Iron Maiden

Αυτο ερχομουν να γραψω κι εγω. Γαμω την τρελα μου ρε κωλοαρρωστια! Αν και η ανακοινωση δειχνει πολυ πολυ αισιοδοξη, δεν μπορω παρα να ανησυχω… Μακαρι να ειναι περαστικα!

Μολις το εμαθα και εχω μουδιασει ολοκληρος, οχι ρε πουστη…

Μα στην γλώσσα ρε πούστη μου :blow: Που αλλού θα χτυπήσει πια…Το ενθαρρυντικό απ’οτι γράφουν είναι ότι τελείωσε ήδη την θεραπεία και πάει καλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Ευχομαι ολα να πανε καλα , Σιδερένιος Βρασίδα

Εαν όντως ήταν μικρός και σε αρχικά στάδια,η καλύτερη θεραπεία θα ήταν η χειρουργική επέμβαση και όχι μόνο μία ακτινοθεραπεία διάρκειας επτά εβδομάδων, παράλληλα με χημειοθεραπείες,…
Για μεγαλύτερους όγκους πιθανόν να χρειαζόταν συνδυασμός χειρουργικής αφαίρεσης και ακτινοθεραπείας(ακόμα και αφαίρεση όλων των λεμφαδένων από τη μία ή και τις δύο μεριές του λαιμού,εξαρτάται από το πόσο μεγάλος θα ήταν)

…περαστικά σου Bruse:):!:

Κανένας γαμημένος καρκίνος δε θα λυγίσει τον Bruce. Θα είναι πάλι στη σκηνή και θα τρέχει πάνω κάτω ουρλιάζοντας πριν ακόμα το καταλάβουμε.

Μαλακια λοιπον, δεν τον βλεπω καλα τον Μπρους…

Αυτο οντως ηρθε απο το πουθενα.περαστικα ευχομαι στον Bruce και μακαρι ν’ανακαμψει πληρως.

Μη βγαζετε βιαστικα συμπερασματα.

Αν ειναι πολυ μικρος ο ογκος και εντελως σε αρχικο σταδιο (οπως λεει η ανακοινωση) ειναι λογικο και επομενο οι γιατροι να θελουν να τον αντιμετωπισουν συντηρητικα, χειρουργειο πιστευω πως γινεται σε πιο προχωρημενα σταδια. Μετα απο τρεις μηνες αγωγης θα ειχε φανει αν υποχωρει η οχι οποτε στη σημερινη ανακοινωση (σε περιπτωση μη υποχωρησης) θα εκαναν λογο και για χειρουργειο.
Στη γλωσσα και ειδικα στο πισω μερος που εχει περισσοτερο ‘‘ψαχνο’’ λογικα ειναι πολυ ευκολα εγχειρισιμος ενας ογκος σε σχεση π.χ. με τον εγκεφαλο στον οποιο καποιος ογκος μπορει να ειναι σε μη εγχειρισιμο σημειο (game over).
Δεν ειμαι γιατρος, αυτα συμπεραινω απο τα λιγα που ξερω.Μπορει να κανω και λαθος αλλα δε μου φαινεται κατι πολυ σοβαρο.
Αν καποιος ξερει περισσοτερα η ειναι γιατρος ας δωσει τα φωτα του.

Κάνουν ακτινοθεραπειες και χημειοθεραπειες για να δουν αν μπορεί να μειωθεί ο όγκος. Αν μειωθεί κάνουν μετά επέμβαση. Ίσως γι αυτό λένε πως θα έχουμε νεότερα στο τέλος του Μάη. Είναι σκατοκατάσταση πάντως που την έχω ζήσει από κοντά. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Μιας και έχω σχέση με την ειδικότητα,επαναλαμβάνω ότι για μικρούς καρκίνους στη γλώσσα,η καλύτερη θεραπεία είναι η χειρουργική επέμβαση,
Φυσικά θα είχα καλύτερη άποψη εαν τον έβλεπα αλλά και πάλι τις περισσότερες φορές συστήνουμε χειρουργική επέμβαση…
Επίσης εάν η νόσος διαγνωσθεί έγκαιρα, στα αρχικά στάδια, οι πιθανότητες ίασης είναι της τάξης του 80%. Στις περιπτώσεις που όταν ανιχνευθεί ο καρκίνος, έχει ήδη εξαπλωθεί στους λεμφαδένες, τότε η πρόγνωση είναι χειρότερη και εξαρτάται από το στάδιο που έχει φτάσει και τις ενδεχόμενες μεταστάσεις που έχει κάνει.
Εάν ο καρκίνος της γλώσσας έχει επεκταθεί σε τέτοιο σημείο που να επηρεάζει και διηθεί το μεγαλύτερο μέρος της γλώσσας, μπορεί να χρειαστεί μερική ή ολική αφαίρεση της γλώσσας, (γλωσσεκτομή). Πρόκειται για πολύ σοβαρή, μεγάλη επέμβαση και οι γιατροί πιθανόν να συστήσουν [B]να γίνει αρχικά χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για να μειωθεί ο όγκος[/B]. Εάν ο καρκίνος ανταποκριθεί και μειωθεί, τότε η επέμβαση μπορεί να γίνει σε μικρότερη έκταση, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολη επέμβαση.

Thanx για την ενημερωση thevoid, απ’οτι φαινεται εχω μαυρα μεσανυχτα.
Ξαναδιαβαζοντας την ανακοινωση δυο σημεια με αφηνουν αισιοδοξο,εκει που λεει ‘‘the prognosis [B][U]thankfully[/U][/B] is [B][U]extremely[/U][/B] good’’ και εκει που λεει ‘‘Bruce?s medical team [B][U]fully[/U][/B] expect him to make a [B][U]complete[/U][/B] recovery’’. Αρκετα δυνατες και απολυτες λεξεις(thankfully, extremely, fully και complete). Ισως αν τα πραγματα ηταν χειροτερα να ηταν λιγο πιο συγκρατημενη η ανακοινωση.
Τελοσπαντων, ολοι ευχομαστε το καλυτερο αλλα ρε γαμωτο γλωσσεκτομη σε κιθαριστα/μπασιστα/ντραμερ γινεται, σε τραγουδιστη δε γινεται … Πουτανα τυχη!

Με βάση τα λεγόμενά σου η ανακοίνωση είναι τότε ψευδής και ο όγκος έχει επεκταθεί γι’αυτό και τον αντιμετωπίζουν πρώτα με χημειοθεραπείες, Είναι πολύ αισιόδοξη ανακοίνωση με συγκεκριμένες λέξεις για να μην είναι αλήθεια πάντως. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως το μέλλον του ως τραγουδιστής και άρα και το μέλλον της μπάντας είναι πλέον μάλλον αμφισβητήσιμο.:frowning:

Δυστυχως ετσι ειναι, no Bruce no Maiden. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε εναν π.χ. Andre Matos μαζι τους αλλα οχι τωρα και οχι ετσι. Η μοναδικη στιγμη να παρουν εναν τετοιο τραγουδιστη ηταν κατα την αποχωρηση του Bruce το 93. Τωρα πια εξοδος με το κεφαλι ψηλα,πιο ψηλα απ’ολους. Αλλα ας ελπισουμε οτι η ανακοινωση ειναι απολυτως αληθινη και τσαμπα κανουμε ολες αυτες τις συζητησεις.
Παντως προσωπικα τον εχω πολυ ψηλα, πιο ψηλα απο οποιονδηποτε αλλον μουσικο, για να γινω και λιγο γραφικος, τον νοιωθω σαν οικογενεια και νομιζω οτι εκατομμυρια ανθρωποι αισθανονται καπως ετσι.

Πάντα πρέπει να μεταδίδουμε μηνύματα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας προς τον ασθενή.Είναι πολύ φυσιολογική και σωστή η ανακοίνωση,δεν θα έπρεπε να αναφερθούν σε λεπτομερείες και ειδικά εαν αυτές ήταν αρνητικές μιας και μιλάμε για τον καρκίνο.
Το πιο σημαντικό από όλα είναι η ψυχολογία του…
Ολοι οι ιατροί θα πρέπει πρώτα να βοηθάμε την ψυχική κατάσταση του ασθενούς και μετά να ασχολούμαστε με την ειδικότητά μας!!(και αυτό ισχύει για όλες τις αρρώστιες είτε ελαφριάς είτε βαριάς μορφής)

Έτσι είναι. Ας γίνει καλα ο άνθρωπος και ας μην τους ξαναδούμε ποτέ live…

Τα ειπες ολα αδερφε. Bruce κρατα γερα!!!

Αν η ανακοίνωση παρουσιάζει την κατάσταση όπως πραγματικά είναι χωρίς υπερβολική αισιοδοξία, δλδ δεν έχει σκοπό απλά να καθησυχάσει τους φανς, τότε συμπεραίνουμε ότι όλα (ήδη) πήγαν κατ’ ευχήν και ο μπρουσαρος σε λιγότερο από χρόνο θα συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά με επιπλέον ελπίδα ότι σε 1-2 χρόνια θα είναι πλήρως αναρρωμένος, ικανός να τραγουδάει

Συμφωνώ οτι ο Bruce έχει συνδεθεί απόλυτα με τους Maiden και η κατάσταση αυτή τώρα επιβεβαιώνει την πεποίθησή μου ότι κακώς μια μπάντα και οι οπαδοί κολλάνε ψυχολογικά με ένα συγκεκριμένο μέλος που συνήθως βέβαια είναι ο τραγουδιστής. Με εξαίρεση τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που ο τραγουδιστής είναι και η ίδια η μπάντα (βλέπε Motorhead) οπότε και η συνέχισή της είναι απλά αδύνατη.
Υπο μια έννοια αν οι Maiden τελειώσουν λόγω αδυναμίας του Bruce απλά αποδεικνύεται πόσο ουσιαστικά αδύναμη μπάντα ήταν που στηριζόταν ολόκληρη σε ένα άτομο, η ιστορία κάθε μέλους είναι σεβαστή αλλά η ζωή συνεχίζεται και η μουσική και ιστορία μιας μπάντας είναι ή θα έπρεπε να είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο! Δυστυχώς ο Steve κσι ο Rod τα σκάτωσαν τότε, από τη μία το grudge από την άλλη η λάθος επιλογή τραγουδιστή και μέτρια άλμπουμ. Τώρα δεν θα ήταν σε αυτή την κατάσταση αν είχαν παίξει τα χαρτιά τους καλύτερα τότε!

Sent from my iPhone using Tapatalk