…το A Matter Of Life And Death, είναι δισκάρα…κάνει τα 70+ λεπτά να; μιάζουν με τέταρτο:)
Eγώ προτιμώ περισσότερο τους δίσκους από το dance of death και μετά, και πέστε να με φάτε.
…κανείς δεν μπορεί να σου πει-γράψει τίποτα…απλά αν σαρέσει αυτή η περίοδος τους, τότε λογικά θα πρέπει να σου αρέσει και το Brave New World:)
εγω απο το brave new world κι επειτα!χωρις να υποτιμαω βεβαια τα classics γιατι κι εκεινα μαμανε!
παντως οταν επαιξαν live τα no more lies και dance of death ητανε η τριχα καγκελο ενω οκ στα classics απλα πορωση!
Το Brave New World δεν το έχω ακούσει τόσο όσο τα υπόλοιπα…Γενικά προτιμώ πάντως τον πιο prog χαρακτήρα που έχουν οι πιο πρόσφατοι δίσκοι τους, αλλά φυσικά απολαμβάνω και τις παλαιότερες δουλειές.
Αν εξαιρέσουμε το virtual δεν υπάρχει δίσκος των maiden που να παίρνει κάτω από 8 με άριστα το 10…
εντελώς αντικειμενικά!!!
Χμμμ…και στο No Prayer θα εβαζα ενα εφταρακι,να πω την αληθεια.Βεβαια δεν το συζητω οτι ουτε καν συγκρινεται με Virtual αλλα 8…:-k δυσκολα,ειναι ψηλος βαθμος!
Οι Maiden ειναι μονο τα 2 πρωτα :lol:
Πες τα ρε παίχτη!!!
Και γαμώ είναι το Virtual XI 8).
Brave new World Dance of Death και AMOLAD ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ ΤΕΡΣΑΣΤΙΕΣ…
το τελευταιο μ αρεσε αλλα πιστευω ειναι ενα σκαλι κατω απο τα αλλα…!
η διασκευη γαμησε…!
Δε καταλαβαίνω γιατί όλοι θάβουν το no prayer… Δηλαδή με κομματαρες όπως το ομώνυμο, run silent run deep, mother Russia, assassin, fates warning πως είναι ο μούφα ο δίσκος?? Ντάξει δεκαετία 90 πλέον, έχοντας πιάσει τη κορυφή για τα καλά με το 7th son, δεν περιμένεις να βγάλεις δίσκο χωρίς ούτε ένα φιλερ!!!
κ βασικά για μένα πιο πολύ μούφα είναι ο fear of the dark παρά ο npftd.
Ορθως μιλησες !
Μούφα δε ξέρω, κατώτερο σίγουρα πάντως!
Το X Factor τα πατάει και τα 2 κάτω…
ναι… Μούφα που λέει ο λόγος!
άντε, για να είμαι πιο δίκαιος…
όλα τα 80s δεκάρι με τόνο (μέχρι και τα singles!!)
No prayer - 8
f.o.t.d. - 7
the x factor - 8
virtual - 5 με 6
και αφού έχεις πιάσει πάτο, μόνο πάνω μπορείς να πας, οπότε…
Brave new world - 10
dance of death - 8
a.m.o.l.a.d. - 9
the final frontier - 8.
Μα με την καμμια όμως!!! Απλα καλυτερο απ’το Virtual.Βαρετο,αχρωμο και δεν συγκρινεται ΚΑΝ με τα υπολοιπα.Δηλαδή ρε θηρίο θεωρεις ισαξιο το FF με το X-Factor και βάζεις 8 και στα 2???
Iron Maiden - 9
Killers - 9
The Number Of The Beast - 9,5
Piece Of Mind - 10,5
Powerslave - 10
Somewhere In Time - 10
Seventh Son Of A Seventh Son - 10,5
No Prayer For The Dying - 6,5
Fear Of The Dark - 7
The X Factor - 6,5
Virtual XI - 5
Brave New World - 8,5