Iron Maiden

Απλά μη φτάσεις και στα 30 μέχρι να μάθεις άλλα πράματα ε

:smiley:

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν είχα και τις κατάλληλες επιρροές από τον περίγυρο μου, anyway, αυτά από εμένα γιατί το έχω κάνει chat το θέμα.

Εγώ το ακούω εικοσικάτι χρόνια ασταμάτητα και ακόμη δε το έχω ξεπεράσει :lol:

Δεν υπάρχει θέμα φίλε lebron15, το thread αφορά τη μπάντα γενικά οπότε είσαι κομπλέ, ρώτα και λέγε ότι θες για Maiden!
Πάντως όπως είπε και ο φίλος siags όσο και να το ακούω δεν το βαριέμαι!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Σκοπεύει μήπως να πάει κανείς Bologna 1η Ιουνίου που έχει συναυλία το συγκρότημα;

εγω το σκεφτομαι με τους φιλους μου

2 φορουμίτες έχουμε ήδη κλείσει.

Πως είναι το πλάνο σας αν επιτρέπεται;

Από τα λίγα που έψαξα, νομίζω βολεύει με ryanair για το αεροδρόμιο του Μιλάνο, βγαίνει περί τα 100ε με επιστροφή και μετά τρένο για Μπολόνια.

Έτσι αλλά με aegean.

Αυτο

Iron Maiden δεν βαριομαστε ποτε και κανενα κομματι. Να πορευτεις με αυτον τον νομο στην ζωη σου.

Στο tour προστέθηκαν και οι Τσεχία, Βουλγαρία και Ουγγαρία. Ελπίζω να ανακοινωθεί και για εδώ κάτι.

Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk

Αυτα ειναι!!!Ε τωρα δεν γινεται να μην πεξουν το ΙNFINITE DREAMS!!!

α ναι…περιμέναν την τσεχία γι’αυτό…

Θεωρω οτι ειναι απαραιτητο να παιχτει φετος το Infinite Dreams, του πουστη 2ο leg της περιοδειας με 2-3 αλλαγες στο setlist, δεν θα ειναι αυτη η 1 αλλαγη?

δυσκολο αλλα μακαρι.θα ξερουμε στις 1-6-2014.

το site για την εκδρομη στη Βουλγαρια ποιο ειναι?

[B]Το νούμερο γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν κοιταχθεί υπό το πρίσμα κάποιων στατιστικών στοιχείων, όπως το ότι η κατανάλωση μπύρας στη Μεγάλη Βρετανία μπορεί να έπεσε κατά 4,8 την προηγούμενη χρονιά, αλλά οι μπυραρίες που προσφέρουν την μπύρα «Trooper» αύξησαν κατά 8% τις πωλήσεις τους![/B]

Πως ειμαστε ετσι εμεις οι “τρελαμενοι”?

To εχω απορια με καλη προθεση το λεω
γιατι εχουν 3 κιθαριστες οι maiden?
ακουτε δηλαδη εσεις 3 κιθαρες να παιζουν σε ολα η εστω στα περισσοτερα τραγουδια??

Γιατι απλα ηταν “καπως” να φανε τον Gers. O Bruce πηγαινε πακετο τοτε με τον Adrian και τα υπολοιπα ειναι ιστορια…

Καλά, μην τα παραλέμε, δεν ήταν και φιλανθρωπία. Έχει βάλει το χεράκι του (συνθετικά) σε αρκετές κομματάρες της τελευταίας περιόδου.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk