Μακάρι να ξαναφήσει μακρύ μαλλί ο Βρασίδας!
Ναι έχω κι εγώ τα κολλήματά μου.
Μακάρι να ξαναφήσει μακρύ μαλλί ο Βρασίδας!
Ναι έχω κι εγώ τα κολλήματά μου.
Οταν τον συναντησα σε μια Pizza Hut στο Manchester (το 2000) και τον ρωτησα για το μαλλι, ειπε πως σαν πιλοτος σε commercial flights (Astraeus Airlines) δεν του επιτρεπεται…So why don’t you quit…ειπα… χεχε…ηταν εμπειρια τρελη να κατσει στο διπλα τραπεζι…ετσι στο ασχετο…
Οσο για τα φραγκα που λετε…[SIZE=6]ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ![SIZE=1]
[SIZE=2]Ειναι by far η καλλυτερη μπαντα στο χωρο του metal , φοβεροι επαγγελματιες, και οχι μονο…πχ ο bruce εκτος απο πιλοτος εχει και επιχειρηση με ειδη ξιφασκιας ονοματι Duellist :D…
http://www.duellist.com/cgi-bin/fencing.cgi
Τι κι’αν ο Steve εχει μετοχες και σκατα…Ο Nicko πουλαει καροτα στη λαικη…Ο Adrian κανει crossdressing τις νυχτες στο Soho, κι’ο Dave ξενοπηδαει τη Charlotte…
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Ποια maiden album πιστευτε οτι ειναι must have για καποιον απλο οπαδο κ λατρη της rock/hard rock/metal
μουσικης…? Με λιγα λογια πια αλμπουμ απο τους maiden ειναι φοβερα/σουπερ που τα ακους ρε παιδι μ κ λιωνεις?:-s :-s Βοηθηστε λιγακι…:p(Θελω να κανω το δικο μ maiden best of :lol: )
Ό,τι κυκλοφόρησαν μέχρι και το Seventh Son.
Και κυριως αυτο.
Συν Fear Of The Dark και Brave New World…
σαρεσει το Brave New World και δε σαρεσουν Dance of Death n’ A Matter of Life and Death?Καλος εισαι
ban…
ρε παιδια γιατι το piece of mind εχει αδικηθει τοσο πολυ???ειναι γεματο απο υμνους και απιστευτες μελωδιες!!!
Η 80’s era των Irons δεν έχει ψεγάδι.
Κι εσυ γλυκουλης μου φαινεσαι…
αλλάξτε topic,υπάρχει ειδικό για τέτοια
FEAR OF THE DARK!!!
απορώ γιατί συνεχίζετε αυτήν τη συζήτηση, ειλικρινά…
Somewhere In Time…
Ενας δισκος με καταπληκτικες ερμηνειες απο τον Bruce με την φωνη του να βρισκεται σε πολυ υψηλο επιπεδο, τις γνωστες δισολιες που θεριζουν, φοβερες συνθεσεις τοσο μουσικα οσο και στιχουργικα, και ενδιαφερουσα θεματολογια. Ολα αυτα την εποχη που οι maiden ειχαν την καλυτερη συνθεση, ηταν πολυ δεμενοι μεταξυ τους και απλα εκεινη την περιοδο ηταν στην κορυφη του κοσμου…
Τραγουδια που ξεχωριζω: ΟΛΑ, αλλα κυριως τα wasted years, heaven can wait, the lonileness of the long distant runner, de-ja-vu, alexander the great.
Επισης ξεχασα να αναφερω το εξωφυλλο: Απο τα καλυτερα που εχω δει…
UP THE IRONS!!!
Αν και υπαρχουν αλλα 5-6 με παρομοιο περιεχομενο…
Για την ακρίβεια το καλύτερο.
Εγώ θα λεγα καλύτερο εξώφυλλο το powerslave
Αφου ακουσα και το οτι το Dance of Death ειναι καλυτερο απο Brave New World δε θελω τπτ αλλο
Brave New World FTW
΄
Sorry, αλλά έπεσες έξω. Έχω όλη την δισκογραφία και οι Maiden είναι από τα αγαπημένα μου γκρουπ. Από τις κυκλοφορίες τους θεωρώ δισκάρες τα Iron Maiden, Killers, the Number Of the Beast, Piece of Mind, Powerslave, Somewhere In Time, Seventh Son Of A Seventh Son, Fear Of the Dark, Brave New World, A Matter Of Life and Death, ωραίους δίσκους τα Νο Prayer For The Dying και The X Factor και μπουρούχες τα Virtual ΧΙ και Dance Of death.