Πλάκα κανείς έτσι??? μετά το τέλος όπως βγαίναμε ήταν ένα παλικάρι ο οποίος μου έκανε πλάκα για τα γυαλιά και μου λέει, κοίτα εγώ έχασα το παπούτσι και γελαγαμε!!!
καραεπος λέμε!!!
τίγκα λαηβαρα… Ακόμα θυμάμαι το κιλλερς και ανατριχιάζω!!!
Πλάκα κανείς έτσι??? μετά το τέλος όπως βγαίναμε ήταν ένα παλικάρι ο οποίος μου έκανε πλάκα για τα γυαλιά και μου λέει, κοίτα εγώ έχασα το παπούτσι και γελαγαμε!!!
καραεπος λέμε!!!
τίγκα λαηβαρα… Ακόμα θυμάμαι το κιλλερς και ανατριχιάζω!!!
Και ανάποδα επειδή είμαι και γαμάτος…
Τοτε ημουν 13 και δεν ημουν στο live και [B][SIZE=“3”]ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ[/SIZE][/B]…:twisted::evil:
οπου να ναι θα ποσταρει και αυτος που εφτυσε τον Harris
:lol::lol:
ΜΠΑΜΠ
Λοιπόν… Λίγα πράματα γιατί κουτουλάω… Οι Maiden είναι η μπάντα μου με…έμπασε στο μέταλ. Όπως και πολλοί από εδώ μέσα, φαντάζομαι, το πρώτο μέταλ κομμάτι που άκουσα ήταν το Fear of the Dark. (Και κάπως έτσι άρχισαν όλα…)
Τελοσπάντων, έχω να ακούσω Maiden σοβαρά κάνα τρίχρονο. Σήμερα πήρε λίγο αργά και μετά από όμορφα ξεθάματα όλο το βράδυ, προέκυψε ένα The Evil That Men Do από Rock in Rio και καπάκια κάτι Infinite Dreams, No Prayer for the Dying, Revelations και λοιπά διαμάντια. Ε, οκ, κλάμα. Ή τουλάχιστον παραλίγο… Ρίγη ρε, ρίγη. Δεν ξέρω τι συμφωνία με το διάολο έχει κάνει αυτή η μπάντα και μας παίρνει έτσι την ψυχή, αλλά το κάνει. Με τον πιο ωραίο και συνάμα επίπονο τρόπο. Δε γίνεται, αυτό το κόμπος-στο-στομάχι-που-σχεδόν-σε-πονάει-μαζί-με-τέτοιο-τρελό-ενθουσιασμό feeling πουθενά αλλού. (Εχμ, οκ, επιφυλάσσομαι για Priest. Και για άλλους δηλαδή, οκ, απλώς μιλάνε οι γκάβλες για Maiden τώρα.-)
Έχω να το πω από όταν ήμουν 17, αλλά
UP THE FUCKING IRONS!
Επί τη ευκαιρία θα αναλογιστώ σύντομα περί αγαπημένου άλμπουμ και θα επανέλθω. Καλημέρες.
Πρωινές κάβλες με μειντεν, δε μπεστ.
Γαιτι δεν ειναι τα 2 πρωτα albums στο poll?
Γιατί το Χ-Φάκτορ είναι καλύτερο όπως και τα του Reunion.
τσίμπησα ([COLOR=“DimGray”]απο “ΝΑΚΟΣ”) [/COLOR]βιβλίο με ταμπλατούρες της κλασσικής περιόδου της Σιδερένιας Παρθένας
[I]Για να δούμε τι θα βγάλω…[/I]
Αληθεια τωρα;;; :-s
Γαμώτο. Ειρωνικό ήταν.
Προτιμώ την παρακάτω εξήγηση:
Γιατί δεν τραγουδάει ο Μπρους! Μέιντεν χωρίς Ντίκινσον ΔΕΝ νοούνται (για μένα τουλάχιστον )
Ούτε καν αδελφέ…προσωπική σου άποψη, το ξέρω, αλλά ούτε καν…και στο λέει ένας που έχει τον Dickinson πιο ψηλά κι απ’ την κορυφή.
Χειρότερο τραγούδι ανά άλμπουμ.
Αστερίσκο σε όσα είναι αγάπες.
Charlotte the Harlot *
Genghis Khan *
Invaders
Sun and Steel *
Losfer Words *
Can I Play with Madness*
Tailgunner
The Apparition
OK,δεν ξέρω ποιο να διαλέξω, πες Judgement of Heaven, μπαίνουν άνετα 6-7 εδώ.
Τhe Angel and the Gambler
The Thin Line Between Love and Hate
Gate of Tomorrow (ωραία γέφυρα)
Longest Day
Satellite 15 (συνήθως τα intro σκοπό έχουν να σε βάλουν στο κλίμα του δίσκου κι αυτό το πετυχαίνει, σκατά).Από κοντά πολλά…
To Invaders γαμεί πάντως…
seriously ? τα δυο πρωτα ειναι σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα τους…
Tα 5 καλύτερα των Maiden είναι τα 5 πρώτα με τον Bruce :-PPPP
Γαμώτο,άκουγα το Number of the beast. OK,ιστορικό άλμπουμ,μπλα μπλα μπλα. 2 μέτρια κομμάτια όμως, αν και είναι αγάπη μεγάλη ακόμα κι αυτά. Το Killers για μένα μάλλον καλύτερο. Σε φάση ισορροπίας, διατηρεί ένα καλύτερο επίπεδο από την αρχή ως το τέλος. I don’t know…
Αναρωτήθηκα πάλι σήμερα για την εισαγωγή του Still Life.Βρήκα αυτό…
This is probably THE most frequently asked question. IRON MAIDEN was getting
really fed up with the American bigots who’d condemned them devil worshippers
and such, so they decided to stick this sucker on the new album (PIECE OF
MIND). Right at the beginning of the song Still Life is two quick backwards
messages, one after the other. Both are spoken by Nicko in a deep Rasta
accent, not too much even understandable even when played backwards. Well,
the first says “What ho sed de t’ing wid de t’ree bonce”, which means “What
ho said the monster with the three heads.” The second says “Don’t meddle wid
t’ings you don’t understand.” And of course, the message ends with a belch!
The Iron Maiden biography (see item 34, BOOKS related to Iron Maiden) says
that the phrases are taken from Idi Amin’s books. To the best of my knowledge
Idi Amin has never written any books (I checked the Encyclopaedia Britannica).
Some fellow netters sent me the following explanation:
According to them both phrases come from a spoof '70s radio show about
Idi Amin. In the show an english actor, John Bird, impersonates Idi Amin
(complete with Ugandan accent) explaining how the disappearing Ugandan
ministers are being sent to Pluto to sort out the economy there. The material
is written by one-time editor of Punch and humourist Alan Coren.
An LP containing the broadcasts exists: It’s titled “The Collected Broadcasts
of Idi Amin” (1975).
Στο wiki αναφέρει αυτό.
“Hmm, Hmmm, what ho sed de t’ing wid de t’ree bonce. Don’t meddle wid t’ings you don’t understand”, followed by a belch.
Found between the songs “The Trooper” and “Still Life”, on Piece of Mind. It is an inebriated Nicko McBrain (the drummer) doing his “famous” impression of Idi Amin Dada. It translates to the following: “‘What ho,’ said the monster with the three heads, ‘don’t meddle with things you don’t understand.’”[52][55]
The message was included by the band in response to allegations of Satanism that were surrounding them at the time.[56]
Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω?
Το Number είναι πιο επιδραστικό απλά. Συμφωνώ πάνω κάτω με τα χειρότερα ανα δίσκο απλά θα άλλαζα το Tailgunner, είναι πορωτικό κομμάτι για μένα. Αυτό το Mother Russia ποτέ δεν μου κατσε καλά για τον ίδιο δίσκο.
Γενικά έχω βαρεθεί να το λέω, όσο έχουν 3-4 κομματάρες σε κάθε δίσκο αξίζει να συνεχίζουν. Αν παίζανε παραπάνω στα live θα ήταν ότι καλύτερο.