Το Tailgunner μου φαίνεται πως έχει ένα από τα πιο ανέμπνευστα ρεφρέν Maiden ever, όπως και το Invaders. Γι’αυτό και η επιλογή.
Το Mother Russia μου φαίνεται πολύ πολύ καλό.
Το Tailgunner μου φαίνεται πως έχει ένα από τα πιο ανέμπνευστα ρεφρέν Maiden ever, όπως και το Invaders. Γι’αυτό και η επιλογή.
Το Mother Russia μου φαίνεται πολύ πολύ καλό.
Συμφωνω απολυτα, μου την σπανε το Tailgunner και το Invaders. Το Mother Russia ειναι [B]ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ[/B] (μουσικα κυριως) και τις τελευταιες μερες το εχω λιωσει. Γιατι?
[B][SIZE=“3”][SIZE=“4”][B]ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΣΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑΡΑ…[/B][/SIZE][/SIZE][/B]
[B][SIZE=“5”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ…[/SIZE][/B]:yahoo::yahoo::yahoo:
Άντε ρε βλάκες που σας την σπάει το Invaders και δεν σας την σπάει το Gangland ξέρω γω.
Ακριβώς αυτό (για το Invaders). Το ρεφραίν ‘‘χαλάει’’ δυστυχώς το κομμάτι αλλά, προσωπικά μου αρέσει τόσο πολύ το υπόλοιπο που δεν αρκεί για να το καταδικάσει.
Το Killers έχει μερικά φοβερά κομμάτια (με το ομώνυμο να είναι για μένα το καλύτερο που έχει τραγουδήσει ο Di Anno, μαζί φυσικά με το Phantom Of The Opera) αλλά σα δίσκος δεν πιάνει τα επίπεδα του Number Of The Beast, τόσο λόγω συνθέσεων όσο και λόγω (πώς να το κάνουμε?) Dickinson…
Εγω παντως φτιαχνομαι πολυ με το Invaders…
Tσεκάρετε κι αυτό:
Φοβερό το πόσο καλός είναι ο Dickinson σε ένα κομμάτι που ο Di Anno ήταν εξαιρετικός ούτως ή άλλως. Επίσης, επειδή ο ήχος είναι πιο πρόχειρος και ‘‘προβάδικος’’ διαπιστώνει κανείς πόσο πολύ μαμούσαν οι Maiden εκείνη την περίοδο :p…
Έτσι.
Δαύτο…
Εντάξει, ό,τι νάναι ποστάρω. Το σχόλιο περί Invaders πήγαινε στον Hopeto…
ολα τα maiden γαμανε ρε
Άντε ρε βλάκες που σας την σπάει το Gangland και δε σας την σπάει το Invaders.
Αυτά τα δύο είναι ως γνωστόν είναι η αδυναμία του Number. Οκ, μου αρέσει πιο πολύ το Gangland, ειδικά προς το σόλο. Καλύτερη γέφυρα νομίζω εκεί στο 1:30. Και ο Burr γαμεί.
Το Invaders για μένα έχει να επιδείξει μόνο το αρχικό ριφ, γέφυρα και ρεφρέν κακά.
:respect:
Το Invaders έχει μια τρελή αλλαγή από το πρώτο στο δεύτερο σόλο με γυρίσματα στα ντραμς και ρυθμική κιθάρα που προοικονομούν ένα χαρακτηριστικό σημείο από το Rime. Και σολάρες ε. Οι γέφυρες και τα κοψίματα γαμάνε, ενώ το ρεφρέν μια χαρά μου κολλάει έτσι όπως είναι.
Γενικά το μόνο κακό του Ιnvaders είναι ότι συνυπάρχει με μερικά από τα κλασικότερα κομμάτια του μεταλ στον ίδιο δίσκο, χωρίς να καταφέρει το ίδιο να γίνει εξίσου κλασικό.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι και ο Χαρις το θεωρούσε ως το πιο αδύναμο του δίσκου και είχε πει πως εν τέλει θα προτιμούσε να βάλει το Total Eclipse στη θέση του, το οποίο αν και b-side το έπαιζαν λαιβ ενίοτε σε αντίθεση με το Invaders που το έχουμε ακούσει λαιβ μόνο από [U]Dream Theater[/U], χωρίς το δεύτερο σόλο όμως γιατί δεν έχει τέσσερα χέρια ο Πετρούτσης.
Κι εδώ σε μια τίμια διασκευή από [U]Enforcer[/U]. 8)
Συμφωνώ στο ότι ο Invaders το χαλάει το ρεφραίν του, το κουπλέ όμως το θεωρώ απίστευτο. Για μένα το Number Of The Beast έχει τουλάχιστον 3 κομμάτια (ή μάλλον ακριβώς 3, μη λέω και μαλακίες) που είναι χειρότερα από το Invaders: Gangland, Total Eclipse, The Prisoner… Ενστάσεις δεκτές :lol:
Μια αρχική ένσταση είναι ότι το Total Eclipse δεν είναι στο δίσκο.
Ουπς #-o Είναι αυτή η τάση που έχω να θεωρώ ότι ένα b-side πρέπει να ανήκει κι αυτό κάπου…
Το σπίτι του αρχηγού
και οτι έψαχνα σπιτι στις αγγελίες χθες!!
*κλαίω. το μπαρ στο σπιτι του, είναι μεγαλύτερο απο το μπαρ στην γειτονιά μου
αχχαχαχαχααχαχχααχ
είπε να βάλει και ένα γήπεδάκι ποδοσφαίρου για να κάνει προπονήσεις η αγαπημένη του ομάδα (αστον βίλα).