Μια χαρά ήταν. Υπερβολικοί είναι οι μαλάκες που σε κάθε συναυλία ανάβουν καπνογόνα και πετάνε μπουκάλια με νερό! Οι καριόληδες!
Και αντίστοιχα φελλός ο τύπος που έφτυσε τον Harris…
Το καπνογόνο σε κλειστούς χώρους, ειδικά για άτομα σαν και εμένα που έχω άσθμα μπορώ να πω πώς είναι αρκετά άσχημο πάντως… Οπότε ναι σκατά στους μαλάκες με τα καπνογόνα.
Γενικα πρεπει να υπαρχει ενας σεβασμος απεναντι σε ολους. Και προς αυτους που πληρωσαν να πανε να δουνε μια συναυλια και προς την μπαντα. Οποιος δεν καταλαβαινει οτι το καπνογονο σε κλειστο χωρο ειναι τεραστια μαλακια, τι να πω…
Οσο αφορα το merchandise ειναι μαστορες σε αυτον τον τομεα και προσφερουν ποιοτικα προϊοντα και σε καλες τιμες για οποιον θελει, δεν σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις κατι με το ζορι. Στην κατασταση που βρισκεται σημερα η μουσικη βιομηχανια, το merchandise και οι συναυλιες ειναι οι κυριες πηγες εσοδων μιας μπαντας πλεον και οχι οι δισκοι.
Μπραβο τους για αυτην την επιτυχια για την οποια χρειαστηκε να λιωσουν στις περιοδειες απο το 1980 και μετα και τους αξιζει 100% γιατι παντα τα εδιναν ολα και εργαζονταν σκληρα.
συμφωνω απολυτα με angus…!! Αυτο που κανουν οι maiden δεν εχει σχεση με αυτο που κανουν οι μεταλλικα οπως καποιοι ειπαν γ αυτο κ δεν εχει βγει κανεις να τους κατηγορησει…!! Απο τοτε που ξεκινησαν παντα σεβοντουσαν τους οπαδους τους και ολες οι κινησεις τους σε merchandise και τα λοιπα ειναι αριστες επιχειρηματικα με συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο στοχο…ΚΑΜΙΑ σχεση με τα καραγκιοζιλικια του Lars ασχετα αν πουλανε…!!
Βέβαια μιλαμε για το γήπεδο του Ατρομήτου τοτε και οχι για κλειστό χώρο…
Τώρα το οπαδηλίκι στη μουσική το βρίσκω αστείο. Οσο “καραγκιοζιλίκια” κάνει ο Lars, άλλο τόσο βρίσκει κάποιος καραγκιοζιλίκια τα λεγόμενα του Bruce οταν ηταν εκτός maiden (ετσι ενδεικτικά τις δηλώσεις για τα τραγούδια κόπιες του hallowed και το Y factor) και τις κωλότούμπες μετά το reunion…
Απλα οταν κάποιος αγαπάει μια μπάντα, βλέπει τα πραγματα από μη αντικειμενική σκοπιά. Οποτε τα συμπεράσματα του δεν ειναι και καθολική αλήθεια.
Δεν ειναι κλειστος χωρος αλλα οταν το κωλοζωο το πεταει στα τυφλα με κινδυνο να γινω λαμπαδα, ε μακαρι να βρεθει καποιος να του το βαλει στον κωλο (αναμμενο) να ησυχασουμε. Και απο την στιγμη που ο Μπρους ενιωσε οτι οι συνθηκες δεν του επετρεπαν να κανει σωστα την δουλεια του ειχε ολο το δικιο με το μερος του. Αντε γιατι αυτο το “ετσι διασκεδαζει ο ελληναρας ο καραμπουζουκλης” εχει αρχισει να με εκνευριζει.
[/rant]
Και η περιοδεία Maiden England συνεχίζεται το 2014,με συναυλίες σε μέρη που η μπάντα δεν έπαιξε το 2013!!! Ε,του κερατά…του κερατά δηλαδή…είναι σχεδόν σαν μας παρακαλάνε!!!
[U]Maiden England 2014[/U]
Metallica and Iron Maiden for Sonisphere!
http://www.metalhammer.co.uk/news/metallica-and-iron-maiden-for-sonisphere-holy-fuck/
…ότι πέφτουν παρακάλια=P~ είναι τρου στόρυ…μάλλον τα περρισότερα από μας που θέλουμε να δούμε αυτήν την περιοδεία:):!:
και με αλλαγμένο setlist μάλιστα…να δεις που θα κουμπώσουν κανα Infinite Dreams μέσα [-o<[-o<[-o<
Σας τα ελεγα εγω οτι θα συνεχισουν την Maiden England περιοδεια… Παρτε και την αφισα που τα σπαει.
Και τωρα αρχιζει το ψαξιμο…
πιο best of αυτή τη φορά…(πόσο πια)
βερολίνο ξανά;
αν δεις τη φοτο.χαχα.ολοι οι eddie.
που να δεις στα σκηνικά πόσο πάγο και eddie είχε…
Μια και πιο πάνω λέτε διάφορα για merchandise, όποιος πετύχει πουθενά εκείνο το γαμάτο μπλουζάκι με το artwork του “Stranger In A Strange Land” (καλύτερο Smith penned κομμάτι έβερ ξέρω 'γω) να μιλήσει.
Α ρε Πάνο, γαμώ τα ψαξίματά σου ξέρω γω.
Με 25 παρά κάτι ευρώπουλα δικό σου.
Το πήρα σε φίλο αυτό από το Παρίσι φέτος, με την διαφορά ότι η γραμματοσειρά ήταν κίτρινη.
Ρε παίξτε και το γαμημένο τραγούδι να θαυμάσουμε την σολάρα του Αντριαν.
Τι δίσκος κι αυτός…
Γράκχε θενξ που έψαξες για ‘μενα (<3) αλλά δεν θέλω από ημπέη και γενικά ηλεκτρονικά γιατι δεν παίζει πιστωτική για να πληρώσω (για τον ίδιο λόγο δεν την τσίμπησα απ’ το σάιτ τους όταν είχε ακόμα στοκ). Αν την πετύχει κανείς σε κανονικό μαγαζί να μιλήσει γιατί ήμουν άτυχος στις ψαχτικές μου so far
Και ναι, να παιχτεί το Στρέηντζερ κάποια στιγμή. Βασικά ολόκληρο το “Somewhere…” για να 'μαστε αγαπημένοι όλοι. Αν και τους κόβω να βαριούνται τραγικά να στρωθούν να προβάρουν κομμάτια που στην καλύτερη έχουν παιχτεί πριν 27 χρόνια και στη χειρότερη ποτέ.