Iron Maiden

μην εισαι γατακι,η μελωδια του afraid φερνει στο “γυρισε”.

Οχι ισχυει αυτο που εγραψα. Το λατρευω το Revelations το οποιο μαλιστα θεωρω οτι live γινεται ακομα καλυτερο απο οτι στην studio εκτελεση, αλλα προτιμω το Afraid To Shoot Strangers και με ανεση κιολας. Και δεν ειναι top-5 το Revelations, σου εχω ανετα καλυτερη 15αδα.

για afraid συμφωνω κι εγω.στα αγαπημενα maiden.ειδικα το live version απο donington.περσι απλα κλαμα οταν το παιξανε.

Και εγω συγκινηθηκα οταν το ακουσα live περυσι γιατι ηταν στα πρωτα 2-3 κομματια Maiden που ακουσα στην ζωη μου…

Ρε γαμώτο…κάθε φορά και καλύτεροι οι maiden.

Πάτε Βουλγαρία, μην το χάσετε!

Μετραω μερες λεμε για Σοφια. Θα ειναι support και οι Ghost!!

Σημερα υποτιθεται θα δειξει σε live stream την εμφανιση στο rock am ring

Ελπιζω να τους εχει γιατι αν θυμαμαι καλα περσυ σε ενα αλλο φεστιβαλ που ηταν λαιβ δεν τους εδειξε.

sold out η Σοφια

Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρόπερσι είχαν δείξει σε live stream την εμφάνιση των Metallica στο Rock am Ring οπότε φαντάζομαι ότι θα δείξουν και τους Maiden φέτος.

E λογικό μόλις 11 μέρες πριν να γίνει και το sold out. Αναρωτιέμαι πώς πάει η προπώληση για τους Metallica στην Κωνσταντινούπολη!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ξεκίνησε =D>

Πως σας φαίνονται ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

μια μικρή κούραση τη διακρίνω, κατανοητή βέβαια, απλά λέω.

περιμένω να σκοτεινιάσει και να παίξουν το seventh son… για να ενοχλήσω λίγο τους γείτονες.

edit, άκυρο, και με το revelations μπορώ να ξεκινήσω

Γαμωκολλαει αλλα στα @@ μου οι ΜΑIDEN ειναι τα παντα!!!

βάλε μικρότερη ποιότητα φίλος.

thnx mate.

ε ρε κομματαρα

Τους κουρασμένους ρε γατάκια που τους είδατε;

Πάρτε το χαμπάρι κάθε χρόνο θα παίζουν και κάθε χρόνο θα βγάζουν μπεστ οφ και λαιβ και σιντι και ντιβιντι.

Γιατί;

Γιατί είναι είναι η καλύτερη μπάντα στον πλανήτη.

Γιατί;

Γιατί: [B]The Phantom Of The Opera[/B]

Το μπασο του ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!!