Εντελώς προβλεπε το set list.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντελώς προβλεπε το set list.
Σε αντίθεση με τα γεμάτα εκπλήξεις setlists στα οποία μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν οι Maiden :lol:
Βρε κάνε μας την χάρη.
Αφού ειναι βασισμένο στο Maiden England
Εγω να στη κάνω αλλα δεν παύει να ειναι μια απο τα ίδια
Δε νομίζω ότι πήγαινε σε σένα
Φέηκ, τράβα να δεις αν έρχομαι ρε
Πάντως τα ίδια λέμε Γκράχε ,Οποτε …
ΟΛΑ τα setlists των Maiden απο το 1980 μεχρι σημερα ετσι ηταν…
Δεν υπηρχαν εκπληξεις παρα μονο σε λιγα καθε φορα events.
Παντως δια στοματος Smallwood αυτη η περιοδεια θα ειναι η τελευταια για πολλα απο τα κομματια που εχουμε ακουσει απο τους Θεους…
Αρα απο την επομενη θα εχετε την ευκαιρια εσεις των εκπληξεων, να ‘‘ευχαριστιεστε’’ με κομματια απο το "The final frontier’’ ή ακομα απο το Virtual XI (μετρια και τα δυο).
Απο το καλο στο καλυτερο δηλαδή !
Πρώτον, αγαπητέ Βαργκ, να σου θυμίσω ότι κανείς δε θα “ευχαριστηθεί” τίποτα με το ζόρι, αφού πολλοί έχουμε κάνει την πολύ πιο απλή επιλογή να μη σκάμε χρόνο παρά χρόνο μια περιουσία για τους Maiden. Μάλλον όσοι το θεωρούν ιερό χρέος τους προς τη μπάντα να πηγαίνουν ΚΑΘΕ φορά στο λάιβ και να τη λένε σε όσους κάνουν ακόμα και χαβαλέ μόνο για τα σέτλιστς, είναι εκείνοι που θα έχουν το πρόβλημα αν οι Maiden το γυρίσουν σε σέτλιστς γεμάτα με τις πρόσφατες σαβούρες.
Δεύτερον, δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι θα το γυρίσουν σε τέτοια φάση και όχι σε κάνα σέτλιστ που θα έχει και πιο ενδιαφέροντα κομμάτια απ’ τα παλιά. Αν και εδώ που τα λέμε ικανούς τους έχω να προτιμήσουν να κάνουν αυτό που λες.
ελπιζω να φανουν αντρες και να παιξουν στο μελλον καμια κομματαρα απο το ξ φακτορ.
Μονο εμενα μου φανηκε καλο και οχι και τοσο τραγικα στανταρ το σετ?
Ξενερωσα καπως με το setlist. Παλι εξω το Infinite Dreams? Ανεπιτρεπτο. Το setlist ειναι χειροτερο απο το περσινο, εβγαλαν το Afraid To Shoot Strangers που το ξεραμε απο την ανακοινωση του Smallwood οτι θα βγει για να μπει καποιο απο τα 80’s και εβαλαν στην θεση του το Revelations. Προτιμαω το Afraid αλλα μια χαρα αυτη η αλλαγη. Στην θεση του Running Free σαν τελευταιο κομματι του set εβαλαν το Sanctuary, κυριλε και εδω. Αλλα δεν φτανει που δεν παιζουν το Infinite Dreams, βγαζουν απο το setlist το The Clairvoyant? Ναι γουσταρω με τα 1000 το Wrathchild αλλα δεν βγαζεις το The Clairvoyant και να μην παιξεις καν στην θεση του το Infinite Dreams… Γιατι? [-X
Και παρε και το fear of the dark ετσι γιατι δεν το έχουμε ακούσει !
GRACCHUS BABEUF : Δεν μιλησα για αυτους που εχουν κανει τις επιλογες τους. Εγω αναφερθηκα ακριβως σε αυτους που γκρινιαζουν για τη μπαντα που σε καθε συναυλια νομιζουν οτι θα ακουνε οτι θελουνε με βαση το προσωπικο γουστο του καθενος (και εγω θα γουσταρα καργα να ακουγα live το ‘‘purgatory’’!!). To οτι δεν θα ξαναπαιξουν καποια παλαια κομματια δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου. Μπες αν θες στο official site τους και θα το δεις. http://www.ironmaiden.com/tourdates.php
Elric83: Για μενα το x factor ειχε κομματαρες, απλα ηθελε τη φωνη του Bruce.
κλαψομουνιάζετε εσείς που ούτε καν κουνάτε δαχτυλάκι για να τους δείτε σε αυτό το “ξαναζεσταμένο” σετλιστ
Δεν σας κάνω την χάρη.
Πάτε αλλού. Το σετλιστ είναι αυτό που έτσι θέλουν να είναι. Και έτσι μας αρέσει.
Πεστα ρε fake 7. Mακαρι να τους εβλεπα καθε χρονο και ας ακουγα συνεχεια τα ιδια…
Ναι ενω αν έχωναν κανένα Infinite Dreams ή κανένα The Loneliness… δε θα λερώνατε σώβρακα :lol:
Ή ενα ‘‘Alexander…’’ ε; Ναι ρε μαστορα αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.
Angus πες μου ότι σου ξέφυγε/έγραψες κατά λάθος/το πληκτολόγιο αυτονομήθηκε/whateva για το “προτιμάω το [I]“Afraid…”[/I] από το [I]“Revelations”[/I] (aka τοπ-5 maiden κομματιών)” :!: