Iron Maiden

Μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει ο Ουκρανός και τσάμπα τα πήρε ο DiAnno. Τώρα να βγαίνει και να κάνει συναυλίες και να παίζει(η μπάντα του δηλαδή) το Transylvania ε είναι κάπως…

Άλλωστε αυτό το κομμάτι απογειώθηκε με Ντίκινσον.

Πιο πριν στο βιντεο λέει για το Running Free ότι είναι ένα κομμάτι που έγραψε ο ίδιος, το Transylvania όμως είναι ένα κομμάτι που έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Harris.
Και το Running Free βέβαια μαζί με τον Harris το έγραψε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει φάει γερή ήττα από τότε που τον έφυγαν απο τους Maiden και δεν παίζει να το ξεπεράσει ποτέ.

δε ξέρω τι ήττα έφαγε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ότι κι αν ήταν αυτό το παραέφαγε.

Επιμένω ότι η καλύτερη εκτέλεση του Transylvania είναι με Ντικινσον και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το αγγίζει ο Ντιανος.

:lol: Ε είναι και 50άρης ε! Φυλακές, ναρκωτικά, ποτά δεν είναι και λίγο.

Στο A Real Dead One ε?

προσωπικά το προτιμώ, όπως το είπε ο Barlow με τους Iced Earth

Όχι, στο λαιβ της Αθήνας το 99. Το τραγουδούσαμε τόσο δυνατά που καλύπταμε τη φωνή του Μπρουσάρα.
[U][I]Ορίστε[/I][/U] αν δεν με πιστεύεις.

Όχι μωρέ είναι λίγο ψώφιος…

Ήμουν μέσα :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=BScXSRZ8a2o&list=PL855A964F18296423&index=169 και τοτε δεν ξεραμε και τα σετλιστ!!!

Μακάρι να τα 'χα ζήσει αυτά ρε πούστη…έτσι πρέπει να είναι οι μέταλ συναυλίες…τώρα πια τραβάγανε βίντεο με τα κινητά ακόμα και στους Led Zeppelin το '07…για Maiden, Metallica κλπ ας μην το συζητήσουμε…

Τραγουδούσες κι εσύ τους στίχους;

Σε αυτό το live έχασα τον ένα φακό από τα γυαλιά μου!!! Έπος!!!

σε αυτο το Live ήμουν 3η-4η σειρά και κάποιος έβαλε φωτιά στην πλάτη μου με μια φωτοβολίδα.έπος!!!

ο επόμενος

Φιλος απο την παρεα τοτε εχασε το ενα παπουτσι του…

ειναι κανενας που εχασε την παρθενια του σε αυτο το live; :lol:

Ε ηταν απο τα λαιβ που σου μενουν… :stuck_out_tongue:

yes. πρωτο μου λαιβ εβερ…απο τοτε η απολυτη προσηλωση