Στην SBIT περιοδεία γενικά προλόγιζε το Can I Play With Madness ως τζαζ κομμάτι, και πάντα έλεγε κάτι σε σχέση μ’ αυτό, δε νομίζω ότι ήταν μπηχτή για το κοινό. Άλλωστε αν θέλει να την πει σε κάποιον το κάνει άμεσα και υπάρχουν πολλά παραδείγματα.
αγαπω
Πιο τζαζ κοινο,τι μπηχτη,ποιο 08,τι λετε ρε;
Αυτο που λεει ο eNick πιο πανω.Απλα
Α δε το ξερα αυτο,πασο.Απλα απο οτι θυμαμαι ειχε πει κατι του στυλ ‘‘do we have some jazz fans over there?’’(δε θυμαμουν καν ποτε ακριβως το πε)κι επειδη το κοινο δεν ηταν και στα πολυ πανω του εκεινη τη μερα,αρκετοι το πηραν ως ειρωνεια.Το ποιντ μου ηταν παντως οτι η ειρωνεια και ο σαρκασμος του πανε(περα απο το οτι ειναι Βρετανος ο ανθρωπος)οποτε ακομα κι αν ισχυε οτι το πε σα μπηχτη δε θα με πειραζε.
Τοτε θυμάμαι είχε ψαρώσει κάποιον που τους σημάδευε με λέιζερ.Πάντως ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις των Μειντεν εδω,σίγουρα πολυ ανώτερη απο την περσινή
Το σετλιστ ηταν σιγουρα καλυτερο,δηλαδη εκρηκτικο ξεκινημα με Aces,μετα Revelations,Rime,Powerslave,Moonchild και Wasted Years+Clairvoyant που μπορει να ναι χιτακια αλλα ειναι απο τα σωστα χιτακια(το Σονισφιρ ειχε evil that men do και τα του BNW αλλα και παλι).Την αποδοση γενικα της μπαντας to 08 δε τη θυμαμαι πολυ καθαρα(ηταν και η πρωτη φορα που τους εβλεπα οποτε κυριαρχουσε πιο πολυ το φανμποιλικι κι ο ενθουσιασμος)αλλα στο Σονισφιρ ο Μπρους προσωπικη αποψη μου φανηκε καλυτερος.
πολυ καλυτερος ηταν στο σονισφερ.τραγουδησε φοβεερα.απλα η σετλιστ δεν πηγε λογο των νεων κομματιων που ηταν και μεγαλα σε διαρκεια.επισης εχανε πολυ στο ιντρο.
το 2008 ουτε σε φορμα ηταν και ξεχασε και κατι λογια[στο 666 και σε ενα αλλο αν θυμαμαι καλα] αλλα οταν εχεις τετοιο σετ τοτε…
Παντως απολες τις φορες που τους εχω δει πιο πολυ κεφι ειχε στην συναυλια του 07 στο ελληνικο.Εκει υπηρχαν πολλα θεματα με τον ηχο αλλα ηταν πολυ good feeling συναυλια.
Φιλε μου επειδη ημουν και το 07 και το 08 οντως το 07 μου φανηκε κλασεις πανω απο πλευρας κεφιου!Γουσταρα και πολυ το τοτε αλμπουμ και μου φανηκε απιστευτος ο Μπρους,ηταν και τα γενεθλια του Χαρις αν δν κανω λαθος!
Το 08 αν και ολοι πορωθηκαν με σκηνικα/σετλιστ κτλ εγω δεν τρελαθηκα με την αποδοση,μια τυπικη επαγγελματικη αποδοση τιποτα παραπανω…
ξαναβαλα το dance of death υστερα απο καιρο
μαλακες τι δισκαρα ειναι αυτη?
τεράστια;
Οταν ακουω “Dance Of Death” αυτοματα πεταω τις λεξεις “ομωνυμο και Paschendale”…και μετα σκεφτομαι και ποσα αλλα επη εχει ο δισκος…και αυτο απο “τη μπαντα που παιζει 30 χρονια τα ιδια πραγματα”…
[SPOILER]Και κλασικα θα πεταχτει τωρα το χ,ψ,z troll και θα πει “μα αφου τα ιδια παιζουν”[/SPOILER]
[SPOILER]Ελα ρε παιδια,δεν έχετε κουραστει?? Ολο τα ίδια και τα ίδια!! :lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]
Αν και μαγκες το DOD εχει μεμονωμενα κομματαρες πιστευω σα συνολο καλυτερο το TROBB.Φυσικα το BNW εχει και κομματαρες και φοβερο συνολο για μενα μακραν ο καλυτερος δισκος μετα το reunion.
Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιο είναι το TROBB.
Προφανώς θέλει να πει το AMOLAD, κι έχει μπερδευτεί με το The Reincarnation Of Benjamin Breeg.
[SPOILER]captain obvious?[/SPOILER]
Το DOD είναι ο καλύτερος δίσκος τους και κανονικά θα έπρεπε να παίζεται ολόκληρος σε κάθε συναυλία τους…
:vibrate::vibrate::vibrate:
καλά πλάκα κάνω! με το μαλακό! αλλά ότι έχει κομματάρες έχει!
[/SPOILER]
Σήμερα έχει γενέθλια ο D;ickinson! Χρόνια του πολλά λοιπόν! Να ζήσει να τον χαιρόμαστε!!
Sorry guys προφανως amolad εννοουσα!Να τον χαιρομαστε αντε να βγαλει και κανα προσωπικο ακομα να πορωθουμε!
Μεγάλο ταλέντο ο μικρός!