Iron Maiden

…:lol::lol::bow::bow:…προσκηνάω Bruce:):!:

Πού να το λεγε κάνας Αξλ αυτο βέβαια, ε, θα είχαμε νέα του στυλ “Ο ιδιόρρυθμος Axl Rose προσβάλλει οπαδό με το χυδαιότερο τρόπο” κτλ.

^ fact.

Ακόμα μια γραφικότητα του Bruce, ο άλλος σε πληρώνει ρε! Ας παίζει και το πουλί του όταν είσαι στη σκηνή, κάνε τη δουλειά σου και ασε τον άλλον να κάνει ότι θέλει!

Καλά εντάξει ισχύει και αυτό, αλλά υπάρχει και η άλλη η περίπτωση,του να ζήσεις και καποια στιγμή χωρίς ένα κινητό στο χέρι. Αυτό που βιώνουμε γενικά στις συναυλίες είναι αρκετά στενάχωρο, όλοι με μια μηχανή ή ένα κινητό στο χέρι ρε παιδί μου.

καλα αυτό με τα κινητά είναι από βλακώδες μέχρι ηλίθιο. Απλά αυτό που είπε ο κρισπ είναι ότι γενικότερα κρίνουμε μια συμπεριφορά με 2 μέτρα και δύο σταθμά.μερικοί στον χώρο έχουν μόνιμη άφεση αμαρτιών και μερικοί πυροβολούντε στο παραμικρό.

Μεγάλη αλήθεια

Εγώ και ο axl να το έλεγε θα επικροτούσα. Μόνο για αυτό το θέμα όμως. Οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση κάνει frontman είναι ανεπιθύμητη

Ο χοντρος εχει κερδισει με το σπαθι του τη γενικοτερη προκαταληψη,δεν εχει σχεση με τον Μπρους που απλα εχει ενα ιστορικο μπηχτων προς του οπαδους οταν ειναι επι σκηνης.Και ειναι και πως το λες καθε φορα,ε το συγκεκριμενο βγαζει γελιο.Οπως και το ‘‘jazz fans’’ του 2008 προς εμας κτλπ.

Δεν το χα πάρει ποτέ πρέφα αυτο το “jazz fans” το 2008. :-k

θα ήταν επειδή από τις 10 λέξεις που έλεγε οι 9 ακούγονταν μισές και ποτέ δεν καταλάβαμε αν έφταιγε ο ήχος του χωραφιού ή ότι ο μπρους δεν μπορούσε να πάρει σωστή ανάσα.

Ποιος είναι ο χοντρός;

ε ο αξλ ντε

Προς στιγμήν νόμιζα ότι μιλάμε για τον Μαρινάκη.

θα το λεγαμε οντως.

και καλα θα καναμε.

αυτο το εννοεις ομως απομονωνοντας ενα γεγονος και παραλειποντας ενα ολοκληρο background για τον τραγουδιστη.

ναι αλλά ο χ άλλος είναι γαμώ τα παιδιά που το κάνει?

Εγώ πάντως είμαι σαφέστατα με Μπρους, να τρολάρω ήθελα πριν.

εγώ πάντως πήρα την τρολ πάσα σου και τα λέω αυτά για να καταλήξω πάλι με κάποιο τρόπο στους manowar και στον αρχηγό :roll:

Έχεις ξεχάσει όμως το Thread των Massive Attack

Manowar unleash MASSIVE ATTACK against false metal.

ε κάντε κανένα bump να πω τίποτα, δε θέλω από το πουθενά να δημιουργώ θέμα:!: