Σκουρτζε δε ξερω εκει τι εφτιαξες και πως το φτιαξες,αλλα το BNW παιζει μπαλα μονο με τα παλια τους.Τα DoD και AMOLAD τα ΑΜΟLAΕΙ μια στη μαπα και φευγει.Και επισης αν ενας πιτσιρικας 13χρονος που εχει ακουσει μονο το τελευταιο λουρκαρει ροκιν και δει τις βαθμολογιες σου,θα πει ‘‘α αυτο το Μπρειβ Νιου Γουορλντ ειναι λιγο καλυτερο απ’το Φαιναλ Φροντιερ’’.Και με βαση αυτο,αν εχει μουσικο γουστο,δε θα μπει στο κοπο να το ακουσει.Κανετε μεγαλο κακο καποιοι.
Iron Maiden - 10- Strange World
Killers - 9- Purgatory
Number of the Beast - 8.5 - Children of the Damned
Piece of Mind - 11-To Tame a land
Powerslave - 8.5 - Aces High
Somewhere in Time - 9.5 - The Loneliness of the Long Distance Runner
SEVEN SON - 10 - The Clairvoyant
No Prayer… - 6 - Mother Russia
Fear of the Dark - 7 - Afraid to Shoot Strangers
X Factor - 7 - Lord of the Flies (death on the road με Bruce και αντε γεια)
Virtual XI - 4 - The Clansman (rock in rio με Bruce και αντε γεια)
Brave New World - 8.5 - Ghost of the Navigator
Dance of Death - 7 - Paschendale
AMOLAD - 7 - For the Greater Good of God
Final Frontier - 4 - The Talisman
Iron Maiden - 10
Killers - 9
Number of the Beast -8
Piece of Mind - 9
Powerslave - 9
Somewhere in Time - 20
Seventh Son - 9
No Prayer - 5
Fear of the Dark - 6
X - Factor - 6
Virtual XI - 3
Brave New World - 8
Dance of Death - 5
AMΟLAD - 5
Final Frontier - 5
Άχρηστα tips:
[SPOILER]
-πρώτη επαφή το 1985 μεσω μιας pop συλλογής με χιτ της EMI, το 2 minutes to midnight απέναντι στο New York του Χαριτοδιπλομένου
-λοιπόν, είμαστε στο 1988 «έπρεπε» να σ?αρέσουν όλα εκτός του somewhere in time ([I]πολλά πλήκτρα μικρέ! Γιατί το αγόρασες…[/I]) και για το seventh son το συζητάγανε (αν και είχαμε 2 βασικές κατηγορίες, αυτούς που εγκρίνανε μέχρι powerslave και αυτούς μέχρι το killers), όποιος δεν έζησε στα 80ς δεν ξέρει τι πάει να πει κολημένος μεταλάς
-το 1990 αγόρασα και γω ένα maiden που μπορούσα να θάψω μόνος μου ενώ από το 1992 θα άρχιζα να τη λέω και γω στους μικρότερους
-η εποχή bayley ήταν ανέκδοτο αλλά έτσι κι αλλιώς τα ακούσματα είχανε αλλάξει, τα live του 1996 στο κλειστό περιστερίου ή στο Λυκαβητό μετά ήταν μια παρακμή
-μετά το reunion αν και πήρα τους δίσκους τους άκουσα ελάχιστα 1-2 βδομάδες μετά την αγορά τους, μπορώ να καταλάβω όμως γιατί κάποιος θα βάλει 8, 9 ή και 10 στο x factor, στο dance ή σε όποιο άλλο αν με αυτό τους έμαθε
-για να είμαι ειλικρινής τα μόνα βινύλια που κατεβαίνουν πλέον (και αυτά που και που) στο πικάπ είναι το πρώτο και το somewhere[/SPOILER]
pumpkin για μένα και οι 3 δίσκοι είναι πολύ καλοί (οι 00’ς). Και δεν σημαίνει ότι το B.N.W. είναι ισάξιο με τα άλλα 2, ή καλύτερο, γιατί όπως είπα τους θεωρώ διαφορετικούς μεταξύ τους. Το πρώτο πιο safe (αναμενόμενο λόγω επιστροφής 2 βασικών μελών), το δεύτερο με άλλον ήχο, παραγωγή και ατμόσφαιρα, με κάποια κλασικά για μένα πλέον κομμάτια και το 3ο με διαφορετικό τρόπο συνθέσεων από τα άλλα 2, και πάλι διαφορετικό ήχο και παραγωγή.
