Iron Maiden

ΝΑΙ,goustaro na me proklitikos.Kai ama de kserete na milate eseis ego de fteo

Ρε φιλος εμεις εδω ειμαστΑΙ και λιγο αγραμματοι οπως ειπες. Δεν εχουμε τη δικια σου μορφωση οποτε συγγνωμη που σε κουραζουμε με τα μετρια ελληνικα μας…

Κι εμείς γουστάρουμε να στέλνουμε τον κόσμο για BANια. Οπότε watch your mouth γιατί…

ε, χμ. βασικα για μενα το αμολαδ ειναι ανετα το δευτερο χειροτερο μετα το dance of death. αλλα βασικα εχει και δικιο ο κραμπσοντι, καθως ξερω πολλους που αγαπημενο τους ειναι το πρωτο! ειναι λιγο περιεργο, αλλα το καταλαβαινω…πως π.χ. γουσταρω πιο πολυ το κιλλ εμ ολ για μεταλλικα…κατι τετοιο…ειναι πολλοι που οσο να ναι γουσταρουν τρελα καποια αουτσαιντερς.

σα το powerslave βεβαια…τπτ δεν ειναι…8)

Σαμγουερ ιν ταιμ όπως αναγραφόταν στο εξώφυλλο του δίσκου που είχα αγοράσει τότε.
Για δύο λόγους:

1. Περιλαμβάνει το ίσως πιο αγαπημένο μου Δε λονλινες οφ δε λονγκ ντιστανς ρανερ
  2. Είχε κατηγορηθεί αν θυμαμαι καλα την εποχή που κυκλοφόρησε για στροφή στον ήχο, περίεργες κιθάρες και άλλα τέτοια.

Αυτο που φταιει ακριβως ειναι οτι δεν υπαρχουν ‘‘καινουργιοι’’ Maiden. Και οχι μονο παιζουν παλαιικα αλλα και ανεμπνευστα. Αν αυτοι οι δισκοι κυκλοφορουσαν τοτε και παλι θα πατωναν. Δεν εχει να κανει με αναμνησεις αλλα με ποιοτητα. To No prayer ειναι 20 χρονων διδκος αλλα και παλι πατατα ειναι εκτος απο 2-3 κομματια σε σχεση με αλλους δισκους που τους ακουγες ολοκληρους. Αν σου εδιναν τους δισκους που ανεφερες χωρις το λογοτυπο Maiden πανω πιθανως να τους πεταγες σε μια γωνια μετα την πρωτη ακροαση.

Το οτι θα ακολουθουν ενα πιο κλασσικο στησιμο στην μουσικη τους δεν δημαινει οτι πρεπει να ακουγονται σαν χαλασμενη κοπια του εαυτου τους. Οταν ο Bruce εβγαλε το accident of birth ηδη οι Maiden ταν σε τελμα. Αυτος ο δισκος ηταν οπως ακριβως επρεπε να ειναι oi Maiden τοτε. Δεν ειναι καμια τρελλη καινοτομια αλλα ηταν κλασικος with a twist αν με πιανεις. Δεν νοω να παιρνω δισκο τους και να ζορισω το εαυτο μου να μου αρεσουν τα κομματια γιατι ειναι Μaiden και υποτιθεται οτι μου αρεσουν.

Next Live DVD to be from Donnington 11-June-2007

Iron Maiden will continue their trend of releasing a live album for every studio album after Bruce confirmed that the bands performance yesterday at Donnington was filmed for a DVD. No further information is available but we would expect a release early next year is Steve is happy with the mixing and late 2009 if he insists on re-editting every single shot as has been rumoured for some time is often the case.
We’ll bring you more information as we have it.

http://www.maidenfans.com/

Δηλαδη θα βγαλουνε 2 dvd μεσα στη χρονια??

Ίσως το ένα να βγει το '07 και το άλλο '08, ίσως όμως και την ίδια χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση δε χαλιόμαστε!

Ρε, την Golden Years Tour θελουμε, τα αλλα δεν μας ενδιαφερουν…

Συγγνωμη,αλλα εγω αρχισα να ακουω maiden επειδη ειχα παθει την πλακα μου πριν 2.5 χρονια με το Dance of Death.Αμεσως μετα ακολουθησε το Brave New world που ενιωσα τα ιδια.Μετα μπηκα στον κοσμο τον maiden ρωτησα πια ειναι τα καλιτερα παλια αλμπουμ και ακουσα τοτε το 7thson και επαθα την πλακα μου.Και παι λεγοντας…Να σε πω τι ακριβως εγινε.Απλως εσυ γερασες,πολι πιθανον να χις κανει οικογενεια.
Οτι αγαπησες παλια θα το αγαπας περισσοτερο απο τα καινουρια(πολι πιθανον να μι σαρεσουν,αλλα αλλοι σα και σενα λενε "πολυ καλα τα καινουρια αλμπουμ,απλα δε φτανουν του 80’…Και δε θασε ο μονος.Και με μενα τα ιδια θα γινουν.Απλα πρεπει να καταλαβεις πως αμα παρατηρησεις τους δισκουσ τουσ καινουριους εχουν περισσοτερη ποιοτητα(και βεβαια αναγνωριζω την μεγαλιοτητα του 80’).1ον ειμαι φαν των μεγαλων τραγουδιων,πραμα που δινει και παιρνει το Α Ματτερ οφ Λαιφ εντ ντεθ.Επισης η δομη των τραγουδιων(βλ.Brighter than a thousand suns)δειχνει μια συσσωρευμενη ποιοτητα.Τα tracks einai pio energitika(βλ.Rainmaker).Εγω πιστευω πως ειναι τα επακλουθα του Chemical Wedding σε στυλ γιατι και με αυτο το αλμπουμ εχω φαει πορωση.Αρα…

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΛΜΠΟΥΜ(Αμα δε σαρεσουν οκ,αλλα να ξες οτι υπαρχουν πολλα ατομακια που πιστευουν πωσ ειναι η δευτερη Golden Era tων maiden)

Brave New World,Dance of Death,A Matter of Life and Death

Για 2 λογους
1.Περιλαμβανουν ισως απτα πιο αγαπημενα μου κομματια
2.Ειχαν κατηγορηθει και κατηγορουντε αν θυμαμαι καλα για στροφη στον ηχο,περιεργες κιθαρες και αλλα τετοια

Κανα παλιο εχεις ακουσει?

Αυτο το τοπικ κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχει γιατι οποιος δεν τους λετρευει δεν εχει λογο υπαρξης!

ηρεμααα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αντικειμενικότατος και σωστότατος να προσθέσω. :metal:

Εγω δεν τους λατρευω!

Αλλα μου αρεσουν παρα παρα πολυ… :wink:

Γελασαμε παλι!

Και ειχε μια ζεστη…

ΟΛΑ(Και ειναι ολα παρα πολυ καλα:D )

seventh son και killers.ειναι νομιζω τα 2 cd των maiden ,που παρολο που μπορεις να βρεις αλλα cd με καλυτερα τραγουδια ,τα ακους απο την αρχη μεχρι το τελος γιατι σου μεταφερουν ενα τρομερο και πολυ εντονο κλιμα.το killers σου μεταφερει μια αλητεια και το seventh son μια επικοτητα.τα ακους απο την αρχη μεχρι το τελος σαν ιστορια