Kαι το brave new world είναι μια αδικημένη δισκάρα. Η φωνή του bruce ειναι πιο μεστή και οι συνθεσεις σπέρνουνε!!!
σε μενα το λες? εγω και το amolad δισκαρα το θεωρω
Κ εγω!!!
Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με τους Ι.Μ., έχω όλα τα στούντιο άλμπουμς και ό,τι μαζέψω από τα υπόλοιπα! Απλά το είπα γιατι δε συζητιέται εδώ όσο θα του άξιζε!
φίλε το 2ο μέρος είναι το Live After Death Double DVD και βγήκε το 2009 νομίζω.
Ίσως να χεις μπερδευτεί που δεν το ονομάσαν The Early Days Pt 2 ή The Middle Days!
Ουτε σε παραλληλο συμπαν.
Καλα το ειπες, υποτιθεται.
Παρολαυτα περιμενω πολυ να τους ξαναδω οπως τους αξιζει σε καμμια αγγλικη αρενα του χρονου.
ναι διαολε
Ηθελα να διαβασω τα post και δεν προλαβα να γραψω χτες… Τι να πω, εχω πει παμπολες φορες πως το Seventh Son Of A Seventh Son ειναι ο αγαπημενος μου δισκος ολων των εποχων και πως την περιμενα πως και πως αυτη την περιοδεια… Και βλεπω στο setlist Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, Afraid To Shoot Strangers, Phantom Of The Opera, Seventh Son Of A Seventh Son που δεν παιζονται συχνα… Και αλλες 11 κομματαρες…
[B][SIZE=“4”][B]ΤΡΕΛΑ…[/B][/SIZE][/B]:vibrate:
Απλα αρρωσταινω… Θα εκανα αλλαγες οπως ολοι, αλλα και ετσι δεν με χαλαει. Αρκει να προσθεσουν το Hallowed Be Thy Name και αγγιζουμε το τελειο…
[B][SIZE=“4”]IRON FUCKIN’ MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕ…[/SIZE][/B]
Μιλάμε για Ε-Π-Ι-Κ-Ο σέτλιστ
καποτε ο nicko δηλωσε οτι αν σταματησουν να παιζουν το HBTN θα φυγει απο την μπαντα:p
Το σετ χωραει 2-3 αλλαγες και καμια δυο προσθηκες (βασισμενες ομως σε καθαρα προσωπικα κριτηρια), αλλα ακομα κι ετσι, γαμαει συμπαντα…ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΑΤΑΚΙΑ…ΜΟΝΟ ΜΕΗΝΤΕΝ…
Afraid,τελος.
ΑΥΤΟ.-
εγω αμα το παιξουν αυτο του χρονου,στο λαιβ στην Ελλαδα,παρολο που εχω κοψει το καπνισμα εδω και 5 χρονια.θα αναψω ενα τσιγαρο ενα μετρο να πουμε.
Τετοιες δικαιολογιες ειναι απαραδεκτες για επαγγελματιες μουσικους που δεν βγαζουν απλα το ψωμι τους απο την μουσικη αλλα και τις βιλλες, τα γιοτς, τα αεροπλανο κτλ. οποτε θα συνεχισουμε το γνησιο και αυθεντικο κραξιμο αν δεν στρωσει το σετλιστ Ευρωπη! Δεν ειναι η μοναδικοι που κανουν καραμπινατες παραλειψεις αλλα το να το κανουν και οταν κανουν περιοδειες επικεντρωμενες σε συγκεκριμενες περιοδους ειναι τερμα κουλο.
Στην 2η συναυλια της περιοδειας στην Atlanta το Σαββατο ειχαν το ιδιο setlist. Οποιο κομματι και να σου λειπει παντως, οταν το κοιτας ειναι καυλα το γαμημενο…
Εγκεφαλικα… Και δεν βλεπω το βιντεο, γιατι δεν θελω spoiler, απλα ακουω…
[B][SIZE=“4”][SIZE=“5”]ΑΑΔΑΣΦΔΣΓΔΣΗΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/SIZE][/B]
[B][SIZE=“3”]:vibrate:[/SIZE][/B]