιο ο shadowking… Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι!!!

[SPOILER][B]ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! UP THE IRONS!!!
:p:p[SIZE=“6”][/SIZE][/B] [/SPOILER]

ναι με heaven can wait και wasted years wow :roll:.
ελπιζω σε λιγο βελτιωμενο setlist στην ευρωπαικη περιοδεια :stuck_out_tongue:

Ε αυτά τα δύο παίζουν κατα βάση ούτως ή άλλως από κει.

αυτο ειναι το παραπονο μου :p.
run to the hills, running free και 2 minutes εχουν τον ακουνητο και δεν ειναι και μονο αυτα :stuck_out_tongue: