φερτε τους ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ
ναι.τοσο ειχε.αλλα και παλι δε γινετε sold out στο χωραφι ποτε.τοτε εγω ειχα παρει απεξω εισητηριο.αποτι θυμαμαι τα sold out ητανε το 96(περιστερι κλειστο)-98(λυκαβητος)-99(περιστερι ανοιχτο)-2007(κλειστο μπασκετ ελληνικου).
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, θυμάμαι πως στο Περιστέρι δεν ήταν sold out, ενώ κρατάω επιφύλαξη για το Λυκαβητό (στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν ήταν σίγουρα).
έχουν έρθει οι θεοι στην Θεσσαλονίκη; 8O 8O
98(λυκαβητος)-99(περιστερι ανοιχτο)-2007(κλειστο μπασκετ ελληνικου).σε αυτα ειμουνα μεσα.και το ξερω.για το κλειστο το 96.αποτι λενε κατι φιλοι μου που ειχανε παει τοτε.δεν χωραγες να ανασανεις
Οταν ηρθαν 2 φορες για τo x-factor(1996-97) η μια ηταν sold-out - οπου υπηρχαν και πολυ περισσοτερα ατομα απο τν αντιστοιχο αριθμο εισητηριων -ενω η δευτερη δεν εγινε solt-out.To 99 ειχε 20000 κοσμο και πρεπει να εξαντληθηκαν τα εισητηρια. Πχ μπορει ενα γηπεδο να περνει 50000 κοσμο και τα εισητηρια ναι ειναι 40000 οποτε δεν εχει σημασια αν φαινετε λιγο αδειο τ γηπεδο απο την στιγμη που πουληθηκαν ολα τα εισητηρια(40000)θεωρειται solt-out.Μπορει να εγινε κατι αντιστοιχο και στο περιστερι.Λιγη σημασια εχουν αυτα.Περιμενουμε την ανακοινωση για ελλαδα…
Για το γήπεδο του Ατρομήτου μιλάω λέγοντας Περιστέρι και όχι για το κλειστό.
Είχε πάρα πολύ κόσμο αλλά εισιτήρια υπήρχαν.
Μικρή σημασία έχει βέβαια, ειδικά εκείνη την εποχή το αν έγινε sold out. Αυτή η συναυλία, όπως και των Metallica στη Ριζούπολη ήταν από τα πιό χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπου τα γήπεδα ήταν σκασμένα από κόσμο και υπήρχαν εισιτήρια.
Στη Θεσσαλονίκη Stev3n είχαν έρθει στην περιοδεία του Virtual XI.
Τη μία μέρα στο Λυκαβητό και την άλλη στο Θέατρο Γης (ή ανάποδα, δε θυμάμαι :-k).
Βlaze τραγουδιστής, πιό οικογενειακές καταστάσεις, ήταν η εποχή που έγιναν από μπάντα αρένας, μπάντα των club και κλειστών γηπέδων…
4/9/1998 στον Λυκαβηττό και 5/9/1998 στο θέατρο Δάσους
Επίσης είχαν παίξει και στις 15/10/1995 στο Ιβανώφειο μια μέρα μετά από τη συναυλία στο κλειστό του Περιστερίου.
Μου τη σπαει που τα ακουω ολα αυτα για τις προηγουμενες φορες που ηρθαν μονο απο ιστοριες και δεν εχω προσωπικη εμπειρια, μακαρι να μου πανε ολα καλα φετος και να καταφερω να τους δω πολλες φορες. Γραφτηκα και στο επισημο fan club την περασμενη εβδομαδα και περιμενω το πακετακι μου απο το ταχυδρομειο με καρτα μελους κτλ… Και τσεκαρω καθε μερα για ανακοινωσεις, εκτος απο Ελλαδα ψηνομαι για Ρωσια, Ιταλια, Ιρλανδια, Αγγλια αλλα οχι Download γιατι τους θελω μονους τους, Σκωτια… Για να δουμε…
πεινας εσυ καημενε…
Μονον σε μενα φαινεται οτι το When 2 worlds collide ειναι φοβερο κομματι; Αδικημενο εκει μεσα, απο ενα μετριο δισκο οντως… το ακουγα προσφατα και νομιζω οτι προκειται για πολυ καλη συνθεση.
Πιστεψε με τραβαω μεγαλα ζορια οικονομικα. Δεν θα παω σε ολα τα μερη που ανεφερα, θα παω σιγουρα σε ενα απο ολα αυτα και αν ολα πανε καλα θα δω αν με παιρνει να παω και σε καποιο ακομα.
Καλα πλακα κανουμε απλα για μενα που ειμαι 20 χρονων και δεν δουλευω ακουγεται καπως απιστευτο ταξιδια στο εξωτερικο γ συναυλεια…
μακαρι να μπορεσεις να πας οπου γουσταρεις! Maiden ειναι αυτοι θα σε αποζημιωσουν
Καμια αμφιβολια περι τουτου… Μακαρι να βρω και εγω δουλεια τωρα που ξεμπερδεψα με το στρατο να παω σε οσο πιο πολλα μερη μπορω.
Πάλι καλά να λες που’ναι άνετος και δεν έχει εμμονές
Ντάξει ρε φίλε λογικό να εκνευρίζεται. Τι πάει ο άλλος στο live? Για να πρήζει παπάρια και να φωνάζει Dickinson? Και γω θα νευρίαζα
Άλλο να νευριάσεις κι άλλο να πάθεις ψύχωση σαν τον άλλον… Έχει πρόβλημα χοντρό σαν τον ίδιο. Κι ας εκτιμώ τη φωνάρα κ το στυλάκι του στα πρώτα Maiden.
θα παω με Astaldo σε αυτο. τι εμμονές και μαλακίες. και στον βρασιδα αν βρισκόταν ενας και του φώναζε sharon και sharon , την ιδια αντίδραση θα ειχε. που δεν υπάρχει και κάποια σύγκριση
You’re all missing the point here. Η πραγματική μαγεία του βίντεο είναι ότι απ’ ότι φαίνεται ο Παυλάρας με το ξέσπασμά του καταφέρνει να ΠΕΙΣΕΙ τον ενοχλητικό άκυρο, να του δημιιουργήσει ΤΥΨΕΙΣ, κι εκεί που στην αρχή φωνάζει “Μπριούς Ντίκινσον!” στο τέλος φωνάζει “NO! I LOVE YOU!” :’)