Εδω σε dual layer authored dvd: http://kigonjiro.com/2014/06/07/iron-maiden-rock-am-ring-festival-2014/
υπαρχει πουθενα μονο το ηχητικο μερος??
Δεν ειδα το live streaming γιατι πλησιαζει η Σοφια και δεν θελω να τους δω σε live video πριν την συναυλια. 6 μερες μεινανε, 6 μερες λεμε… Μετραω αντιστροφα απο οταν εκλεισα εισιτηρια τον Φεβρουαριο και μπηκαμε στην τελικη ευθεια. Περυσι στην Μοσχα η συναυλια ηταν μια εξωπραγματικη εμπειρια, χωρις σκεψη η καλυτερη συναυλια που εχω παει στην ζωη μου. Η αψεγαδιαστη αποδοση της μπαντας, το setlist, τα φανταστικα σκηνικα, ο φοβερος κοσμος ολα ηταν ενα ονειρο… Τα συναισθηματα που βιωσα εκεινη την βραδια δεν θα τα ξεχασω ποτε. Ευχομαι να ειμαι τοσο τυχερος και να νιωσω τα ιδια εντονα συναισθηματα ξανα φετος.
[B][SIZE=4] ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΛΕΜΕ…[/SIZE][/B]
:yahoo::vibrate:
θα ειμαι κ εγω Σοφια αλλα ειναι δυνατον να μην (ερωτηση για σετλιστ)
[SPOILER]να μην ακουσουμε hallowed by the name,clairvoyant)???[/SPOILER]
Η επιλογη setlist ειναι για ολες τις μπαντες μια πολυ δυσκολη διαδικασια, ειδικα αν εχεις να επιλεξεις απο τοσες κομματαρες, παιζουν ρολο πολλα, ποια κομματια απαιτει να ακουσει ο κοσμος, η χρονικη διαρκεια του setlist και πολλα αλλα.
[SPOILER] Για τα κομματια που ανεφερες η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου λειπουν ειναι και τα 2 απο τα αγαπημενα μου Iron Maiden κομματια και βασικα το Hallowed Be Thy Name ειναι [B]ΤΟ[/B] αγαπημενο μου τραγουδι ολων των εποχων,οποτε ναι μου λειπει, αλλα και παλι το setlist ειναι μαγευτικα εκπληκτικο. Το The Clairvoyant περυσι το επαιζαν αλλα φετος εβαλαν το Wrathchild στην θεση του, μεγαλο λαθος κατα την γνωμη μου, οπως επισης τεραστιο λαθος να μην παιζουν το Infinite Dreams ουτε περυσι ουτε φετος… [/SPOILER]
Υ.Γ. Ερωτηση για οποιον τους εχει δει φετος. Εχουν κανουρια πραγματα στο merchandise που δεν ειχαν περυσι? Ή ειναι τα ιδια t-shirts και αλλαζει μονο η χρονια?
Οποίος είναι στην Σοφία σε 1 ωρα και 10 λεπτα στο Statue Of Sofia θα βγει ομαδική φωτογραφία με τους φαν των Iron Maiden απο όλες τις χώρες… Φέρτε και καμμία σημαία… ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ…
Στη Σοφία; Ποια είναι η κοπέλα; :-s
[SPOILER]σόρρυ αλλά δεν κρατήθηκα :p[/SPOILER]
Οτι και να πουμε για αλλη μια φορα ειναι λιγο. Κλαμα στο 7son, ανυπωτη γκαυλα στο Phantom. Gers εριξε το αρκουδακι απο τα τυμπανα κ μετα ετρξε να το σηκωσει:p, Σκιστηκε το παντελονι του Bruce. Πολυ ωραιος χωρος μεσα-εξω. Καιρος για κλαματα βροχη απο το μεσημερι.Οποιος ξερει κοπηκε το Wrathchild ας μας πει κ μας.
Υ.Γ ghost μακραν για μενα το χειροτερο και πιο ξενερωτο support ever σε συναυλια MAIDEN. Απορω με αυτο το προμοταρισμα που του ριχνουν τελευταια.Γενικα και απο αλλους που συζητουσαμε μετα τα ιδια λεγαν.
UP THE IRONS!!!
