Iron Maiden

SPACE TRUCKIN’ cover :smiley:

υσχιει αυτο?

IT WAS RECORDED BACK IN 2006 DURING THE A.M.O.L.A.D. SESSIONS ALONG WITH SOME OTHER COVERS (ANGEL OF DEATH/THIN LIZZY, TUSH/ZZ TOP) WHICH HAVEN’T BEEN RELEASED YET.ONLY FOCUS/HOCUS POCUS HAS BEEN USED AS A B’ SIDE ON THE DVD VERSION OF THE “REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG” SINGLE
.

ακουγεται καπως… τι σκατα. One take το καναν?!

Και νομιζα οτι μονο δικη μου ιδεα…

Ωραίο φήλιν βγάζει πάντως η προχειρότητα. Αλλά το άκουσα από ηχεία μικρού laptop δεν ξέρω.

Η φωνή του μπρους γαμάει.

edit: Ρε γαμάει.

θεικα φωνητικα.αν κουρδιζε και σωστα τα τυμπανα ο κυριος mcbrain(συμφωνα με τν kevin shirley το μυστικο για τον ηχο των τυμπανων ειναι το κουρδισμα που κανει ο nicko!!)θα ηταν ακομα καλυτερη απο θεμα ηχου…καλη προσπαθεια αλλα μακρια απο κατι τετοια…http://www.youtube.com/watch?v=EaB40yQKpiY …χαλαρα η καλυτερη διασκευη ever(οχι μονο απο Maiden8))

Δεν μ’άρεσε. Ούτε τα φωνητικά.

Πάντως 2 χρόνια μετά το Final Frontier, έγινε αυτό που αναζητούσα. Να χει 3-4 κομματάρες να τις ακούω και τώρα. Αν όχι κλασικά κομμάτια (που δεν περιμένει κανείς βεβαίως), κομμάτια να ακούω ευχάριστα και γιατί όχι πολύ συχνά.
[I]Mother of Mercy[/I], [I]Coming Home[/I], T[I]he Man Who Would Be King[/I] (εξαιρετική εισαγωγή, μετριότατη ερμηνεία στην μέση από Dickinson, διαδικαστική θα λεγα, καταπληκτικό σολο, κορυφαίο τελείωμα από Dickinson).

Η διασκευή μ’αρεσει.Μπηκαν χυμα στο στουντιο και το έπαιξαν μαλλον,αλλα βγαίνει πολυ ωραία.

Μονο τα φωνητικα (αν και καπου το παρακανει γιατι μπορει φυσικα ! ) και η εισαγωγη στο κομματι μου αρεσαν πολυ.

Καπου αναφερθηκε οτι το space truckin’ το ηχογραφησαν καποια στιγμη το 2006 μαζι με διαφορα αλλα κομματια,σε styl jamming…

Δεν τρελάθηκα, την περίμενα καλύτερη. O Bruce υπερβολικός αλλά οκ δεν με χαλάει κίολας.

μαρεσει η διασκευη γιατι το επαιξαν σαν να ηταν εκεινη τη εποχη
οχι οπως θα ακουγοταν τωρα

και μενα μου αρεσε.ειδικα ο χυμα αερας που εχει…

Μαλάκες τι λέτε είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από αυτούς εδώ και χρόνια.

Ειμαι νιουφης και βαριεμαι να γραφω για την λατρεια μου στο συγκεκριμενο συγκροτημα.
Μολαταυτα, εχουν να βγαλουν καλο δισκο απο το 7th son :smiley:

Περάστε έξω παρακαλώ και αύριο με κηδεμόνα.

Νεος στο φορουμ εννοω φιλε μου… Απο την αλλη, ουσιαστικα, ποιος διαφωνει; :smiley:

Το σχόλιο μου δεν πήγαινε στην ηλικία! :wink:

Το άλλο είδα και ταράχτηκα και ναι θα βρεις άπειρο κόσμο που διαφωνεί :lightsabre: :lightsabre:

:slight_smile:

Πολυ πιθανο και εδω ειμαι να αντιμετωπισω τις επιθεσεις των true maidenαδων :smiley:

Μολαταυτα,[U]ΘΕΩΡΩ[/U] οτι έχουν να βγαλουν καλο δισκο απο το AMOLAD :wink:

Ακομα και να θεωρησουμε οτι το AMOLAD ειναι καλο, το σερι ειχε χαθει προ πολλου…