κιομως πηγαινουν φουλ στις συναυλιες.εχουν πολυ κοσμο απλα καθοντε ολοι σαν αγαλματα.
αντε μιας και το επομενο ντιβιντι θαναι λογικα απο την περιοδεια του χρονου στην ευρωπη παρακαλαμε να το γυρισουν εδω!
κιομως πηγαινουν φουλ στις συναυλιες.εχουν πολυ κοσμο απλα καθοντε ολοι σαν αγαλματα.
αντε μιας και το επομενο ντιβιντι θαναι λογικα απο την περιοδεια του χρονου στην ευρωπη παρακαλαμε να το γυρισουν εδω!
Ναι.να ανάψουμε καμιά 50αρια φωτοβολίδες και τα πρώτα 15 λεπτά του live dvd να ειναι ενα χάος απο εικόνα.
*και στο τέλος να βγαίνει ο βρασιδας με καπέλο αρχιπυροσβεστη
Το '99 ήταν με πυροσβεστήρα πάντως :lol:
καλα αλλες εποχες.μαλλον 50 κινητα θα δεις.ας το κανουν αυτοι και θα λεμε απο πριν οχι καπνογονα οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες.
ε προφανώς για αυτο το είπα.
αν είναι το παιδί που με έβαλε φωτιά εδω, [B]ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!![/B]
Σε κάποια φάση είχε βάλει και το χαρτί που έγραφε No Smoking στο ντεκολτέ.
Ιστορική μέρα, πρέπει να γιορτάζεται με επέτειο.
[SIZE=“6”]ΕΤΣΙ!!![/SIZE]
Και εμένα μου χτύπησε άσχημα.
Απ’το 05.46 και μετά… THE RIGHT WAY!
(γιατί ήταν/είναι αναπόσπαστο μέρος της live εκτέλεσης)
Nταξει ο Βρασιδας το κανει απειρως πιο καβλωτικα!
http://www.youtube.com/watch?v=1nERoMgzCO8 3:06, 5:57
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε Afraid
Aυτο ναι.
Εδω …ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.
Δηλαδη για να μας δειξεις πως πρεπει να παιζεται το [I]Afraid…[/I], μας δειχνεις εκτελεση του Blaze;;; :x
(αν και τα παλαμακια τα 'χει ομολογω :p)
Aμα ηθελες να δουμε πως πρεπει να 'ναι τα παλαμακια, να μας εδειχνες [U]αυτο[/U] …ΟΚ, δεν ακουγονται αλλα θα το καταλαβαιναμε.
Τη συγκεκριμένη εκτέλεση του Blaze τη προτιμώ καμιά φορά επειδή ακούγονται πιο καθαρά από κάθε άλλη ηχογράφηση οι ιαχές του κοινού. Γενικά το 1/3 του κομματιού είναι το συγκεκριμένο motion στα λαιβ!
Εγώ για τα παλαμάκια το έβαλα και όχι για να συγκρίνω τους τραγουδιστές αφού άμα πώ ότι καραγουστάρω τον Μπεηλάκο (όχι ότι τον προτιμώ όμως) θα με φάτε ζωντανό
Και ναι, οι ιαχές κ τα παλαμάκια ακούγονται καλύτερα απο κάθε άλλη ηχογράφηση.
Ειναι παντως απο τα τραγουδια που τα ειχε πολυ ο Blaze, για αυτο και το επαιζαν συνεχεια στις περιοδειες την εποχη που ηταν στην μπαντα. Του πηγαινε γενικα.
Και μαλλον ηταν και το μονο γιαυτο και η μπαντα[δηλαδη ο χαρις] χρησιμοποιουσε το βιντεο αυτο για να πεισει τον κοσμο [και τον εαυτο της] οτι καλα εκανε και προχωρησε στην ατυχεστατη αυτη επιλογη που χαντακωσε ενα αλμπουμ με εξαιρετικες συνθεσεις[και πολυ σκοτεινες για μειντεν] οπως το χ-φακτορ.
Καλα με το επομενο γελαει ο κοσμος μακραν το χειροτερο που εχουν βγαλει.
http://www.youtube.com/watch?v=ul0GWLL68hYIron Maiden - Phantom Of The Opera live 7/2/12 Prudential Newark NJ.με διαφορετικες καμερες.καλο.
Πιστευω εις εναν θεο harris παντοκρατορα
πωπω θυμαμαι την εβλεπα ζωντανα την συγκεκριμενη εκπομπη :lol:
Χαχαχαχαχα απίστευτες στιγμές!! Όσοι παρακολούθησαν εκείνη τη συναυλία θα πρέπει να είχαν μείνει κάγκελο. Ο Bruce τα έχει παίξει απο τον καπνό
Τι μου θυμισες τωρα!16 χρονων σηκωσαμε τους γονεις μας με τον αδερφο μου και μας πηγαν στη συγκεκριμενη συναυλια,4 ωρες δρομος και στα καπακια πισω!Δεν πηγαμε σχολειο εκεινη την ημερα ‘‘εχει Maiden,τελος’’!
Παιδες,η ατμοσφαιρα ηταν ηλεκτρισμενη πολυ πριν την εναρξη,εβλεπες προσωπα με τεραστια προσμονη…η εκρηξη ηρθε στο video που βλεπετε!20.000 κοσμος να παλλεται σαν ενα σωμα!Μοναδικες στιγμες,ευτυχως το εζησα,ηταν και το πρωτο μου live!
και εμένα ήταν το πρώτο μου μεταλ live εκτός λαρισας. ειχα πάει και rem μερικούς μήνες πριν(τρομερή συναυλία)
*πολυ ξύλο