Iron Maiden

wowowow…
an upostiriza auto to skeptko de tha akouga kan mousiki.
De tous katigorisa epeidi exoun xrimata,
apla oi sugkekrimenoi exoun mexri kai metoxes!Where does it stop diladi?

φίλε καλώς όρισες στο φόρουμ. Αν μπορείς όμως γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish κουράζουν και τα αποφεύγουμε. Επίσης ρίξε και μία ματιά στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ για να ξέρεις τι παίζει. :wink:

μονο που εδω φιλε μου τους κρινουμε μουσικα, απο κει και περα δε δινω μια αν εχουν μετοχες η αν εχουν διαστημοπλοια. αρκει να εχουν επαφη με τους οπαδους τους. το οτι εχουν χρηματα δεν ειναι λογος να τους αντιπαθεις, το οτι δε σαρεσουν τα τραγουδια τους γιατι πχ ειναι κουραστικα, η το οτι τους βρισκεις σνομπ και κρυους πχ , θα ταν ενας λογος :wink:

no greklish?!
shit, και είχα ταυτιστεί απόλυτα με αυτή την όμορφη γλώσσα…:stuck_out_tongue:
I’ll try.
Οκ θα τους δω…

τι να σου πω…
Καλέ, δε τους αντιπαθώ για τα χρήματα!!!
Απλά μου τη δίνει αυτή η ιστορία με μετοχές και τέτοια, και ναι είναι ενας από τους λόγους που δε μου αρέσουν!

Υπάρχουν πααααρα πολλοι που αξίζουν μουσικά και δε μου αρέσουν.
Πες το παραξενιά αν θες…

Ο Harris μπορει να παιζει στο Χρηματηστηριο, κακο ειναι??:-s

φυσικά.στην πυρά ρεεεεεεεεεεεεεεε

Εγώ δεν μπορώ να πώ για καλύτερο, γιατί σίγουρα θα αδικηθούν πολλά. Αγαπημένα μου πάντως είναι τα The Number Of The Beast, που για`μενα έχει μόνο κομματάρες και Fear Of The Dark, που το θεωρώ τρελλή δισκάρα.

ειναι καλο τραγουδι αλλα επειδη παιζετε συνεχεια στις συναυλιες το χο βαρεθει.αυτο μαζι με το wrathchild,running free πιανουν θεσεις που θα μπορουσαν να χουν πολυ καλυτερα τραγουδια

για να θεωρεις δισκαρα το fear of the dark μαλλον δεν εχεις ακουσει την υπολοιπη δισκογραφια.Τα μονα καλα τραγουδια που διακρινω απτο fear ειναι το ομονιμο,το judas my guide,childhoods end,afraid to shoot strangers

Ti leei re autos???Den mporei na ton mazepsei kapoios plzzzz

Μεγάλο ποστ. Ιστορικό ποστ. Μεγάλη μπάντα. Μεγάλο ποστ. Δε βρίσκω λόγια. Μεγάλο ποστ.

Re c afou o ixos tous einai kaliteros sto kainourio album.Pio einai kalitero ena kinito tou 90 i ena kinito tou simera?Etsi ginete kai me tous maiden.So simple as that.Parepimptontos parolo pou einai korifi,to 7th son kai to powerslave den einai poli makria.

ποστ οφ ετερνιτυ.

Ω ναι. Εξελισσεται σε μεγαλο ταλεντο.

Βασικα για να καταλαβετε το νοημα που θελω να περασω το ειπα.Και μη το δενετε κομπο.

Πολυ σωστα.Το απολυτο μουσικο κριτιριο.#-o

Πολυ καλα κανουν και παιζουν χρηματιστιριο.Αμα θελουν ας παιζουν και στο καζινο.Εσενα τι σε πειραζει?Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.

Εγω θα ελεγα Post Of Infinity!

“Στο Απυρο,… και ακομα παραπερα!!!”

Αυτο ειναι εκει που δεν πιανει φωτια?

According to Blabbermouth.net, Maiden are set to play the Wacken Festival in Germany next year (scheduled to take place between July 31 and August 2, 2008 in Wacken, Germany. This is expected to be part of the Early Days Part 2 Tour where Maiden have previously hinted they will be touring with the Powerslave stage set.

Ελα σιγα σιγα και απο δω…:smiley: :smiley: :smiley:

Αυτή η περιοδεία αναμένεται συγκινητική και καυλωτική συνάμα.