αυτο απορησαμε κι εμεις αλλα κ σε προηγουμενο live κ σε αυτο της σερβιας δεν το ειχαν παιξει κ αποσο καταλαβα το εχουν βγαλει απο το σετ.
Frank Turner: Η φωνή σου έχει αλλάξει με τον καιρό;
Bruce Dickinson: Ναι, ο τόνος αλλάζει επειδή το σώμα αλλάζει. Όσο μεγαλώνεις. η φωνή γίνεται βαρύτερη. Αλλά για τους Iron Maiden υπάρχει μόνο ένας τραγουδιστής, δεν κρύβεται κανείς πίσω από τους ενισχυτές ? ονόματα δεν λέμε. Και ακόμα δεν χρησιμοποιούμε Autocue (μουσικό software με τους στίχους, σαν τους τηλεπαρουσιαστές). Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσοι πολλοί το χρησιμοποιούν. Πηρώνεσαι έναν σκασμό λεφτά και δεν θυμάσαι τους στίχους; Τελευταία φορά το είχα δει στους Judas Priest. Στο ρεφρέν του Breaking The Law! Μα Breaking the Law λέει!
Περα απο το οτι κράζει τον Halford , ποιος κρύβεται πίσω απο τους ενισχυτές ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
κανενας?
Ποια φανταςτική Μπανταρα ειναι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
black veil brides…
αλλα και οι Immortal μια φορα…
[SPOILER]
[/SPOILER]
και επι του θεματος ο Robb των Machine Head ειχε πει τα παρακατω
/off topic
Δεν νομιζω οτι εννοει αυτο ο Μπρους (θα ηταν βλακεια κιολας, μια χαρα τα λεει ο Robb), ετσι οπως το λεει σαν να φωτογραφιζει καποιον που χρησιμοποιει δευτερο τραγουδιστη (για 2η φωνη ισως?) και τον κρυβει πισω απο τους ενισχυτες.
Δεν έχει άδικο σε όσα λέει αν και δεν θεωρώ κακό να υπάρχει αυτό το σύστημα για την υπενθύμιση των στίχων. Με τόσα τραγούδια που κάθε τραγουδιστής πρέπει να θυμάται είναι φυσικό κάποια στιγμή κάτι να ξεχάσει, συμβαίνει συχνά. Πολλοί από αυτούς πλέον είναι και μιας κάποιας ηλικίας, μη ξεχνάμε!
Η έμμεση πλην σαφής μπιχτή στους Judas priest και στον Halford ήταν μάλλον περιττή και δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό της. Έχει προηγούμενα μαζί του;
[B][SIZE=5]ΜΟΝΟ ΕΠΟΣ…[/SIZE][/B] Η συναυλια στη Σοφια ηταν ακριβως αυτο, [B][SIZE=5]ΜΟΝΟ ΕΠΟΣ…[/SIZE][/B] Απλα και ξεκαθαρα αυτη η μπανταρα ειναι ο,τι πιο εξωπραγματικα τελειο εχει δωσει ποτε συναυλιες… Θα γραψω πιο αναλυτικα οταν θα εχω χρονο.
Ειχα ξεχασει να σχολιασω αυτο εδω.
Μου ηρθε και η Χριστουγεννιατικη καρτα τις γιορτες και ειναι σαφες οτι ειναι στο studio και θα ειναι και σε tour το 2015. Το θεμα ειναι θα ειναι σε tour προωθησης νεου δισκου ή θα συνεχισουν λιγο ακομα την Maiden England περιοδεια? Και τα 2 φανταζουν πολυ πιθανα σεναρια.
BRUCE DICKINSON UNDERGOES CANCER TREATMENT
Just before Christmas, Maiden vocalist Bruce Dickinson visited his doctor for a routine check-up. This led to tests and biopsies which revealed a small cancerous tumour at the back of his tongue. A seven week course of chemotherapy and radiology treatment was completed yesterday. As the tumour was caught in the early stages, the prognosis thankfully is extremely good. Bruce?s medical team fully expect him to make a complete recovery with the all clear envisaged by late May. It will then take a further few months for Bruce to get back to full fitness. In the meantime we would ask for your patience, understanding and respect for Bruce and his family?s privacy until we update everyone by the end of May. Bruce is doing very well considering the circumstances and the whole team are very positive.
γαμώ την αρρώστια σου μέσα
ελεος πια…