Iron Maiden

Περιστέρι-Πατήσια με τα πόδια μετά τη συναυλία! Κάποτε είχαμε κουράγιο!!!:smiley:

1 Like

Εμενα η πρωτη ηταν το 2000 στην Brave New World Tour, η οποια δεν ξεχνιεται με τιποτα, και μαλιστα σηκωθηκα και εφυγα κρυφα απο γονεις (απο Λαρισα) και τους πηρα τηλεφωνο οταν ηδη εφτασα στον Αγιο Κοσμα που ηταν το live αν θυμαμαι καλα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ελα ρεεεεεεεεε 1999 στο περιστερι ! τι με θυμησες τωρα ! love, καρδουλες και συννεφακια, ηταν live για να ΝΙΩΣΕΙΣ !

Γειτονας?

Αμέεε Άνω Πατήσια! Κοντά στα Γκράβα…

Εγω Κατω, κοντα στο σταθμο!!!

Πατήσια united!!!

On topic: Up The Irons ρεεεε!!! :stuck_out_tongue:

πριν 12 χρονια.εγω 3η φορα τους εβλεπα τοτε.9.500δρχ.ειχε.γαμω τα λαιβ ηταν.

Αντε στο διαολο ολοι… Εγω τα εχω χασει αυτα… Σας μισω… :x

Ο dickinson μαμαει… παρουσιαζεται ολο και καλυτερος
χαλαρα η αμερικη αποτελει ζεσταμα για να ερθουν μετα στην ευρωπη και να τα σπασουν ολα!Και ακομα πιστευω οτι θα εχουμε 1-2 τραγουδια διαφορετικα στο ευρωπαικο σκελος

Οπωσδήποτε πρέπει die with your boots on & still life! Αμαρτία να είναι έξω!
Και φυσικά Infinite Dreams…!

EDIT: Ποτέ δε θα είμαστε ικανοποιημένοι!

ωχ, κρύψτε τους πυροσβεστήρες!

*0:15 [B]“Oh, for fuck’s sake, the man the white shirt, you’ve been texting for the last three fucking songs! You’re a wanker!”[/B]

Που ήταν τα The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills.
καλα ρε αυνιμπουρα. έπαιζες με το κινητό στο phantom?

Ο Μπρους της καρδιάς μας.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Πεθαινω ρε,πεθαινω.WANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Α ρε Bruce ΘΕΕ.Δε ξερω τι ειναι πιο αστειο,η οριτζιναλ φραση,η μεταφραση στα ελληνικα η ο επισημος τροπος(σε φαση ‘‘συνεχιζω να ανακοινωνω το επομενο κομματι’’) που ανακοινωνει στον τυπο οτι ειναι μαλακας.Προσκυνω ρε πουστη.

Σοβαρα τωρα, καλα του τα 'πε του γελοιου. Οξω οι μουνοδουλοι απο τα χεβι μετσολ λαϊβς

Δηλαδή δε θα ξαναπάς σε λάηβ?

Για μουνοδουλους ειπα…δεν μιλησα για 'μενα…στα λαϊβς εχω το τηλ κλειστο για να αποφευγω παντος ειδους σπασιμο νευρων…

πως γινεται να ακουσεται το κινητο στα λαιβ??? :stuck_out_tongue:

δονηση ή να το τσεκαρεις καθε τρεις και λιγο.

δλδ δε γινεται.

Πω, σα δημοσιοι υπαλληλοι παιζουν οι Maiden… Ο Μπρους διατηρειται τρομερα παντως.