Πφ, δε βγάζω άκρη… :lol:
Τραγούδι ψήφα.
Επίσης, κι άλλη ερώτηση. Ποιο πιστεύετε είναι το τελευταίο ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι τους, να βαράτε προσοχές κτλ.
Πφ, δε βγάζω άκρη… :lol:
Τραγούδι ψήφα.
Επίσης, κι άλλη ερώτηση. Ποιο πιστεύετε είναι το τελευταίο ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι τους, να βαράτε προσοχές κτλ.
Δες το edit μου!
Ειναι πολλα.Ψηφιζω το Δεν Ξερω/Δεν Απαντω!Χαχα!
Ωραίος, διαφωνούμε και στα τραγούδια.
Στο σημείο που αναφέρεσαι με χαλάει πολύ ο ήχος ρε γαμώτο, η παραγωγή. Αν και γαμεί.
Επίσης, να πω κι εγώ άλλη μια μαλακιάρα, το τελευταίο τραγούδι τους που άκουσα και νομίζω μου δίνει απίστευτη ανατριχίλα είναι το Nomad, ντον’τ νόου γουάι. Αν και λατρεύω κι άλλα.
Δες εδώ Νικολάκη.
Χαχα!Τα εσπασε,δεν το ειχα ξαναδει.Ειναι νεαρος και πιο ενεργητικος!Ειναι και διαφορετικο το ειδος της μουσικης.
Edit:Μεσαια μελωδια του Nomad(απιστευτος υμνος)–>3:53 μεχρι τελος…http://www.youtube.com/watch?v=hTBmLmYz6A0
μπορει να μου θυμισει καποιος απο ποιο κομματι ειχαν παρει παλι την μελωδια προς το τελος του the thin line between love and hate???δεν θυμαμαι ποιο ηταν!
Sign of the cross \m/ 8)
Sign of the Cross και για μένα χωρίς καν 2η σκέψη.Το Clansman είναι το καλύτερο του VXI αλλά το Sign απλά σπέρνει!!!
Βασικά το Sign of the cross είναι το τελευταίο πολύ καλό τραγούδι που έγραψαν (αποψή μου) και το προσωπικό μου αγαπημένο των μεηντεν
Ήμουν πράγματι υπερβολικά επιθετικός και ζητάω συγγνώμη από τον ace_ventura που τα άκουσε χοντρά και μαζεμένα για ένα πλήθος ανθρώπων αθροιστικά (έχω κάνει παρόμοιες κουβέντες και έχω κρατηθεί). Ήταν πολύ δύσκολη και πιεσμένη μέρα και ώρα η συγκεκριμένη, γύρισε το μάτι μου ανάποδα με το “εμείς που γουστάρουμε Maiden” και κάπως έτσι ξέφυγα. Δεν σήκωνε τέτοια αντίδραση και χαρακτηρισμούς το ποστ του ace πάντως, οπότε την συγγνώμη μου ειλικρινά.
Κατά τα άλλα διαπιστώνω ότι οι φανατίλες με τα Maiden δεν διαφέρουν και τόσο με τους φανατίλες με τους Savatage π.χ., διαπιστώνω την ίδια υπερβολή και αβάντα στην δισκογραφία τους στα 2 πρόσφατα παραδείγματα. Αλλά οι Μεηντενάδες είναι Λεγεών…
ηρεμα με τους SAVATAGE μην εχουμε αλλα…!!!
:lightsabre::lightsabre:
Να ξέρετε οτι οι Μειντενάδες εχουν στοκ οπαδών(και ας μην φαίνονται) που άμα λάχει τραβάνε και σουγιά , οποτε να είστε προσεκτικοί.
Και ολα τους γαμάνε.Αιντε
…απλα το Piece και το ντεμπουτο λιγο παραπανω
Ντάξει, άμα φάω μαχαιριά γιατί μίλησα υποτιμητικά για τα ύστερα πονήματα των Maiden, θα διαλαλώ μετά ότι είμαι μάρτυρας για το Powerslave και το Somewhere in Time που τολμάνε μερικοί και τα συγκρίνουν ποιοτικά με σκοτεινά προγκρέσιβ έπη αλά X-Factor.
Μαχαιριά από οπαδό Ζak Stevens/Pitrelli (vs Oliva/Oliva! TI ΣΥΖΗΤΑΜΕ) πάντως δεν το βλέπω να τρώω. Θα εκπλαγώ πάρα πολύ.
Ό,τι και να λέτε, το “Brave New World” στέκεται αγέρωχο, δίπλα σε οποιοδήποτε 80ς έπος τους.
Καμιά αντίρρηση, απλά του πετάνε δυο κεφάλια.
Who cares, εδώ ο Μάρκ Ήτον πέταγε 3 και βάλε στον Τζόρνταν.
Κάτσε, ο Jordan είναι το Brave New World; :lol:
Όχι, μην αγχώνεσαι, μια μπούρδα ανάλογη με τη δική σου ήταν.
Χαχαχαχααααα, που τον θυμήθηκες το γίγαντα; Αυτός ήταν σαν ξυλοκόπος στο Βέρμοντ…
Γαμώτο, έπρεπε να γράψω ότι ο Χακίμ Ολάζουον έριχνε 2 κεφάλια στον Κλάιντ Ντρέξλερ για να είναι πιο εύστοχη η παρομοίωση.