Iron Maiden

Τι τραγικος κοσμος ειναι αυτος
εδειχνε χθες το live απο το rock in rio στην βραζιλια
και τωρα δειχνει κατι γκομενες με καπελα και γυαλια ηλιου

Nομιζω ειναι ψιλο mainstream μερα γιαυτο. gogo ADRIAN!!!

δυνατος Μπρουσαρας.Καμια σχεση με το τελευταιο rock in rio

Today is born the seventh one …

ΕΠΟC !!! 8)8)

αν πρόσφατες σαβούρες = ότι έχουν βγάλει από το 2000 και μετά πλερώνω τριψήφιο ποσό για τέτοιο setlist …
(αν και εν μέρη το έχω δει στη μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία το 2010 λίγο πριν βγεί το FF best maiden live evah ξέρω γω … )

κλαίω που το έβαλα 5 λεπτά για την φάση, και τώρα δεν θέλω να τελειώσει.

ΝΟ WORDS!!!

0αχ0χα0χα0 γελάω με Μπρους, στο fear βάλθηκε να γκρεμίσει τα σκηνικά …

Για τσεκάρισμα πάντως της κατάστασης του Μπρούσαρου θα δείξει στο encore με aces high που είναι και “απαιτητικό” κομμάτι και μετά από μια ώρα και βάλε live … Πέρσι Κωνσταντινούπολη δεν άφησε σημείο για αμφισβήτηση πάντως …

στο iron maiden πανηγυρισα λες και ημουν μεσα

Ο Bruce έχει τα σκαμπανεβάσματα του ,λογικό, αλλά ο ρόλος του gers είναι διακοσμητικός.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Μακαρι να τους εκοβε να εβαζαν το powerslave στη θεση του aces high. προφανως δεν εκτιθεται αλλα αλλαζει πολλες μελωδικες γραμμες, ε και ‘‘δε το εχει τοσο’’ πλεον αυτο το κομματι. υπερβολη να το εχουν στη 1,5 ωρα του σετ

edit. δε πιστευω να παιζει κανα σολο ο γκερς στο seventh son ε?

Έλα μωρή τρέλα Nicko!!! Aρκετά πεσμένος ο Μπρουσάκος στο Aces High και στο Evil that men do…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ Nicko McBrain

Όντος ελαφρός πεσμένος ο Μπρούσαρος, αλλά νταξ όχι τπτ τραγικό …

σουυυυτ μην λες τέτοια για την αγάπη μου … :slight_smile:

Λογικό να έχει σκαμπανευάσματα, τα χρόνια περνάνε.
Είναι προς τιμήν τους που έχουν τόσο απαιτητικό κομμάτι στο σετ πάντως.

Ανυπομονώ να τους δω στο Knebworth :slight_smile:

THIS IS A STUPID FUCKING HAT!!!

Nαι ειπε και αυτος μετα απο 30 χρονια να χασει καμια νοτα να εχει ενδιαφερον το ματς.

Το Aces High είναι υπερβολικά απαιτητικό πόσο μάλλον όταν είναι στο τέλος του σετλιστ!
Ψάξτε την αντίστοιχη live εκτέλεση από το 2008 που είναι πρώτο τραγούδι στο σετ. Ειδικά το 2009 στην Σερβία και στην Χιλή αν θυμάμαι καλά που παίξανε λόγω αναβολής, ο Bruce δεν είναι καταπονεμένος από τις συναυλίες και είναι θαυμάσιος.

Επίσης, ΑΚΡΙΒΩΣ έναν χρόνο πριν τέτοια μέρα ήμουν στο Μπεγχσί στο Παρίσι με e-nick και καυλώναμε, πότε πέρασε ένας γαμημένος χρόνος.

Οι Maiden, όπως και οι Metallica, θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη αρέσει δεν αρέσει αυτό σε κάποιους.

Τέλος το πάρτι …:frowning:

Μονο σε εμενα φανηκε ελαχιστο?

μπορει να ξαναβγηκανε και να κοψανε την μεταδοση

Το φετινο T Shirt του Ελληνικου fan club το ειδατε? Τα σπαει!!

[SPOILER][/SPOILER]

Ευχαριστώ για την πληροφορία :lol:

Τώρα ξες τι λένε ε, κουμάντο στα λεφτά του άλλου, δεν…

για όποιον δεν το είδε χθες: http://www.youtube.com/watch?v=BjfV4XPzU_U#t=1112