Οσο για τις βαθμολογίες, δεν είναι ίδια τα 8αρια, το ξαναλέω.
Και για τον ραντομ πιτσιρικά που θα μπει, ας ακούσει και ας κρίνει μόνος του τι είναι το καθένα.
Εγω θα προσεθετα και το Killers. Ειναι τα μονα Maiden που εξακολουθω να ακουω με μεγαλη ευχαριστηση.
Παμε, στη φαση. Οι βαθμοι εχουν μπει καθαρα συγκριτικα και βαση του ποσο θα με τραβηξει κατι να το ακουσω τη δεδομενη στιγμη.
Iron Maiden - 10
Killers - 10
Number of the Beast - 8
Piece of Mind - 8
Powerslave - 9
Somewhere in Time - 10
Seventh Son - 8
No Prayer - 7
Fear of the Dark - 6
X - Factor - 6
Virtual XI - 7
Brave New World - 5
Dance of Death - 1 (εχει ενα γαματο κομματι)
AMΟLAD - γελαει ο κοσμος
Final Frontier - και οι κατσικες μαζι
Iron Maiden - Phantom of the Opera
Killers - Purgatory
Number of the Beast - 22 Acasia Avenue
Piece of Mind - To Tame a Land
Powerslave - Rime of the Ancient Mariner
Somewhere in Time - :eek: (μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι… δεν ξέρω. talk about your favourite record from a band…)
SEVEN SON - Only the Good Die Young
No Prayer for the Dying - Mother Russia (γκρρρ…)
Fear of the Dark - Be Quick or Be Dead
X Factor - Sign of the Cross
Virtual XI - The Clansman
Brave New World - Dream of Mirrors
Dance of Death - Paschendale
AMOLAD - For the Greater Good of God
Final Frontier - όλα σκατά μου φαίνονται :razz:
Fuck, μόλις συνειδητοποίησα ότι η επιλογή μου από τον κάθε δίσκο είναι αρκετά τυπική, δεν είμαι τόσο γαμάτος :evil:
Άρα θεωρείς ότι δίσκοι όπως τα Somewhere in Time και SEVEN SON έχουν fillers. Κατονόμασέ τα έτσι από περιέργεια if you please και μετά εξαφανίσου όπως σου αξίζει.
πλακα εχει αυτο με τα τραγουδια αλλα ελα παραδεχτειτε το…αφορμη ψαχνουμε πολλοι να μιλαμε για μειντεν μεχρι ναρθει η πολυποθητη συναυλια…
iron maiden-phantom of the opera(live after death)
killers-Ides of march
number-22 acacia avenue(live after death)
piece-revelations
power-το ομονυμο εννοειται
somewhere-stranger in a straaaaangeeee landdddd
7th son-infinite dreams
no prayer-tailgunner
fear-be quick
x-factor-sign of the cross[rock in rio]
virtual-NONE
BNW-fallen angel
DOD-το ομονυμο
ΑΜΟΛΑΔ-the longest day
FF-the talisman
Το Deja Vu ειναι κατηγοριας Die With Your Boots On.Λογω της απλοτητας τους αναφερονται αρκετες φορες ως φιλερια αλλα οι περισσοτεροι κρυφογουσταρουν γιατι ειναι απειρως κατσι.
O κοσμος βεβαια αν εγραφε ενα for the greater good θα εκανε ομαδικες αναποδες κωλοτουμπες και χαι φαιβ με τους διπλα κοσμους.