Iron Maiden

Ρωτα και μενα που μεγαλωσα με Brave New World,Dance of Death,A Matter of Life and Death.Μονο τον εαυτο σας σκεφτεσται οι παλιοι του “80’”.Δεν φταιει τιποτα με τους καινουριους maiden.Ακομα και δισκο σαν του 80’ να βγαλουν παλι δε θα σαρεσει.Ειναι οτι εσυ μεγαλωσες και οτι ακουγες μικρος σου μενει.Ετσι ειναι δεν εισαι ο μονος.Τελεια και παυλα.

Δισκάρα το brave, και το ghost of the navigator αριστουργηματικά τέλειο κομμάτι… Για εμένα έχει μπει πια ανάμεσα στα αγαπημένα μου maiden κομμάτια ever

Εμενα δεν μου αρεσει και τοσο το ghost… Αν και στην αρχη ειχα φαει τρελο κολλημα…

Το βαρεθηκαι φαινεται…:frowning:

Ετσι!

Πες τα πες τα, του εγωιστες, τους παλιοχαρακτηρες ακους εκει

Το ιδιο εγινε και με μενα.Τωρα ειναι καπου στη μεση γιατι ανακαλιψα Dream of Mirrors kai Thin Line Between love and Hate :metal:

Τι εννοεις τωρα τα ανακαλυψες? Ο δισκος εχει βγει εδω και 7 χρονια. Ενα-ενα τα ακουγες τα κομματια? :-k

καλα ρε.Ολοι αγραμματοι εισται εδω μη γαμησω?ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΩΡΑ.Λεω οταν ανακαλυψα την μεγαλιοτητα των κομματιων οπως Dream of Mirrors n’ Thin Line Between Love and Hate το ghost of navigator εμεινε στη μεση του ranking.Tον δισκο τον ακουσα πριν 2.5 χρονια!!!

[ul]
[li]Για το αγραμματοι ριξε μια ματια στα bold…
[/li][li]Να γαμας πολυ αλλα να κατουρας που και που…
[/li][li]Ακομα δεν καταλαβαινω. Οταν ακουσες για πρωτη φορα τον δισκο πριν 2.5 χρονια σου αρεσε το Ghost Of The Navigator και μετα απο καιρο ξαφνικα ανακαλυψες την μεγαλειοτητα των Dream Of Mirrors, Thin Line?
[/li][/ul]

[QUOTE=ChrisP;167618][ul]
[li]Για το αγραμματοι ριξε μια ματια στα bold…
[/li][li]Να γαμας πολυ αλλα να κατουρας που και που…
[/li][li]Ακομα δεν καταλαβαινω. Οταν ακουσες για πρωτη φορα τον δισκο πριν 2.5 χρονια σου αρεσε το Ghost Of The Navigator και μετα απο καιρο ξαφνικα ανακαλυψες την μεγαλειοτητα των Dream Of Mirrors, Thin Line?
[/li][/ul][/QUOTE
]

*τα ορθογραφικα λαθη απανω ειναι επειδη εισται το μονο φορουμ που χρησιμοποιω ελληνικα.Συνηθως χρησιμοποιω greeklish για οικονομια χαρακτηρων.Αν εσυ και ο davidian δε καταλαβαινετε χριστο τοτε να ξαναπερασετε απο το σχολιο η να κανετε μαθηματα επιγωντος
*θα το θυμαμαι
*Δηλαδη εσυ ρε παιδι μου με ενα ακουσμα καταλαβαινεις κατευθειαν αν ειναι πολυ καλο,καλο,μετριο η χαλια ε?Πρωτοφανες ρε παιδι μου, bravo.Εγω παντος και το 95% του φορουμ ακουμε τους δισκους πανω απο μια φορα για να εχουμε πληρης γνωμη

[quote="“Paoktsis,post:410,topic:3255”]

*τα ορθογραφικα λαθη απανω ειναι επειδη [SIZE=“3”]εισται [/SIZE]το μονο φορουμ που χρησιμοποιω ελληνικα.Συνηθως χρησιμοποιω greeklish για οικονομια χαρακτηρων.Αν εσυ και ο davidian δε καταλαβαινετε χριστο τοτε να ξαναπερασετε απο το [SIZE=“3”]σχολιο [/SIZE]η να κανετε μαθηματα [SIZE=“3”]επιγωντος[/SIZE]
*θα το θυμαμαι
*Δηλαδη εσυ ρε παιδι μου με ενα ακουσμα καταλαβαινεις κατευθειαν αν ειναι πολυ καλο,καλο,μετριο η χαλια ε?Πρωτοφανες ρε παιδι μου, bravo.Εγω παντος και το 95% του φορουμ ακουμε τους δισκους πανω απο μια φορα για να εχουμε πληρη[SIZE=“3”]ς [/SIZE]γνωμη[/QUOTE]

Αλλος πρεπει να παει σχολ"ει"ο για να μαθει να γραφει το ΕΙΣΤ"Ε" (και το επ"ει"γ"ο"ντ"ω"ς)… Τα greeklish δεν ειναι δικαιολογια, το Ε ειναι λιγοτεροι χαρακτηρες απο ΑΙ…

Προφανως ακουω πολλες φορες καθε δισκο. Αλλα δεν εχει υπαρξει φορα που στην 4-5η ακροαση να “ανακαλυψω” ξαφνικα τη μετριοτητα ενος κομματιου η τη μεγαλειοτητα ενος αλλου. Στη τελικη εσυ αρπαζεσαι, εγω μια ερωτηση εκανα. Αλλα ΟΚ, κομπλεξ ειναι αυτα, καταλαβαινω…

o freedom :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτός είπαμε ρεεε! :lol: :lol: :lol:

Καλα ειπα για τον freedom δηλαδη :lol: :lol: :lol:

Κακιούλες… :stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]Αλλά συμφωνώ![/SIZE]

@ tolkki, nihilist: Θα τα πουμε καποια αλλη φορα ειμεις…:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

@Paoktsis: Χαλαρωσε λιγο, εκανες τη πατατα, θα βγεις και απο πανω…

*Καλα ρε,εγω σου απαντησα για τα greeklish.Αμα θες μην ακους.

*Ποιος ειπαι οτι το Ghost of Navigator ειναι μετριο.Μετριο ειναι το χειροτερο track του BNW oxi αυτο που ειναι στη θεση νουμερο 5.Παλι οτι θελεις καταλαβαινεις.

Και εσυ τι πεταγεσε τωρα?Πατατα ειναι το κεφαλι σου.Διαβασε τα ποστ για να καταλαβεις ποιος εκανε πατατα

Στις τελευταιες σελιδες, το υφακι σου ειναι λιγο προκλητικο, δεν ξερω αν το προσεξες… Επισης, το λαθος ηταν δικο σου, ετσι οπως το εγραψες ολοι αλλο καταλαβαμε…

Ξεφεύγετε εκτός θέματος και ξεφεύγετε με μη ευγενικό ύφος. Επιστρέψτε on topic και σιγά τα αίματα παίδες…:stuck_out_tongue: